Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 50 EUR na Steamu a 800,- v kamenném obchodě? *7*
  • 10070
  • 30 FPS, konzolovy menu, press start to continue..ne to fakt nedavam
  • jinými slovy stáhneš, dohraješ, nekoupíš :-D
  • 29G? To je kolik disket?
  • pripravujem kompletný gameplay na hru Max Payne 3, kto má záujem mrknite prvé video

http://www.youtube.com/watch?v=UJVyWwcvt08
  • Na to jak vsichni psali, ze to bude strasne narocna hra.. Tak ji rozjedu na nevyjssi detaily v rozliseni 1920x1080 krom antialisingu uplne v pohode na HD5870, jsem moc rad, ze jsem tyhle karte pred rokem a neco veril a dal na ni.
  • Shaker
    Mozna a nejen diky nemu se dockame rozsirenyho konce ME3... takze podle me slouzi porad skvele. A prestan se chovat jako zahorklej kluk, co mu nekdo sebral na piskovisti nakladak.
  • luke.skywalker
    to, že to víš ty, neznamená, že to vědi ostatní..
  • :-)) buď v klidu mám to stejně. stahoval sem večer od 20.00 a trvalo to 3,5h. gameska chce 29G disku
  • 8 hodin na Hard, nejsem skiller a sbíral jsem co sem dokázal najít, zdálo se to ale delší, a navíc je to kvalitních 8-10 hodin...
  • Na Pentiu 133 Mhz mi to nejede a to jsem včera koupil novou grafárnu - 3DFx Voodo 1. Celkově mi příjde, že nové hry jsou naprosto špatně optimalizované, protože mi vůbec nejedou, tak hraju NHL 97
  • frag.ment
    To je opravdu hodnotná informace, GTX580 ve SLI má doma určitě naprostá vetšina hráčů.
  • btw. Max je proste absolutne ultimativne skvelej!
  • Na GTX580SLI to ma odhadem urcite okolo 80fps (proste absolutni plynulost), takze tam je podle me dost znacna rezerva pro slabsi karty (pokud nemluvime o nejakych 5 let starych). Navic je tam opravdu spoustu nastaveni, kde je mezi normal - very high dost minimalni pozorovatelny rozdil, takze je i co snizovat.
  • To ti přeci nikdo nebere...jen ty sám víš, že za to ta dřina "stála"..
  • je tam spousta nastaveni takze si zahraje asi kazdej bych rekl, plus pro ty nejlepsi karty jsou tam asi 2 druhy antialiasingu bez kterych se normalni lidi uplne v pohode obejdou, nejnarocnejsi se mi zdala prave zapnuta ta virtualni synchronizace ale to je muj subjektivni pocit, kazdopadne optimalizace mi prijde naprosto adekvatni roku 2012.
  • Mato1987
    u mna nadmierná spokojnosť, hrajem na very high, okrem shadows a ide to parádne so zapnutou vsync :) plynulo a krásne
  • kamo nadrel jsem se na tu kartu tak, ze se tobe o tom ani nezda tomu ver.
  • O nic neprijdes, jelikoz je steam asi pretizeny a tu hru uz stahuju necelych 19 hodin rychlosti 80 kb/s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit