-
No pokud bych měl brát hry, co vyšly v posledních dvou letech, tak to téměř žádnou, nezaujaly... Pokud bych měl brát hry celkově, tak to půjde do prvních desítek - ale je fakt, že kromě FIFA fotbalu spíš nárazově, než pravidelně.
-
Dej si (這いよれ! ニャル子さん full OP na zpříjemnění čekání.
http://www.youtube.com/watch?v=uG8N1zCB4Wc -
Boze ta portugalstina, sem myslel ze je tam jen vyjmecne, ale ona je tam FURT! A neprelozena, to je mi teda s*it :D esli z toho mam mit feel ze su ozralej blbec co vecne ani nechape o co go, jen proste beha a strili, tak se to vede na jednicku...ale myslim ze prelozene titulky by nicemu neskodili, i kdyby se dal tvaril ze nerozumi....ach jaj
-
Já dnes odpoledne zvládal učení a přispívání bez potíží. *4* Dnes večer jsem k tomu stíhal poslouchat hudbu a hrát Jedi Academy. Nevím, co mají zdejší looseři za problémy s multitaskingem... *5*
-
Poslední reakce. Mohu se ty šášulo zeptat, kolik jsi ty těch her za poslední rok dva hrál? A nepočítej ty dvě "svoje" hry.
-
To vieš, komplexy si treba niekde liečiť *4*
-
wtf?
-
Ani ne. Čekám na zpracování objektu v práci a bohužel jsem se zase ukázal jako hlupák, když reaguji na trotla.
-
Další dávka sebeuspokojení?
-
Tebou? Nenech se vysmát ty a Fifa 2012 a Diablo II....Víc nic neznáš a ani si nehrál.
-
Jinak tohle asi zapadne, ale děkuji za videorecenzi, sledování uteklo jako voda. Skoro si říkám, jestli by nestálo za to ji mít delší, ale zase to by asi někteří už nedali :) Měl jsem z toho takový pocit strohosti, práce narychlo. Tím samozřejmě neříkám, že byla špatná :)
-
Náš recht! Výborná grafika, super hratelnost a kulervoucí thriller (jak pro koho, samozřejmě). Až tedy na začátek je parádní jízda, která bohužel celkem brzo končí, ale MP se fajn a vzhledem k všem collectibles a grindům mi ani nevadí, že jsem ji už 4x dohrál *15*
-
Jako myslíš jako dostávat elektrošoky a psát naprosto mimo na tiscali? Myslím, že ne:)
-
To pro mě taky.
Pokud jedna z nicj není studium. *15* -
Není pro mě problém dělat více věcí naráz. *3*
-
podplaceny ne, prizdisraci, co se boji, aby se na ne nezlobil nejakej velkej distributor nebo masy fanboyu mozna, ale porad to tu neni zdaleka tak spatne jako na velkych zahranicnich webech typu ign. Tam se vazne nedela rozdil mezi recenzi a reklamnim prohlasenim.
-
Dobře uděláš - dnešní hry stejně stojí za houby, přestože se nám recenzenti snaží namluvit, že ne.
-
Je třeba vyvážit ty nekritické recenze, které jsou dnes na denním pořádku...
-
Ehm...Ale tahle série nápad s bullet timem poprvé zrealizovala takže jako nevím proč by neměl být i ve třetím díle.Ty jsi fakt pakůň
Tohle míří trolovi samozřejmě *3* -
xbox mě stál 7 000 a do her jsem za ty roky nastrkal už aspoň dalších 15 000, kupuju PC a všechny hry budu stahovat jako každej dickhead z tady toho fóra, to jen abyste to věděli *5*