Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl
    Takže ti tohle muselo vadit i u předešlých dvou dílů, tam to bylo to samý. Spousta a spousta nepřátel.
  • Táhni *11*
  • Díky za hezkou videorecenzi.

Osobně mi přijde, že má MP3 atmosféru i uvěřitelný děj přesně do momentu, kdy si Max oholí hlavu. Jakoby první část hry byla úlitba všem, kdo se na fórech dožadovali Maxe se vším všudy. A druhá půle hry je pak podle mne vize ála Rockstar, tedy řemeslně dobře zvládnutá střílečka a nic víc.
  • Veskoslav
    Ale ten příběh je skutečně béčkový. Béčkový příběh nemusí nutně znamenat urážku.
  • Veskoslav
    No já třeba i u posledního Deus Ex, to jsem prostě musel vedět, jak to zkončí:-D
  • To zni dobre. Tohle byva jen problem u 100 hodinovych RPG... ;)
  • Veskoslav
    Za ty prachy určitě:) Problém vidím jedině v tom, že občas to nebudeš chtít vypnout:)
  • U mě to hra roku je, protože žádnou jinou jsem ještě letos nehrál *1*
  • Me nezajima ani tak, co si o hre mysli autori recenze, jako jestli se ta hra vyplati za ty prachy, co stoji :)
  • Veskoslav
    Moc pěkně. Děkuji za videorecenzi:) Jen tak dál.
  • Mně na MP3 vadí jen jedna věc a to je příliš mnoho nepřátel. Ne, že by bylo těžké je likvidovat, ale časem už to je i trošku otrava, když za každým druhým rohem čeká skupinka pěti nepřátel a za nimi dalších pět jako posila a tohle se opakuje prakticky celou hru... Hodně přehnané je to v těch pasážích, kdy střílíte z lodi / autobusu a cestou sejmete pár stovek lidí... Ale jinak dost dobré, ačkoliv předchozí díly mi přišly tak nějak působivější
  • Trol.diskuzni
    I Call of Duty: Black Ops je realističtější hra než tahle prapodivná mutace Ramba a Matrixu. *6*
  • Recenzia nerecenzia pre mňa fakt adept na hru roku... dávno som si tak hru neužíval
  • D3sert
    Taky nesouhlasim, jestli je tohle béčkovej příběh tak co je pak Black Ops ?
  • BoB.2
    Jinak pro ty co nepochytily příběh úplně (jako já) mam dobrou zprávu pracuje se na češtině. *3*
  • S Lukášem většinou souhlasím, ale v tomhle se asi opravdu neshodneme...
  • BoB.2
    To jen narážka na diskuzi k "Co přinese ženská hrdinka Assassin's Creed III: Liberation?"
  • *7*
  • BoB.2
    Pěkné tet to hraju znova na HARD a je to síla,moc pěkná recenze. (Jen škoda že ve hře není volba hrát za ženskou hrdinku) *3*
  • God-of-War
    Tahle hra je kurevsky dobrá!! Kurevsky namakaná!! Kratos doporučuje všema deseti utrhanýma hlavama. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit