Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    LOL, ty jsi stejně naivní jak Smutný, když si myslí, že jeho články bude někdo číst celé... *15*
  • Mato1987
    dajte to niekto na youtube, ja sa to snažím pozrieť už po 10 krát a stále mi to sekne pri 10 sekunde alebo sa to nahrá rýchlo celé a ide to trhavo....
  • Orthank
    Já to taky tak pochopil že hodnocení 9/10 se týká textové recenze. Mohl bych poprosit o vyjádření Lukáše, respketive o napsání hodnocení které by hře dal (pokud to tu již nebylo zmíněno) ? Předem děkuji.
  • jindra.veliky
    takhle dlouhej koment urcite budu cist *15*
  • life28
    bohužiaľ, scrolluješ zle. Polku hry som hral podobne, až kým som neprišiel na to, že keď scrollujem a AK mi zasvieti na červeno, max ho zahodí, treba scrollovať viac, a označiť ho na bielo ;)
  • dpč, tenhle týpek je neskutečnej borec! *5*
  • misho8723
    Ja som zatiaľ asi len v 11 misii, ale ako fanúšik jednotky a dvojky musím povedať, že ma zatiaľ bavili najviac tie misie, ktoré sa odohrávajú v New Jersey a najlepšia misia je zatiaľ pre mňa tá na cintoríne.. aj vďaka odkazom na predošlé diely a proste majú taký ten "feeling" starých dielov - naopak sa mi vôbec nepáčili misie, ktoré do Maxu podľa mňa nepasujú (napríklad misia, kde je človek na člne alebo autobusová scéna)... ale asi najviac čo mi na hre vadí, sú tie cutscény - proste hrám asi minútu, dve hru a naskočí cutscéna, ktorá trvá od minúty po 4-5 minút, potom zase asi 2 minúty hrám a zase cutscéna a tak dookola - to fakt len niektorým ľudom vadí? nechápem, prečo musia tak často naskakovať tie cutscény.. vždy keď vidím ako Max spomalí chôdzu, tak si hovorím "ach bože, zase ?".. a príbeh nie je najhorší, ale proste nevytvoril som si žiadny vzťah ku žiadnej postave, Max je na tom ešte ako tak (som rád, že na techno hudbu alebo tanečnú na lodi, resp. v bare hovorí, že ju nemusí :D), ale škoda, že hovorí tak priamočiarejšie, v minulých dieloch mal pekné a vtipné metaforické komentáre ("The rain was coming down like all the angels in heaven decided to take a p*ss at the same time").. ale ostatné postavy sú akési nevýrazné, áno, možno nie sú ploché, jednorozmerné, ale proste nie sú nič extra (naposledy som hral Zaklínača 2 a postavy ako Roche, Iorveth - áno, postava z kníh, ale spomenutá len v jednej vete v knihách, čiže sa dá považovať za výtvor CD Projektu - napríklad, to sú skvelé napísané postavy, ktoré majú svoje klady aj zápory a človek si ich veľmi rýchlo obľúbi) .. proste v minulých dieloch som viac fandil Maxovi, lebo išlo mu o jeho rodinu.. tu je ochrankárom boháčov, čo mňa necháva chladným.. a keď niekto v príbehu zomrel, tak to vo mne nevyvolalo žiadnu reakciu.. a tiež ma sklamalo ako Max si spomenul na Monu, .. to toľkých prežitých spoločných udalostiach, síce nie všetky boli príjemné, ale na konci dvojky som veril tomu, že ju Max fakt miloval a aj ona jeho, a Rockstar mu dajú teraz do úst len takú blbú, idiotskú vetu?.. inak ku gameplayu už len toľko, že je slušný, ale mi napríklad veľmi chýba ten efekt v bullet time, keď Max si prebíjal zbraň (jeden z najlepších efektov aké som videl v hrách) a teraz Max proste prestane strieľať a nič neurobí, fakt slabota teda.. úskoky do strán skoro nemajú vôbec žiadne využitie, príliš veľa nepriateľov aj na sériu, akou je MP.. ale zase aspoň vďaka za obtiažnosť, "painkillery", za hlavnú zvučku z minulých dielov, pár odkazov na staré diely, atď.. grafika nie je zlá, ale nič extra tiež - nenávidím keď mi hra nedovolí nastaviť si kvalitu, tak ako ja chcem.. s 512 MB si nemôžem nastaviť najvyššie textúry alebo tiene, a to prečo? Dobre, teraz mám stabilných 50 - 60 fps, ale ja som hráč ktorý nemá nič proti 30 fps a teraz niektoré textúry vypadajú ako z PS2 éry.. no zatiaľ to vypadá podľa mňa na dákych 75 - 80 %.. príliš veľa kúzla minulých dielov pominulo a zostala vcelku dobrá hra, ale príliš podobná iným hrám v tomto žánri.. uvidím po dohraní, či sa dačo zmení na mojom názore
  • DangerousDave
    tá deviatka je Alešova, nie ? aspoň ja som to tak pochopil, že na konci videorecenzie je hodnotenia písanej formy. Nechcem hovoriť za Lukáša ale pochybujem, že by tomu dal viac ako 8/10.
  • Ja jen nechapu, za co tedy Lukas daval 9ku ? Podle toho co jsem slysel, se hra pohybuje nekde mezi bezhlavou strileckou, beckovym filmem a neprilis velkym posunem od 2ho dilu. Myslel, ze 9ku dostavaji hry, jenz jsou temer perfektni a aspiruji na klasiku zanru a rocne se jich najde ze par. To co jsem slysel je tak nekde napomezi 7-8/10.

Ales svou 9ku obhajil dost jasne, ale nechapu proc ta konzistence, kdyz jde o tak zasadni recenzentsky rozkol.

PS: a pochopitelne ani zminka o multiplayeru, o kterem Rockstar proklamovali dost epesni slogany
  • Trol.diskuzni
    http://www.disneywallpaper.net/data/media/63/Mr.-Incredible-disneywallpaper.net.jpg

*5*
  • Když jsem si teď pročetl tu diskuzi, tak vidím, že Trol.diskuzní je dneska ve formě. Kre*en na 120%...neskutečný ten člověk.
  • Nemám nic proti aproximacím. Mám hodně proti tomu, když někdo prosazuje jedinou "korektní výslovnost" tam, kde je evidentní, že je to blbost, a ještě se posmívá někomu, kdo používá jednu z legitimních variant.
  • To aby jsi se líp vžil do alkoholika :D
  • Trol.diskuzni
    Takže tobě se Black Ops líbilo, jo? Takovej intelektuál a vševěd... *3*
  • Na jednu stranu se na zjednodušování hrozně nadává, ale na druhou jsou tu případy jako ty, kteří si stěžujou na nutnost zmáčknutí tlačítka při přelízání překážek...To je to takový problém? Já to třeba používal i během přestřelek, při představě, že bych se chtěl někam schovat a Max by to automaticky přeskočil a já kvůli tomu umřel, tak by ta hra asi brzo letěla oknem....Co se týče skoků do boku, nesnaž se tvrdit, že jsou k ničemu. Hru jsem hrál hned na hard, ty skoky jsem používal skoro pořád a nesčetněkrát mě zachránili život. Hráč jen musí trochu taktizovat, promyslet si, kam a kdy skočit aby to bylo co nejefektivnější. Je logické, že když skočí mezi spoustu nepřátel tak nebude mít moc velkou šanci, hra by pak byla příliš lehká a to přece nechceme, ne?
  • Ja jsem si ji koupil a uz jsem ji skoro dohrál podruhé. Scenar mozna z amoc nestoji ale moc me to bavi a o to me jde predevsim.
  • Black_Hand
    ok, ja myslel, ze to z tve strany bylo obrovske odhaleni :). mylil jsem se :PPPPP.
  • smejki
    přestaň mě prosím urážet použitím slova "všichni"
  • smejki
    pořád si myslím, že je to in-game, takže pokud definicí troolingu je uvedení v omyl, pak ne, ztrollen jsem nebyl
  • Trol.diskuzni
    Já se podíval na videorecenzi... a bohužel žádný znatelný rozdíl nevidím - krom toho, že Black Ops je podle všech nejhorší hra historie, za to MP3 best eva!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit