Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    oooooooooh buzzinga, one of his practical jokes :P
  • Shaker
    wtf? levny je to dost...
  • aaaaaa , sa nemožem už dočkať kedy to vyjde na PC :) nenormálne sa teším :D
  • v recenzi píšou že se musíš schovavat, jen že ty ukryty dlouho nevydrží.
  • ten zmetek měl dostat daleko míň jak 4/10, to 4/10 byla právě ta PR kampaň...
  • kennyB
    To je tak, když někdo hraje Tintinova dobrodružství a pak se mu po dlouhé době dostane do ruky pořádná hra. Max payne 3 je skvělá hra, kterou by jsi si měl možná nejdřív zahrát, než něco řekneš.
  • konzolovka, kde sa nemusím schovávať za múriky a stienky? šupa *3*
  • Veskoslav
    To ano:)Na ty jsem pravdu zapoměl, ale tam opravdu maximálně "zabloudím" jednou dvakrát do měsíce.
  • smejki
    ne, nezasloužilo. 0-1/10 se dává hrám jako Big Rigs: Over the Road Racing. NFS alespoň funguje.
  • No tedy, nečekal bych ... penízky nezamíří Blizzardu!
  • smejki
    technické aspekty zahrnují zpravidla jen recenze na hardwarových stránkách (PCtuning, svethardware, extrahardware).
  • Miserius
    Jako samotnej multiplayer neni spatnej, pokud to neberes jako Max Payna ale dobrou third person strilecku-multiplayer. Stovky achievemntu,unlocku a vylepseni s sviznou akci... Akorat bohuzel maji smulu lide kteri maji NAT 3 a nemuzou s tim nic udelat (jako ja) tem multiplayer pujde tak jednou za den, stejne jako GTA,RDR ci Assassins Creed (jako ja :( )
  • Absolutně jsem nepochyboval ....
  • PreidaQ
    Trollovi už jsme se tu dřívě snažili vysvětlit, v čem tkví krása Maxe Paynea. On ale nechce slyšet žádné argumenty, stále si jede to své. *7*
  • Phillios191
    Jen škoda že je tam MP, pač tohle je hra, která MP nemá mít a zbytečně tak Rockstar strácel čas tvořením něčeho, co stejně nebude strhujícího. Ale doufám že měli čas na samotnou propracovanost SPčka :) Tím chci říct, že Max byl vždy o příběhu a nikdy tam MP nebyl a podle mě je to naprostá odbočka vedle
  • To ovlivňování neprobíha přímo prachama, ale zadáváním reklam, přístupem k exkluzivním informacím, dodávkami brzkých review kopíí atd.

Herní stránky toto potřebují, aby měli návštěvnost. A kdo jim to dodává? Ti jenž samy hodnotí.
  • Miserius
    Souhlasim, ale 20 hodin je nesmysl, pokud jsi dobry hrac jak tvrdis, jsem taky pomerne skilla a na hard s free aimem 11 hodin :) Ale zazitek suprovej :)
  • Krtecek-GT
    No tak má svoje chyby ale 4/10 mi připadlo jako by recenzenti nedostali zaplaceno tak hanily každý detail ve hře
  • Miserius
    Jak rika kolega, zachranovani dcery bohatyra je tak 30% pribehu. 2 mise z New Jersey ti ukazou, ze zmena prostredi byla potreba :) Mise v Paname je nejlepsi mise z cele hry! :)
  • Danny28
    Na Maxe se taky čekalo dlouho *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit