-
To je dobrá zoufalost trávit celé dny v diskusích o hře, která se ti nelíbí
-
vyjadrovat vlastni nazor na hru je v diskuzi pod recenzi docela bezne, ne?!?
-
Trole, ty dneska jedeš. *3*
Není co dělat doma? -
Je to znak pro fonetický přepis, který mi utkvěl v hlavě.
Přiznám se, že jsem nikdy nepřišel na klávesovou zkratku která by fungovala na mém systém a že jsem jich našel hodně (většinou jde o alt+[###]), ale ve Wordu se to dá napsat přidáním symbolu a na netu to najdeš vyhledáním ae.
♫♫♫♫ -
Ale tak mohla by aspoň redakce napsat, kde ty Porche kupuje ve slevě.
-
Mohli by předělat první dva díly na tenhle engine. I když nedávno jsem si oba zahrál a pořád to vypadá slušně.
-
no tak, jako kdyby si trola neznal. redakce ho zna velmi dobre. a lukase se dotkne asi tak moc jako uvolnene pericko pri vetrnem dni.
-
plivat na CoD a ostatní "tupý" střílečky je snadný a myslím si, že je to dobrej způsob jak zvednout příjmy z reklamy
-
Užij si svoji pravdu. *3*
-
A...? *4*
-
to by museli mat nazov ign.cz
-
Problém je ten, že pořád chytřejší jako ty:)
-
lukáš ale s tou devítkou nesouhlasí, jak jsem to pochopil. a black ops je prý skvělá hra... čísla stejně nic neznamenají, neřeknou ti, jak tě ta hra bude bavit a jak se ti bude líbit... stejně jako když se podíváš na top 100 filmů na světě, taky tě nejmíň polovina bavit nebude...
-
Tebe totiž živí rodiče. V tom lepším případě.
-
Ksakru, chudáci redaktoři tady na games.cz. Kolikrát jsem už podobných jako ty slyšel, že jsou tady všichni podmáznutí. Hele, kdo z redakce má tedy to Porche, Ferrari atd.?
-
Jen aby ses nedivil... Já se nekamarádíčkuju s lokálními distributory a nepobírám od nich ceny do podcastů, ani nepotřebuju mít prodeje her na svém e-shopu, abych se uživil. *5*
-
leda tvoje řiť je podplacená *12*
-
Podplacený jsou, to je jasná věc...
-
To samozřejmě... Ale je pokrytectví, aby člověk, který se o Black Ops vyjadřuje pokaždé s neuvěřitelným despektem, tady dělá pozitivní recenze na hru, která je evidentně úplně stejně nesmyslná a naskriptovaná. A ta hra navíc má 9ku! Nehorázné!
-
jenže já tě mám u prdele, chápeš? *16*