Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danny28
    Ehm...Hrál jsi to vůbec? Přijde mi že si tu jen vylejváš komplexy bezdůvodně. *10*
  • Myslím, že je to vážně myšlený názor, který se, díky tomu jaká je dnešní internetová kultura, bude považovat za trolling.
  • montatatana
    Hra neni jen o zachranovani manzelky (ne dcery), to je asi v prvni ctvrtine. Zapletka se rozviji a nastesti ji zatim v zadnych recenzich nespoiluji.
  • Trol.diskuzni
    Je to trolling, není to trolling...?
  • Slábá vůle!

Všechno jde, když se chce!
  • Trol.diskuzni
    Skyrimu jsem tady dal 10/10 jen proto, že 12/10 tam vrazit nešlo!
  • Jen něco k multiplayeru. Já osobně bych dal povinný tutorial ke každé "složitější" hře, protože v BF3 je minimum lidí, kteří používají příkazy, pokud jsou velitele oddílu a totálně mě to ...
  • tak treba si to NFS ve skutecnosti zaslouzilo 1/10 nebo jeste min, ale po dlouhych tahanicich, kdy vydavatel chtel 9/10 a recenzent chtel dat 1/10 udelali kompromis na pulce :))
  • smejki
    *15*
  • Výjimka. A hlavně na NFS šlo prostě vidět, že je to špatná hra.

Zmiňovaná PR kampaň probíhá hlavně tak, že se vezme decentní až dobrá hra, a vychválí se až do nebes až na super skvělou.
  • Grifus
    Pribeh me nelaka, opravdu mi nepripadne adekvatni nahrada zachranovat dceru bohatyra v Riu oproti rozpletani drogoveho kartelu sahajiciho do nejvyssich mist. Hlavne mi tam chybi ten mirne horrorovy feeling viz. klub Ragnarog a jeho "posedly" majitel.
    Na akci s bullet-time se tesim, ale to jediny pro me hru pripadne nezachrani.
    Multiplayer v teto hre nevyuziju, takze pomalu pul kladnych bodu z recenze jde mimo me.

No jsem zvedav jaky budu mit nakonec z tretiho dilu pocit, kazdopadne obavy zustavaji...
  • Prvé tri kapitoly sú sr.ka aka Kane and Lynch 2: Dog Days, potom je to hra z iného vesmíru a konečne stará poctivá strielačka.....

Hrám to na harde s free aim....je to masaker a to tam je ešte hardcore a oldschool obtiažnost.....herná doba 20 hodín a to som vcelku dobrý hráč....

Niektoré skriptované scény majú vačšie gule ako v BF3 a MW3 dokopy.
    Hra zároveň nie je úplne frustrujúca, lebo sama Vám po viacnásobnom reštarte nejakého úseku doplní painkiller i náboje......i tak ale masaker, prakticky sa nedá vyliezť z krytu a i bullet time je proste nutnosť

Grafika je dobrá a hlavne to i na konzoliach šikovne maskuje cez steady cam, obraz v obraze, trojitý obraz a všelijaké filmové kamerové triky, takže vyzerá to moderne a fajn

8/10 by ale bolo vhodnejšie
  • Veskoslav
    No asi souhlasím. Ale četl jsi někdy takoou recenzi? Pochybuji:)
  • Když jsem viděl 9/10 byl jsem v šoku... Ne, že by si to hra nezasloužila, ale upřímně jsem to jako hráč všech předchozích dílů nečekal. Bravo
  • A proto poslední NFS dostávalo známky jako 4/10... jasně...
  • Mechwarrior_bw
    keby som nevidel postatnú časť hry tak by som bol z recenzie nadšený :)
  • Always bet on Max!
  • Trol.diskuzni
    Já ho respektuju... Každý má právo na to si v dnešní době trochu přivydělat.
  • A v čem byl průměrnej, když ho nemůžeš ani s ničím srovnat?
  • V tom případě respektuj názor recenzenta a současně si mysli své

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit