-
ja zase nechapem preco ku kazdej hre musis mat komentar ci ta bavi alebo nie najprv diablo teraz max ..... to nemas nic ine na praci ako pisat komenty na tiscali alebo si len querulant?
-
A to,že máte každej v kapse po 50 000,- to už neřeknete? devítku ani omylem
-
Gayrime, ale i tyhle hry baví spoustu lidí...
-
něčím to tlačit musí
-
trole chci tě poznat osobně.. ty musíš mít zajimavý život :D
-
Ty hlavně piš za sebe a né za můj nick.Idiote
-
n00bům co nejsou schopný udělat frag a single hrajou na casual, bych COD nedával vůbec do ruky. Taky se nesnažím recenzovat Gayrimy a Obliviony
-
považovat za irelevantní výtku k příběhu u hry (byť střílečky), která ten příběh tlačí hodně do popředí, je irelevantní *2*
-
Ještě zůstanu... *6*
-
Táhni už ty tupče! *6*
-
ne asi *6*
-
aj se ti nějaká hra líbí?:D
-
No hlavně že ty se budeš považovat za velkého machírka, když si v bullet-timu postřílíš pár hloupých paňáců s nulovou AI... *5*
-
Nechápu, jak vůbec někdo může takovouhle tupou střílečku, kde nějaký zestárlý vožralý chlap běží v bullet-timu (který mimochodem už není IN minimálně pět let) proti hordě ozbrojených protivníků a v plné palbě se ještě stíhá škrábat na gulích, považovat za 9kovou hru... I Call of duty mi nabídne autentičtější zážitek! Totální fail tahle recenze, zvláště od takového přemoudřelého intelektuála Grygara, který na většinu normálních her hledí shora!!! Hlavně, že Skyrim má desítku, vy chytrolíni přitroublí! *11* *11* *11*
-
Mno jak jsem psal...soudím jen dle prvních dvou hodin, takže to pak časem může začít člověka štvát, ale stejně si nemyslím, že to pro tento druh her je to nejduležitejší. Navíc se mi docela líbílo jak si autoři hrajou s atmosferou brazilie nebo i to jakým způsobem v cut scenách nechávaj problikávat slova(everywhere-vsude po obrazu,ap.). Celkově mi pozice ožralýho superdrsnáka co jde za nějakým cílem hlava nehlava u takovýhle střílečky nevadí. A tebou zminovaný K&L jsou taky zatraceně jednoduchý a příběh tam byl jen tak aby člověk jen pořád nestřílel. Já osobně tenhle druh her nemusím a přesto mě Max bavil. Proto ta obhajoba z mý strany:D...
-
...tím nechci říct, že je MP3 špatný, já bych mu dal tak 7.5/10, ale je fakt, že příběh je občas dost ujetý, nesmyslný a překombinovaný a příjde mi jako šitý horkou jehlou nějakého puberťáka... Hlavně mi příjde vtipné, jak do sebe Max lije jedoho panáka za druhým jakoby to byla voda
-
borci z games umí recenzovat jenom rpgčka
-
Je fakt, že hry od Rockstaru mají s Bayem hodně společného - jsou naprosto stupidní a útočí na primitivní pudy, ale jsou tak dobře udělané, že to každý žere
-
Rima, kde hostujete tie videa??? na DSLku uvas v kychyni??????
-
Ale to NENÍ interaktivni film. Ze ti do hrani skacou pribehovy videa je neco jineho, nez kdyz v cod drzis sipku dopredu, svet okolo bojuje a ty projdes takovym valecnym "muzeem"