Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak venku je moc horko a koupaliště jsou plné bab, tak je lepší být doma a sedět u kompu
  • Recenze zde bývají hrozně opožděně ...
  • Veskoslav
    Píliš si idealizuješ staré dva díly.
  • MishKonn
    Ano, vyslovuje, US English = [Me:ks Pejn]. To, že mu tam někde Brazilci říkaj "Maks", je jen jejich směšný akcent. Stejně, jako je tomu třeba u Čechů.
  • Trol.diskuzni
    Béé. *13* *13* *13*
  • MishKonn
    Všimli jste si někdo, že "nemožnost přeskočení" je tady z důvodu loadingu? Tak raději byste černou obrazovku s malou ikonkou "loading"?
  • Ne, nevyslovuje. [maks]
  • Danny28
    Vždycky když ti někdo takhle odsekne tak děláš jako by se nic nedělo.Ve skutečnosti se ale u monitoru rozbrečíš a utíkáš za maminkou. *6*
  • Veskoslav
    Nemožnost přeskočení mě taky šíleně vytáčí u této hry.
  • janchor
    Obtížnost scénářem nehne.
  • Miserius
    Mozna, ale ne u Maxe, jel jsem 4x a po pate jsem nehral protoze mi prisla jina hra :) Supr hra, i pro troly, zkus :)
  • Danny28
    Pro tebe určitě...
  • janchor
    Protože tak se to jméno vyslovuje. Nebo mu říkáš "pajne?"
  • Trol.diskuzni
    Hrát nějakou dnešní hru PĚTKRÁT?! *8* Šílenost...
  • tomas.nechanicky
    Tahle hra je skvělá, jediný co mi už leze na mozek je nemožnost přeskočit většinu videií, vzhledem k tomu že to hraju už po páté je to fakt o nervy *16* A hlavně mě štve že tim vlastně uměle natahujou herní dobu, sou to hajzlíci *3*
  • Grifus
    Oproti prvnim dvoum dilum je ten pribeh divny, tak to proste je...
  • Lukáši, zkus si to zahrát na nejtěžší obtížnost. To je teprve zábava!
  • Grifus
    Proboha Lukasi, jak muzes rikat "Mex" a ne "Max"?! To je neodpustitelne faux pas...

Nicmene s kritikou souhlasim. Hra by to nebyla spatna, nenazyvat se Max Payne a nebyt tech jmenovanych veci.
  • Už jste někdy viděli svalnetého alkoholika?
  • Trol.diskuzni
    Také vás zdravím! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit