-
Tak venku je moc horko a koupaliště jsou plné bab, tak je lepší být doma a sedět u kompu
-
Recenze zde bývají hrozně opožděně ...
-
Píliš si idealizuješ staré dva díly.
-
Ano, vyslovuje, US English = [Me:ks Pejn]. To, že mu tam někde Brazilci říkaj "Maks", je jen jejich směšný akcent. Stejně, jako je tomu třeba u Čechů.
-
Béé. *13* *13* *13*
-
Všimli jste si někdo, že "nemožnost přeskočení" je tady z důvodu loadingu? Tak raději byste černou obrazovku s malou ikonkou "loading"?
-
Ne, nevyslovuje. [maks]
-
Vždycky když ti někdo takhle odsekne tak děláš jako by se nic nedělo.Ve skutečnosti se ale u monitoru rozbrečíš a utíkáš za maminkou. *6*
-
Nemožnost přeskočení mě taky šíleně vytáčí u této hry.
-
Obtížnost scénářem nehne.
-
Mozna, ale ne u Maxe, jel jsem 4x a po pate jsem nehral protoze mi prisla jina hra :) Supr hra, i pro troly, zkus :)
-
Pro tebe určitě...
-
Protože tak se to jméno vyslovuje. Nebo mu říkáš "pajne?"
-
Hrát nějakou dnešní hru PĚTKRÁT?! *8* Šílenost...
-
Tahle hra je skvělá, jediný co mi už leze na mozek je nemožnost přeskočit většinu videií, vzhledem k tomu že to hraju už po páté je to fakt o nervy *16* A hlavně mě štve že tim vlastně uměle natahujou herní dobu, sou to hajzlíci *3*
-
Oproti prvnim dvoum dilum je ten pribeh divny, tak to proste je...
-
Lukáši, zkus si to zahrát na nejtěžší obtížnost. To je teprve zábava!
-
Proboha Lukasi, jak muzes rikat "Mex" a ne "Max"?! To je neodpustitelne faux pas...
Nicmene s kritikou souhlasim. Hra by to nebyla spatna, nenazyvat se Max Payne a nebyt tech jmenovanych veci. -
Už jste někdy viděli svalnetého alkoholika?
-
Také vás zdravím! *4*