-
Díky za odpověď...no přiznám se, že mne Max Payne 1 i 2 minul, tehdy jsem na to neměl křusnu, pak zapoměl a posledních pár let tomu hraní moc nedám...ale čas na nápravu se blíží spolu s letním suchem...ale předtim asi zahraju právě trojku...
-
Dobrej IT vtip *2*
-
Pak to ale vypadá, že na zdejším fóru trpí dysgrafií 90% diskutérů.
-
ok, beru zpet 850,- Kc je fakt skoro jak za novy Ferrari...
-
Neni, to zapotrebi. Neco malo se tam dozvis, zbytek ti muze bejt jedno pokud te to nezajima.
-
tak si hold das tu praci a prectes si to dvakrat, nikdy nevis, kdy se navazis do dislektika nebo cizince, u kteryho muzes takovejhle zpusob zvladnuti jazyka, kterym na tebe mluvili od stenete povazovat za naoprosto uzasnej... vsadim Grifusovu levou kouli, ze sam pokud umis treba anglicky, pises mozna lip, ale 100% to taky neni.
-
Je nutno znát příběhy předešlých dílů? Navazuje to nějak nebo to neni zapotřebí?
-
Tohle není o pravopisu! Tady jde o prachsprostý fakt, že někomu není absolutně rozumět.
-
téma není kvantifikovatelné *2*
-
Chlapče, není ti rozumět ve 3/4 textu. Těžko říct s čím se tedy máme vypořádat.
-
sorry já se jen pouze přidal :)
-
a tebe na forech jeste nenaucili, ze rejpat do nekoho kuli pravopisu je trapny?
-
rmt, předpojatý blbec, nejsme překvapeni...
-
Se divíš, vždyť to je dneska normální... ten má z ČJ kouli..
-
dtto
-
tebe na zakladni skole neucili ze vety se oddeluji bodkou a mezerou?
-
9/10 No nevim tomu bych asi tolik zase nedal no,jiste byla to vydarena strilecka nerikam ze ne,akorat mohla byt i delsi a nemuselo tam byt tolik mensich nedodelku chapu ze na konzoly je to uz i tak silne sousto takze ty drobne, no zas tak drobne nebyli jestli teda 13fps je pro nekoho drobnost...ovsem uz grafikou to da poznat ze GTAIV je stare a to byl prosim jen Payne GTAV bude zas o necem jinem,pribeh odzacatku nic moc pote se to tak nejak zacne vyvrbovat,a taky prijdou ty neduhy,po pulce hry potom co pro ty co hrali vyleti ten dum do vzduchu,zacne umele natahovana hraci doba kdy clovek uz kuli lagum bude umirat velmi casto,protoze zde v tehle hre je nedostatek munice,kdy to zacne clovek poznavat uz od zacatku a ze holt s,mrti jen ziska bude umirat casto,pote taky ze Payne uz je stary dedek,takze zadne bullet time narezy se nekonaj,vetsinou ho picnou pri treba sbirani zbrane,mne hra slusne hlavne ta vezenska mise stvala,s tim bop velitelem,kteryho sem dal az po 50 nebo kdy,ano ma to klady vystavuje to konzole az na maximum grafika je paradni a tady si toho prostredi diky umirani vychutna plno,nechci bejt negativista ani nejsem a ami nebudu,kazdopadne je to aspon pro mne furt malo ano sem vyhradne hrac Singlu ale i tak... vic jak 8/10 v tom nevidim i ksdybych se moc snazil.Tak do toho ignoranti nezapomente zas zminuskovat.Napsat sem to hold chtel tak jakse stim vyporadate je ciste na vas.GL. ;-).
-
Země je stejně placatá a kdo řekne, že ne ten shoří v pekle!
-
musim se priznat, ze uplne od zacatku ne, ale uz 2 mesice je predobjednanej :)
-
Aleš Smutný, 9/10, nejsem překvapen...