-
Tak mě třeba Maxové bavili (a jakože jejich příběhy smysl dávaly), Kane and Lynch taky (i když dvojka dost skřípala), ale tohle mi přišlo jako opravdu dementní. Ten příběh je IMHO hrozná vykonstruovaná kravina. A nějak ani nechápu, co to má hnát hráče dopředu - člověk vystřílí desítky míst bez nějaké důvodu, přitom Max všechno komentuje takovou formou, jako kdyby se tam ocitnul nějakou náhodou (což v předchozích dílech dávalo smysl, protože tam měly události nějaký sled)...
Jen chci říct, že chápu, že se to někomu líbí, ale to tvojí poslední větu bych nebral nijak paušálně. -
mám jich dvanáct
-
Black Ops versus MP3 -> Najdi pět rozdílů v hratelnosti!
-
Nainstalováno, vyzkoušeno a smazáno po 1 hodině nudy. Ještě, že jsem si to nekoupil a nejdřív radši vyzkoušel.
Víc cut-scén než hraní, to už je lepší se podívat na nějakej film, kdyby alespoň byla možnost skipování, tak nic neřeknu, ale takto byl pro mě MP3 velké zklamání.
Jenom doufám, že GTAV bude dělané jinak. -
Akorát škoda, že Lukáš je takovej lamer pokud to teda na tom videu hrál on. Nedivím se, protože musíte hrát spousty her a žádnou vlastně neumíte pořádně, ale mě osobně by tohle nebavilo.
Jinak s čím nesouhlasím je přítomnost číselného hodnocení. Když už číslo tak by měla být recenze včetně multiplayeru a všech periferii co hra nabízí. -
Vyjmečně s Lukášem nesouhlasím v názoru na hru...je fakt, že jsem zatím maxe dostal pod ruku jen asi na dvě hodiny(ps3), ale přišlo mi jako zábavná oddechovka s dobře podaným příběhem, hloubku tu od příběhu nečekám. Max je klasickej Bruce Willis styl hrdiny a přestřelky jsou naprosto perfektní, i když sestřelování raket už je trochu moc. Každopádně mi to přijde jako špičkově udělaná hra v daným žánru ke kterýmu tak trochu ten plytkej příběh patří. V nakatomi jsem taky nečekal žádný hlubokomyslný drama. Pokud člověka bavili první maxove, pripadně kane&lynchove, tak tady bude spokojenej, protože je to totéž a kvalitně zpracovaný..
-
Dan: je to presne naopak *7*
-
Myslel jsi špatně. *4*
-
délka hry... objem dat... ne, pořád ten vztah nevidím.
-
Na PC dohráno a pobavil jsem se opravdu skvěle. Lineární, naskriptované, chvílemi těžké (hard) ale krásně zábavné.
-
vidím, co vidím? jesukriste. "lingvisti", buďte té lásky a pokuste se býti názorově konzistentní. On i to São Paulo vyslovuje Lukáš "blbě".
Ano, korektní výslovnost jména Max v anglickém jazyce je [mæks]. Nicméně autorovým záměrem je neskákat trapácky z českého akcentu na anglický či jiný, jakmile se objeví cizokrajné slovo. V takovém případě musí logicky docházet k aproximacím a zde má [æ] k [ɛ] (to je správný zápis české výslovnosti éčka, holenkové) mnohem blíže než [a]. A namísto "sem si to poslech" vězte, že æ se zjednodušeně vyslovuje tak, že otevřete tlamu na A a řeknete E (kdyby vás to náhodou napadlo udělat obráceně).
co budeme propírat příště, ð? -
æ *3*
-
Dámy a pánové, dokument Ze života hmyzu.
-
To asi tezko, na to musi byt urcite nejaka skola vysoka zurnalisticka ;)
-
A já myslel, že od toho máš cvokaře. *7*
-
vycisti si usi a poslechni si maxovu manzelku.
-
To Robotron - Pokud jim nevyhovují platové podmínky, mohou začít psát bulvár...
-
Jistě se mne to dotýká, a právě proto zde své rozčarování velmi rád projevím. *4*
-
Vzdy v originalnim zneni rikaji MAX. Ano, chvilema lze rict ze je slyset neco mezi A-E, nicmene v drtive vetsine pripadu prevlada zretelny MAX. Takze kdyz to Grygar porad vyslovuje jako MEX, zni to hruzostrasne a je to regulerne podle pravidel hry spatne. Vubec nic na tom nemeni pravidla anglicke vyslovnosti, podle kterych je to spravne...
-
Príde mi to trošku smiešne, že sám Max tam pomaly vystrieľa celú mafiu spolu s ďalším 100 členným elitným komandom... Skok mi chýba, pretože chcem skákať :D Ale to je teraz nejaká nová móda v hrách, že v žiadnej nie je možný výskok, ale to súvisí aj s celým dizajnom úrovní - ulička z ktorej sa nemožno žiadnym spôsobom odchýliť. Irituje ma, že nevie preskočiť ani len zábradlie. CSko som hrával ešte na základnej škole (rok 2003) aj spolu mnohými ďalšími FPSkami a vo všetkých som si prehadzoval zbrane koliečkom.