Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    ako pre koho že :)
  • Mato1987
    no 100 ojro zberateľská + 30 ojro rockstar pass :)
  • tak to je něco jiného, tehdá to bylo hodně závislé na počtu jader, takže mě to třeba běželo plynule až na čtyřjádru. Přeju hezkou zábavu ;)
  • deridon
    už je to nuda příteli, číst ty tvoje fnukance :D hra ma na metacritic pozitivní recenze jak od recenzentů tak i od čtenářů.. obě na stejné urovni a pokud tomu tak většinou na meta je, tak to nebude žádná žabařina.. spousta lidí je nadšeno ohledně té hry
  • A dobre ti tak.
  • Grifus
    Jesteze mi odesla grafika a budu muset mesic pockat nez se nad tretim dilem zklamu...
  • ...no já si pamatuju na GTA 4 ani po miliontém patchi mi to nejde tak jak bych si přál:)) ale dneska kupuju a těším se na Maxíka:)
  • to jsme se trefili ;)
  • Miserius
    8 hodin pokud pojedes easy, jsi skiller a nebudes sbirat zlaty zbrane ani "nápovědy". 12 hodin na tezsi obtiznost s troskou toho šolíchání okolo.
  • to víš, že půjde *1* I kdyby jen na minimální, ale plynule určitě.
  • Miserius
    Pujde, tak na medium a rozumny rozliseni budes moct parit naprosto v cajku.
  • ...chci si to koupit ale mám strach z HD nároku...mám Dual Core 3.1 GHz 4gb DDR 3 a ATI 4870 1GDDR5 OC verzi...kdyby mi to šlo aspon plynule byl bych rád :D
  • BoB.2
    To je něco přes 3 papíry nějaká sběratelská edice.
  • Mechwarrior_bw
    mimochodom už má niekto tú sošku ? som sa tu minule s nekým hádal, že to vyzerá ako render a nie fotka... takže je naozaj tak prepracovaná ako na obrázkoch ?
  • Za piczoviny na které se práší :D
  • MishKonn
    130€? Proboha za co?
  • BoB.2
    Dobra hra jsem zvědavej na délku hry,trošku bojuju s ovládáním a bodla by čeština příběh vypadá zajímavě až bude projedu si to určitě znovu. *15*
  • Mato1987
    je to pecka peckovitá, hral som zatiaľ niečo cez hoďku a musím povedať že zo začiatku to blikanie a všakovaké filmové efekty mi začali liezť na nervy ale pak prišla pekelná ŘEZBA, vôbec neľutujem tých 130 euro :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit