-
objevením hlubšího dna neposouváme jiná díla blíže k hladině *3*
-
A to jsem si přitom hned na začátek připravil takovej krásnej lingvistickej vstup! A všechno marný.. /sad
-
profici v cem? vyuce anglictiny? ja myslel, ze se tu bavime o hrach.
-
Je to elitář, tak ať je to vidět...
-
- Keď v jednej úrovni nevystrieľam 100 nepriateľov, tak snáď ani jedného.
- Ok, na zemi môže strieľať ale je to úplne k prdu, lebo je nekrytý a za tých 5 sekúnd dostane takú salvu, že mu ostane 1/4 života
- E nie je výskok
- keď som prišiel ku prekážke, čo mu bola do pol pása, nedokázal na ňu sám vyliezť :D Až potom som zistil, že je na to nejaké extra tlačítko E, ktorým obchádzaš prekážky
- A čím mám prepínať zbrane ak nie koliečkom? :D Držím v ruke AK -> cut scéna -> po cut scéne mám v ruke pištoľ -> zascrollujem na AK a AK mi hodí na zem :D -
Lukas nieje ziadny lingvista a preto mu vyslovovanie æ robi problemy... sa z toho nepos....
-
Protože na Call of Duty už se nadává ze zvyku (často i ti co to nehráli). Kdežto max je legenda, tak tam se to bere s hooooodně velkou rezervou. Stejně jako tvůj oblíbený Skirym *14*
-
Pečlivost musí být - jednou si říkají profíci, tak ať tomu jejich výstup odpovídá.
-
pises tu jak keby sa rozpravas s malym chlapcom pritom je Lukas od teba o dost starsi tak si tie svoje trapne "wake up" nechaj pre svoju ucitelku...
btw musis ma naucit predvidat...ako si vedel ze Lukas to hraje na easy a ze to rychlo presiel a preskakoval cutsceny? *8* *8* *8* -
No, začal jsem na Dictionary.com a tam je to zrovna [maks]. Jinde je to æ (jaks to udělal? :)).
-
Jéžiš vy s tou výslovností naděláte. Slyšel jsem recenze kde Mass Effect byl Más Ífekt a kde se Risen vyslovovalo jako Rájzn, tak tu nepyskujte ohledně jednoho nepatrného a/e *10*
-
Mně se příběh naopak příšerně líbí, zoufalství jde cítit úplně všude a s postupem hru se stupňuje. Taky jsem si nevšiml nějakých větších zádrhelů. Může někdo osvětlit, co recenzent myslel?
-
Tak za prvé je nesmysl, že žádný rodilý mluvčí neřekne [max]. V Británii takových lidí najdeš spousty, na to vsadím svoje poslední boty. A za druhé - školil ho (dokonce výsměšně psal něco o výslovnosti příjmení Payne), ačkoliv to sám měl špatně. Jak moc špatně, je úplně jedno. Tohle se prostě nedělá. Ostatně skuteční profíci to nedělají nikdy, už jen proto, že vědí, jak moc rozmanitá angličtina je.
-
Jak skolil? Typek mu cpal MAX coz ti v anglictine nerekne nikdo. Lukas to rika bez prizvuku, proto mu z toho leze to prilis ciste znejici ecko. Ale rika to v poradku - vsak si to sam zkus, vyslovit to v ceske vete s "ae". Vyzni to jako e. Na tak drobnych odlisnotech bych nebaziroval.
-
Tahle hra po graficke strance ujde ale,ale hratelnost bez bullet time tak to nema s max paynem nic spolecneho.Skoky jsou uplne naprd.Pouzivam jen zpomaleni pri strelbe.Nekdy je to az k vzteku kdyz se hra sama zpomali a vy a vam zrovna doudou naboje ve zbrani. Stupid vymyslene. Hra me pripomina EL matador cz hra. Hra vybocuje z puvodniho pribehu a to me docela vadi. Cekal jsem vic a ne 70% videi ve hre. Nekdy dost obtizne a zpomaleni nepomaha spise na opak. Tahle hre tak 6/10 vic si nezaslouzi.Mozna 6,5 vic ani prd. Dohraju vyhodim v meho PC rouvnou do kose.
Jesli vyjde MP 4 nemam zajem. Jde videt hra po delsi dobe straci svoje kouzlo hratelnosti a vyvojari se snazi jen z nas dostat penize a kaslou na to. radsi zahraji starou klasiku MP1,2 a vice se pobavim. -
A proč u Call of Duty jsou stovky nepřátel a skripty špatně, zatímco zde to vychvalujete do nebes?
-
textova je tu uz davno ale videorecenzia da zabrat dost casu nez to vsetko natocis a nahovoris...
-
Čte se to "æ" , je to mezi "a" - "e", snažte se vyslovit zároveň ty dvě hlásky. Protože my nic takové nemáme, snaží se to všichni přirozeně a jednoznačně přečíst jako české "a" nebo "e"
Také záleží na původu mluvčího, Australané, Američané a Britové mluví všichni trochu jinak.
takže obojí "Maks" a "Meks" je špatně. -
Není tam ani "e", ale ani "a". Co já vím tak je tam ten anglický přechod z a na e (nebo snad obráceně?). Ale někdo si to zjednodušuje tak, že prostě řekne buď Max nebo Mex...
-
"Nepriateľov je tam skutočne strašne moc" - je to Max Payne... ten sa nehrá na extra realitu. Je to hlavne závaba a strielanie hordy nepriateľov. Načo by ti bol bullet time keby tam boli dvaja nepriatelia v miestnosti?
"...vála po zemi a je tam absolútne bezbranný" - to vôbec nie je pravda. Môže strieľať aj keď leží aj keď vstáva. Bezbranný nie je ani sekundu.
"...prečo tam nie je obyčajný výskok..." - je tam. Klávesou E.
"...nevie automaticky preskakovať/šplhať..." - na rebrík nešiel automaticky? Dokonca aj lezie po ňom automaticky.
"A ešte som nepochopil, prečo keď mám dve jednoručné zbrane a jednu obojručnú (napr. AK 47)" - lebo si sa tam asi prepínal koliečkom na myši. A prešiel si cez to že držíš dve zbrane. Tak vtedy AKčko zahodí. V tomto sa Max hrá na realitu má obmedzenú nosnoť jednej ruky :).