-
Kritizovat střílečku za to, že má dementní příběh je irelevantní.... Janchor je trošku mimo (cílovku)!
Příběh mě zajímá, ale stejně tak nějak dopředu vím, že to bude samý klišé a nevadí mi to.
Když já zapnu Maxe Payna, tak chci nakopávat frdele.
Takže mi přijde nepodstatný pindat o béčkovosti příběhu a furt hledat Ingmara Bergmana ve filmu od Michaela Baye.
Akční střílečky jsou vylízaný since ever. Get over it. -
aby to mohli deti riešiť na 6 stranách *7*
-
no to ,ze jsem to nereflektoval doslovne jeste neznamena, ze to tak nebylo mysleno. Opravte me jestli z toho mam nejaky jiny dojem.
-
Někdo by mně mohl vysvětlit, v čem je tahle opěvováná hra o tolik lepši jak CoD MW. Linearita, terminator, miliony nepřátel, scripty všude. Miliony dlouhych animaci (to se člověk může podivat na nákej film a nemusí hrát). Ano má to bullet time, možná o trošku lepši příběh a nevycházi to každej rok. Ty 3 věci jsou důvody k 9?
-
Mohu se zeptat, co jsi od této hry očekával?
-
Doporučuji si vyhledat, co znamená slovo tuctová.
-
Tahle nestojí ani za instalaci.Devítku jo? stěží 3/10 otupělá a tupoučká střílečka.Bez nápadu. *7*
-
Zrovna u MP3 je tohle označení trefnější než u valný většiny ostatních her. V podstatě je to celý jedna dlouhá cutscéna občas přerušená herní sekvencí v dýlce několika sekund až několika minut.
-
normalni tuctova strilecka *3*
-
Ne tolik. Teda alespoň mě to tak přišlo. Ale je pravda, že jsem je hrál už hodně dávno. *15* Spíš jsem od trojky čekal něco jinýho. Ale asi zkusim. *4*
-
Scrollujem zle? : D Hral som už desiatky fpsiek a zrovna pri tejto scrollujem zle : D To mi je teda záhadou, ako sa scrolluje dobre.
to Lofas: nedá sa mi reagovať normálne, neviem prečo... Nechápem, prečo je tam tlačítko pre preliezanie prekážok a obyčajný výskok tam nie je : D Viac používam klasický bulllettime ako tie skoky. A používať tie skoky pri dvoch nepriateľoch, to je len tak pre efekt : ) -
K těm levelům, některé byli opravdu špatně navržené např. ta loď ke konci- do kajut a jídelny se šlo přes strojovnu a opravdu tam nikde nebyli jiné dveře, ale jinak mě naopak se to Sao Paulo docela líbilo. Co je pro mě naopak nejhorší, že v arcade modu nejdou prěskakovat ty videa (vím že se při tom nahrava dalši lokace) to je hrozně otravné a frustrující, taky díky tomu jsem to vzdal... Jinak multiplayer mě naopak docela baví skoro víc než ten příběh..
-
tak treba Asura's Wraith by za trochu vic stal :). ale Max Payne je trochu nekde jinde.
-
Teda o cemkoliv, ale o Maxovi rict ze je to interaktivni film? Blbec na kazdym rohu *8*
-
A ony první díly nebyly ala Rambo?:)
-
Doporučuji všemi deseti.
-
Tak už i tahle recenze mě utvrdila to, že si to za 700,- nekoupím... Interaktivní film maximálně za 300,-
-
Celkem dobře jsi to shrnul. S některými věcmi nesouhlasím, jako, že se s postavami nedá sžít nebo, že příběh nemá hloubku, mi se naopak hodně líbil a tebou zmiňované smrti, mnou dost otřásly. Je ale pravda, že Max už tolik nemluví v metaforách jako kdysi, ale je pořád filosof a z toho co mu chybí, se za ty roky vychlastal *1* . Taky mi zde trochu chybí více vzpomínek na předchozí díly, kdy Max vzpomíná takřka jenom ve flashbacích, což je škoda.
A pro vás věčné rýpaly, psát delší komentář není na škodu, naopak se hodně dozvíte, já například psal recenzi na Maxe dlouhou na 8 stran, to byste už tuplem nepřečetli *1* -
"3/4 recenze klel a pak jen rekl : Ta moje devitka je jina nez Alesova.."
som si všimol, že na games.cz je bežná prax vkladať inými do úst niečo čo nepovadali...akoby tu mali niektorí ľudia problém s čítaním alebo chápaním hovoreného slova. -
Hru jsem prošel celou, ta část se sniperku je napůl cutscéna, je tam jen jediná a jde v podstatě o minihru a ta tvoří zhruba 5% procent hraní v lokaci na stadiónu, takže pokud někomu jo vadí, že mezi střelbou na jednotlivých úsecích se kamera sama přesune pár metrů, myslím, že se ta chvilička dá přetrpět. Mě to celkem bavilo, trochu něco jiného než bullet time skoky.
Je také nutné si uvědomit, že v jiné hře by to byl loading nasledovaný cutcénou Maxe se sniperem a náhle "blik" pohled na Maxe, jak stojí na věži a znovu by se muselo zaměřovat. A to přiznejme si narušuje kontinuitu dění ve hře.
(K amnesii jsem se ještě bohužel nedostal a tak netuším co je tam lépe či hůře provedeno.)