-
panebože to je sračka...chápu že dneska je in bejt furt vožralej nebo sjetej...že furt musí na mě blikat nebo útočit minimálně 10 osob/oken....že největší myšlenka je že klidně ne/můžu za smrt třeba 30 žen ale vždycky si to budu brát osobně a když budu jako rádoby ochraňovat nějakou další, tak kdyby to byla sebevětší kráva....tak za ni obětuju život....no teda...chápu že dnešní svět je dost pitomej...ale tohle...P.S.: vizuální i hudební zpracování je super...a to považuju za hlavní plus týhle zmagořený hry... *16*
-
-
Souhlas. Ve srovnání s geniální 1 a 2 je to jen konzolvé nahypované video. Takové to prostě nebylo. Ale když se to dobře prodává.......
-
-
Už teď lituju toho, že jsem to vůbec kupoval. Nic mě nedokáže u her vytočit víc jak to, že jsou ve hře videa, která nejdou přeskočit. A je jich tolik, až z toho jde hlava kolem *11*
-
-
Tak to slýchám často, ale bohužel hlavně od lidí co neumí anglicky a pak jim chybí příběh a motivace, což u MP je (no, spíš bylo, trojka mě nenadchla) to hlavní. Jiná věc je to u replayů, ale tam to přece není tak hrozný. MNOHEM horší je, je při cutscéně si Max VŽDYCKY přezbrojí na jednoruční pistoli, takže pak když vás to vrhne do akce musíte ZASE přejít na pistol, a to už vás hitují i když víte, že byste to dali v klidu. Je to díky nedořešenému realistickému nošení zbraní, které každého kdo to vidí poprvé nadchne, ale pak je to na nervy. A když jsem u vývojářských kokotin, proč z*urvili Bullet-time? Stačí narazit na noční stolek a jdete zpět do reality a pokud jste to hráli, víte jak dlouho se Max zvedá. Realističnu palec nahoru, to jak to zakomponovali do akce, F.U..
-
-
moc dobrá hra jen když hrajete max payne 2 tak už se vám nechce hrát 3 .Nejlepší je u max payne bullet time
-
Jednička a koneckonců i dvojka byly božské hry. Trojka je prostě jedna z nej her 2012, ale s MP to nemá nic společného. Mohlo se to klidně jmenovat CoD Sao Paulo nebo podobně. Prostě dobrá střílečka s Bullet timem, ale duch MP tam naprosto není. Nadšení ze hry vás přejde asi v půlce, kdy zjistíte že to co vás na tom tak nbavilo bylo vaše vlastní natěšení na tuto herní legendu. Je to pořád to samé dokola a noir poetika a famózní hudba jak ji znáte z předchozích dílů je tam jen tak minimálně, že máte pocit, že to je skoro samý případ jako u filmu Smrtonosná past 4. Kdo to dělal to snad předtím nehrál. Všechny klady (a není jich málo) po nějaké chvíli přebije frustrace a nuda. NAPROSTO CHYBÍ TEN SILNÝ PŘÍBĚH CO VÁS NUTIL VYSEDÁVAT U PC DO RANNÍCH HODIN. Atmosféra? Tupá, krátká kydlička, kterou neprobere ani známý Maxův hlas, jenž tentokrát padá do mainstreamových hlášek bez obsahu. Žádný zasněžený temný svět podbarvený houslemi. Kde jsou "psycho" mise? Kde jsou flashbacky, ze kterých vás mrazilo? Rozjímání na střechách budov? Nic, jen One man army. Nekupujte. Za tohle si producenti, co hráli na trapnou jistotu "hlavně nikoho neurazit", nic než torrent nezaslouží.
-
nejaky blazon toto upol na net!
sex v Maxovi paynovi
http://www.youtube.com/watch?v=ij-fN09Egqw -
já osobně se klaním vývojářům a u mě má hra 10tku jak vyšitou... nejlepší příběhová střílečka za posledních... kdy že to vyšel Max payne 2 :D? komu se nelíbí cutscény nebo styl vyprávění tak by si měl jít zahrát po osmé call of duty 121 a cítit se jak boss že to na normal zvládá bez exnutí :)
-
Riesilo sa ti niekde nieco o vysokej narocnosti na vykon PC, tak som to dnes nainstaloval a nejaku dobu hral a nepride mi to zas az tak narocne, bezi mi to permanentne na 60fps pri detailoch na max, 1680x1050 a bez vyhladzovania, grafika je vytazena tak na 50-60 percent a procesor tak okolo 30-40 percent, zostava je i5 2500k a GTX560Ti, na druhu stranu samotna vizualna stranka mi nepride az taka uzasna ako sa hovorilo, nieje zla, ale ziadny zazrak, Mass Effect 3 mi pride vizualne krajsi, napriklad aj Dead Space 2, co je podstatne starsia hra...
-
-
taky mám GTX 560TI , ale s Phenomem IIX6 1055t. Právě jsem dohrál (95/100- vynikající phra) v 1920*1080, FPS neodhadnu, ale pod 30 nešlo 100%, FXAA naplno, Teselace High, ingame AA 2x, jinak všechno na max. (bohužel je limitem 1GB paměti na kartě) a musím říct, že to vypadalo úžasně- teselace sice byla patrná jen někde (mokré kočičí), ale když už, tak jsem se kochal. Ve Full HD mi to vytížilo grafiku skoro naplno- je to náročná hra. Ale ideálním způsobem, ne jak Crysis ve své době. Možná se nehodí říct, že je náročná, jako že spíš dokáže težit z moderního HW, což je v době konzolových portů k nezaplacení! Takhle si představuju kvalitně optimalizovanou hru *4*
-
-
*kočičí hlavy *1*
-
-
-
čo maju ku*va znamenať tie nepreskočitelne cutsceny každu chvilu? kupil som si hru ktoru chcem hrať a nie film ktory chcem pozerať...
-
-
Hra je 70% čistá akce (když nehledáte collectibles) a 30% cutscenes. Chtěl by snad někdo hru, kde se od začátku do konce jenom v kuse střílí?
-
Taky jsem to nepochopil, ale já naštěstí hru nekoupil... jenom vyzkoušel a po 1 hodině smazal...
Přeci jen 49,99€ za hru není málo a potom co jsem si četl reakce na metacritic.com jsem raději nejdříve stáhl a byla to dobrá volba.
-
-
Ještě jsem zapomněl na jednu 'vychytávku',když při videu,asi minutu nepohnete myší,tak se video pauzne.Aby se spustilo musíte zmáčknout esc.Takže nemůžete odejít od počítače a věnovat se něčemu jinému a počkat až video doběhne.
-
Autor recenze asi hrál jinou hru než já.Mě tak skvělá nepřipadá.Začalo to velmi otravným netípnutelným videem.Netípnutelná videa vás provázejí neustále.Delší dobu,než 30 vteřin hry si neužijete.Pak naskočí další otravné video.Říkal jsem si,jak to mohlo někoho napadnout,že si řekl,to by bylo supr,kdyby se každou chvýly hra zastavila a přehrála nějaké video.Je to tím,že kapitoly jsou zoufale krátké.Třeba v kapitole tři jste zraněný,takže se celou dobu šouráte neuvěřitelně pomalu.Je to tím,že se autorům nechtělo dělat dlouhé levely.Billet time mi přišel také divný.Hlavně se Max hrozně dlouho rozmýšlí ke skoku.Takže protivníci do vás už čtrnáct dní pálí,než se pohnete.Zatím jsem dost zklamaný.Doufám,že další levely budou lepší. *10*
-
-
+1, hru jsem si nejdříve vyzkoušel (nestydím se za to) a šla z disku po 1 hodině... dát peníze za takovýto výtvor, je prostě zlodějina.
Jenom cut scény a nic jiného, k hraní se skoro nedostane. Veliké zklamání a omlouvat cut scény tím, že se hra nahrává je největší p**ovina co může být (viz názor Totalbiscuit http://www.youtube.com/watch?v=UnasbZ7_MKs&feature=g-u-u) a můj stejný. Mám SSD disk a jakékoliv nahrávání by trvalo max půl minuty a ne nekonečné minuty... bez možnosti skipovat byla hra pro mě tak šíleně nudná, je to škoda, těšil jsem se hodně.
Jenom doufám, že GTAV bude dělané jinak. -
-
Zlodějina je si stahovat hry z netu. Což si se přiznal, že si udělal.
-
Já doufám, že většina lidských mozků je dělaná jinak než ten tvůj. Ty "nekonečné" minuty se rovnají příběh. A jestli ses těšil hodně, je blbost, aby tě odradili cutsceny. A za ten poslední řádek tvýho příspěvku by sis zasloužil nejenom nehrát už nikdy žádnou hru, ale taky exemplárně zbičovat.
-
-
Nem hráli jsme stejnou hru, jenom já nepřeskakuju cut scény, protože tak nějak dělají Maxe tím, čím je. To vám asi napoví, že náš vkus se radikálně rozchází a tím pádem vám budou vyhovovat spíše recenze od někoho, koho příběh vůbec nezajímá.
-
Ta videa, když se hra načte, přeskočit lze. Ale pokud vám připadají otravná, tedy asi celý příběh hry vám přijde otravný, tak to zřejmě úplně nebude hra pro vás, jelikož je to její dost podstatná složka.
-
většina delších cutscen je místo loadingu, což je pěkné, navíc napoprvé to hře dává dobrej feel. na druhou stranu neustálé přerušování gameplaye krátkými cutscénami je k uzoufání už ve třetím dějství..
-