Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 se řítí na PC a tak vám přinesl extra trailer
1.6.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/321675_2459783862561_1491102523_32776798_1821530570_n.jpg
-
-
z filmu Pařba v Bangkoku
-
-
No neke ty si mi ale chytrák
-
-
to, že to víš ty, neznamená, že to vědi ostatní..
-
-
-
Lol
-
-
Koupeno...a tyhle prachy si kluci od rockstars opravdu zaslouzi ...do posledniho halire..U me games of the years..
-
Pral bych vam videt tu nadheru ve 3D, ten pocit kdyz provrtate chlapa jak reseto ve spomalenym zaberu a krev vam strika z monioru primo do ksichtu je neco neskutecnyho, rockstar to opet dokazal, pro me jasnej dukaz ze tech 20 litru za grafiku nebyli vyhozeny prachy. Diablo 3 ??? Co to je ???
-
-
Jistě že to stálo za 20 litrů.... *12*
-
-
kamo nadrel jsem se na tu kartu tak, ze se tobe o tom ani nezda tomu ver.
-
-
To ti přeci nikdo nebere...jen ty sám víš, že za to ta dřina "stála"..
-
-
-
-
btw. Max je proste absolutne ultimativne skvelej!
-
Na to jak vsichni psali, ze to bude strasne narocna hra.. Tak ji rozjedu na nevyjssi detaily v rozliseni 1920x1080 krom antialisingu uplne v pohode na HD5870, jsem moc rad, ze jsem tyhle karte pred rokem a neco veril a dal na ni.
-
pripravujem kompletný gameplay na hru Max Payne 3, kto má záujem mrknite prvé video
http://www.youtube.com/watch?v=UJVyWwcvt08 -
50 EUR na Steamu a 800,- v kamenném obchodě? *7*
-
Dobra hra jsem zvědavej na délku hry,trošku bojuju s ovládáním a bodla by čeština příběh vypadá zajímavě až bude projedu si to určitě znovu. *15*
-
-
nápodobne, to ovládanie dosť komplikované zo začiatku , tiež som s tým bojoval , pokial som to nastavil podla môjho gusta
-
8 hodin pokud pojedes easy, jsi skiller a nebudes sbirat zlaty zbrane ani "nápovědy". 12 hodin na tezsi obtiznost s troskou toho šolíchání okolo.
-
-
8 hodin na Hard, nejsem skiller a sbíral jsem co sem dokázal najít, zdálo se to ale delší, a navíc je to kvalitních 8-10 hodin...
-
-
-
mimochodom už má niekto tú sošku ? som sa tu minule s nekým hádal, že to vyzerá ako render a nie fotka... takže je naozaj tak prepracovaná ako na obrázkoch ?
-
-
je dosť veľká, ale za to krásne vidieť každý detail, mrte si mu lúbia tie nábojnice na parketách, a pekne vymodelovaný ma aj ksicht plus ta dierka v kabáte je perfektná :)
-
-
tvl 26giga...kdo to má stahovat?? :D
-
-
lol Ico nevim kdo je u tebe dítě, nikdo neřikal že to du stahovat z torentu tak se uklidni...já mám peněz dost kašpare vymatlanej :))
-
nj děti bez kapesného no...
-
-
Proč bez kapesného? Na steamu si koupenou hru taky musíš stáhnout...
-
-