-
Ehm...Hrál jsi to vůbec? Přijde mi že si tu jen vylejváš komplexy bezdůvodně. *10*
-
Myslím, že je to vážně myšlený názor, který se, díky tomu jaká je dnešní internetová kultura, bude považovat za trolling.
-
Hra neni jen o zachranovani manzelky (ne dcery), to je asi v prvni ctvrtine. Zapletka se rozviji a nastesti ji zatim v zadnych recenzich nespoiluji.
-
Je to trolling, není to trolling...?
-
Slábá vůle!
Všechno jde, když se chce! -
Skyrimu jsem tady dal 10/10 jen proto, že 12/10 tam vrazit nešlo!
-
Jen něco k multiplayeru. Já osobně bych dal povinný tutorial ke každé "složitější" hře, protože v BF3 je minimum lidí, kteří používají příkazy, pokud jsou velitele oddílu a totálně mě to ...
-
tak treba si to NFS ve skutecnosti zaslouzilo 1/10 nebo jeste min, ale po dlouhych tahanicich, kdy vydavatel chtel 9/10 a recenzent chtel dat 1/10 udelali kompromis na pulce :))
-
*15*
-
Výjimka. A hlavně na NFS šlo prostě vidět, že je to špatná hra.
Zmiňovaná PR kampaň probíhá hlavně tak, že se vezme decentní až dobrá hra, a vychválí se až do nebes až na super skvělou. -
Pribeh me nelaka, opravdu mi nepripadne adekvatni nahrada zachranovat dceru bohatyra v Riu oproti rozpletani drogoveho kartelu sahajiciho do nejvyssich mist. Hlavne mi tam chybi ten mirne horrorovy feeling viz. klub Ragnarog a jeho "posedly" majitel.
Na akci s bullet-time se tesim, ale to jediny pro me hru pripadne nezachrani.
Multiplayer v teto hre nevyuziju, takze pomalu pul kladnych bodu z recenze jde mimo me.
No jsem zvedav jaky budu mit nakonec z tretiho dilu pocit, kazdopadne obavy zustavaji... -
Prvé tri kapitoly sú sr.ka aka Kane and Lynch 2: Dog Days, potom je to hra z iného vesmíru a konečne stará poctivá strielačka.....
Hrám to na harde s free aim....je to masaker a to tam je ešte hardcore a oldschool obtiažnost.....herná doba 20 hodín a to som vcelku dobrý hráč....
Niektoré skriptované scény majú vačšie gule ako v BF3 a MW3 dokopy.
Hra zároveň nie je úplne frustrujúca, lebo sama Vám po viacnásobnom reštarte nejakého úseku doplní painkiller i náboje......i tak ale masaker, prakticky sa nedá vyliezť z krytu a i bullet time je proste nutnosť
Grafika je dobrá a hlavne to i na konzoliach šikovne maskuje cez steady cam, obraz v obraze, trojitý obraz a všelijaké filmové kamerové triky, takže vyzerá to moderne a fajn
8/10 by ale bolo vhodnejšie -
No asi souhlasím. Ale četl jsi někdy takoou recenzi? Pochybuji:)
-
Když jsem viděl 9/10 byl jsem v šoku... Ne, že by si to hra nezasloužila, ale upřímně jsem to jako hráč všech předchozích dílů nečekal. Bravo
-
A proto poslední NFS dostávalo známky jako 4/10... jasně...
-
keby som nevidel postatnú časť hry tak by som bol z recenzie nadšený :)
-
Always bet on Max!
-
Já ho respektuju... Každý má právo na to si v dnešní době trochu přivydělat.
-
A v čem byl průměrnej, když ho nemůžeš ani s ničím srovnat?
-
V tom případě respektuj názor recenzenta a současně si mysli své