Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z gameplaya na YT sa mi nejako nepozdavala jeho chodza, ktora ako keby bola 10 rokov dozadu. Hra vyzera byt celkom OK, aj ked to nie je to co by som od MP cakal.
  • Pete.palis
    stáhnu.....mrknu jak mi pofárá a podle toho se podřídím, zda original:)
    • jinými slovy stáhneš, dohraješ, nekoupíš :-D
  • ...chci si to koupit ale mám strach z HD nároku...mám Dual Core 3.1 GHz 4gb DDR 3 a ATI 4870 1GDDR5 OC verzi...kdyby mi to šlo aspon plynule byl bych rád :D
    • to víš, že půjde *1* I kdyby jen na minimální, ale plynule určitě.
      • ...no já si pamatuju na GTA 4 ani po miliontém patchi mi to nejde tak jak bych si přál:)) ale dneska kupuju a těším se na Maxíka:)
        • tak to je něco jiného, tehdá to bylo hodně závislé na počtu jader, takže mě to třeba běželo plynule až na čtyřjádru. Přeju hezkou zábavu ;)
    • Miserius
      Pujde, tak na medium a rozumny rozliseni budes moct parit naprosto v cajku.
      • to jsme se trefili ;)
  • chci se zeptat ze zvedavosti kdyz se to tu tolik resilo, jak zvladl RockStar optimalizaci?
    • Na Pentiu 133 Mhz mi to nejede a to jsem včera koupil novou grafárnu - 3DFx Voodo 1. Celkově mi příjde, že nové hry jsou naprosto špatně optimalizované, protože mi vůbec nejedou, tak hraju NHL 97
    • Na GTX580SLI to ma odhadem urcite okolo 80fps (proste absolutni plynulost), takze tam je podle me dost znacna rezerva pro slabsi karty (pokud nemluvime o nejakych 5 let starych). Navic je tam opravdu spoustu nastaveni, kde je mezi normal - very high dost minimalni pozorovatelny rozdil, takze je i co snizovat.
      • frag.ment
        To je opravdu hodnotná informace, GTX580 ve SLI má doma určitě naprostá vetšina hráčů.
    • je tam spousta nastaveni takze si zahraje asi kazdej bych rekl, plus pro ty nejlepsi karty jsou tam asi 2 druhy antialiasingu bez kterych se normalni lidi uplne v pohode obejdou, nejnarocnejsi se mi zdala prave zapnuta ta virtualni synchronizace ale to je muj subjektivni pocit, kazdopadne optimalizace mi prijde naprosto adekvatni roku 2012.
    • Mato1987
      u mna nadmierná spokojnosť, hrajem na very high, okrem shadows a ide to parádne so zapnutou vsync :) plynulo a krásne
    • u me dobry
  • Eh... proč musím být pátek, sobota a neděle v práci?! *15*... ale co, přijdu domů, download ze steamu a jde se pařit... pracovní sobota asi bude spací *1*
    • :-)) buď v klidu mám to stejně. stahoval sem večer od 20.00 a trvalo to 3,5h. gameska chce 29G disku
      • 29G? To je kolik disket?
        • 10070
    • O nic neprijdes, jelikoz je steam asi pretizeny a tu hru uz stahuju necelych 19 hodin rychlosti 80 kb/s
  • Grifus
    Jesteze mi odesla grafika a budu muset mesic pockat nez se nad tretim dilem zklamu...
    • deridon
      už je to nuda příteli, číst ty tvoje fnukance :D hra ma na metacritic pozitivní recenze jak od recenzentů tak i od čtenářů.. obě na stejné urovni a pokud tomu tak většinou na meta je, tak to nebude žádná žabařina.. spousta lidí je nadšeno ohledně té hry
      • Grifus
        Zrovna Metacritic bych nezminoval, protoze ten uz davno neslouzi k tomu, k cemu mel...
        • Shaker
          Mozna a nejen diky nemu se dockame rozsirenyho konce ME3... takze podle me slouzi porad skvele. A prestan se chovat jako zahorklej kluk, co mu nekdo sebral na piskovisti nakladak.
    • A dobre ti tak.
  • 30 FPS, konzolovy menu, press start to continue..ne to fakt nedavam
  • Mato1987
    je to pecka peckovitá, hral som zatiaľ niečo cez hoďku a musím povedať že zo začiatku to blikanie a všakovaké filmové efekty mi začali liezť na nervy ale pak prišla pekelná ŘEZBA, vôbec neľutujem tých 130 euro :D
    • BoB.2
      To je něco přes 3 papíry nějaká sběratelská edice.
    • MishKonn
      130€? Proboha za co?
      • Mato1987
        no 100 ojro zberateľská + 30 ojro rockstar pass :)
      • Za piczoviny na které se práší :D
        • Mato1987
          ako pre koho že :)
  • hehe ta buchta na začátku jak de k baru tak při tom záběru na záda vypadá jak kdyby měla nakadíno za trenýrkama *12* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit