Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    a je to tedy vic film nez hra? co jsem koukal, tak moznost cokoliv delat mate mene, nez nutnost civet na cutsceny. to jsme to dopracovali s virtualnim storytellingem :). jakobychom zapomeli, ze hry jsou o tom, aby se hraly a skrz hru byl vypraven pribeh. nikoli skrz cutsceny vypraven pribeh.
  • MishKonn
    Touché.
  • Ono je taky otázka, odkud je Mona, a jak dlouho žije v New Yorku... no a taky kde přesně tam žije, z jaké pochází vrstvy, a tak dále, a tak dále... *4* Jisté je jen to, že "e" nebo "é" tam opravdu není. Ale díky všem za příležitost studovat věci, ke kterým bych se jinak sám nedokopal. *4*
  • MishKonn
    Říkám si to pořád dokola, a něco na tom bude.
  • Black_Hand
    still loading....still loading....still loading :P
  • Já už to dohrál (Xbox) a že by mi skočil jinam než chci nebo sám vyběhl z krytu, to se mi teda nestalo ani jednou. To nebude ovládáním, ale rukama :)
  • Máš blbě nastavenej adBlock či jinej doplńek browseru.
  • S tým súhlasím ono to neznie hrubo ako Mex a ani ako Max je to akési "ae" hláska ktorá je súčasťou eng. Vyskytuje sa aj napr v slove "the" avšak tam len znie trochu inak
  • Ne, nemá se to tak vyslovovat. I v New Yorku by to bylo ae. Čisté e je jako to dělá Lukáš Grygar je špatně.
  • Co máte furt s tím přeskakováním cutscén? Mně to jde, sice až po chvíli (prostě až se to loadne), ale jde to.
  • To byl ale rychlý edit *3* Někdo si koukám otevřel internet.
  • A kde je to video? Pod titulkem videorecenze vidím jenom strohý odstavec ale video nikde... wtf?
  • firebug
    Je to fakt dobra hra ale zaroven me dost zklamala. Pribeh a Maxovo chovani nekdy postradajici logiku uz Lukas shrnul, ale me treba vadil i ten zpusob vypravovani. Hraju to podruhe a nemoznost videa preskocit je fakt iritujici. Je jich navic az zbytecne moc a nektera jsou fakt dlouha. Dost mi to narusovalo zazitek z plynuleho hrani. Hra zene hrace dobredu fakt zvlastnim zpusobem. Casto na vas nekdo krici, at jdete dopredu. Neni zde sice viditelny time limit, ale v nekolika misich se pri trochu delsim prozkoumavanim okoli (ve hre jsou skryte bonusy) hra ukonci.

Max se pohybuje na oko prirozene, ale na muj vkus nekdy az moc tezkopadne. Nekolikrat se mi stalo, ze skocil upne jinym smerem, nez jsem chtel, nebo spontalne vybehne ze krytu. Nevim proc musi byt tlacitko zvlast na skrceni a zvlast na kotoul (coz by se dalo pohodlne resit jako skrceni v pohybu). Vznikaji potom dost zvlastni situace, kdy udelate kotoul k nejakemu krytu, pak se za nim naprimite, abyste mohli schytat park kulek, a teprve potom se Max uraci schovat. Fyzika postav taky neoslni a casto se mi stavalo, ze nepratele po zasahu latali uplne jinym smerem, nez jsem ocekaval.

Pro me je novy Max nekde mezi 7 a 8 body... :-)
  • Brazilce vem čert. Výslovnost kolísá mezi "a" a "ae" (neumím zapsat ten znak, ale všichni víme. *4*). V americké angličtině by to určité nebylo "é", i když new yorský akcent ae pokládá skoro do é. Pořád tam jsou ale rozdíly.
  • jindra.veliky
    aspon uved zdroj pak nedostanes minuska *16*
  • všichni jste mimo, čte se to "Ma-iks"
  • Trol.diskuzni
    Radši nahoď ten podcast!
  • Trol.diskuzni
    *16* [miks pyj], voe! *16*
  • dwaene... hezká gramatika chlapče, jen tak dá,l paní učitelka na zváštní musí mít z tebe radost.
  • janchor
    Prošel jsem to na medium.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit