Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 se řítí na PC a tak vám přinesl extra trailer
1.6.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
u me dobry
-
No neke ty si mi ale chytrák
-
Eh... proč musím být pátek, sobota a neděle v práci?! *15*... ale co, přijdu domů, download ze steamu a jde se pařit... pracovní sobota asi bude spací *1*
-
chci se zeptat ze zvedavosti kdyz se to tu tolik resilo, jak zvladl RockStar optimalizaci?
-
lol Ico nevim kdo je u tebe dítě, nikdo neřikal že to du stahovat z torentu tak se uklidni...já mám peněz dost kašpare vymatlanej :))
-
Jistě že to stálo za 20 litrů.... *12*
-
Proč bez kapesného? Na steamu si koupenou hru taky musíš stáhnout...
-
nj děti bez kapesného no...
-
Koupeno...a tyhle prachy si kluci od rockstars opravdu zaslouzi ...do posledniho halire..U me games of the years..
-
Pral bych vam videt tu nadheru ve 3D, ten pocit kdyz provrtate chlapa jak reseto ve spomalenym zaberu a krev vam strika z monioru primo do ksichtu je neco neskutecnyho, rockstar to opet dokazal, pro me jasnej dukaz ze tech 20 litru za grafiku nebyli vyhozeny prachy. Diablo 3 ??? Co to je ???
-
z filmu Pařba v Bangkoku
-
stáhnu.....mrknu jak mi pofárá a podle toho se podřídím, zda original:)
-
Z gameplaya na YT sa mi nejako nepozdavala jeho chodza, ktora ako keby bola 10 rokov dozadu. Hra vyzera byt celkom OK, aj ked to nie je to co by som od MP cakal.
-
tvl 26giga...kdo to má stahovat?? :D
-
hehe ta buchta na začátku jak de k baru tak při tom záběru na záda vypadá jak kdyby měla nakadíno za trenýrkama *12* *8*
-
Lol
-
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/321675_2459783862561_1491102523_32776798_1821530570_n.jpg
-
nápodobne, to ovládanie dosť komplikované zo začiatku , tiež som s tým bojoval , pokial som to nastavil podla môjho gusta
-
Zrovna Metacritic bych nezminoval, protoze ten uz davno neslouzi k tomu, k cemu mel...
-
je dosť veľká, ale za to krásne vidieť každý detail, mrte si mu lúbia tie nábojnice na parketách, a pekne vymodelovaný ma aj ksicht plus ta dierka v kabáte je perfektná :)