-
Nejdůležitější aspekt každé recenze, správně. *4*
-
Skutečná hodnota všeho je nižší než za kterou se prodává.
Takový LIMBO se prodává za co já vím, deset babek? Skutečná cenu bude u těch dvou padesát za který to bývá ve slevě. -
Rouzmně uvažující člověk jim za tohle litra nezaplatí. Skutečná hodnota je tak cca 400kč. Není to o tom, zdali jsi socka nebo ne. Je to prostě revolta vůči tomuhle nesmyslnýmu systému. Alespon já nikdy neměl bohatý rodiče a znám skutečnou hodnotu peněz, který jsem si vždycky vydřel.
Maxe (1. i 2.) jsem si prošel nedavno. Bez autoaim a na vyšší obtížnost jsou to celkem obtížné hry. Z každé scény mě ale na tomhle třetím dílu bylo do očí nesmyslné provedení soubojů. Asi je to tim, že dneska se FPS nedají hrát jinak, než že hráč běhá od překážky k překážce a je nse za ně schovává a střílí. Průraznost materiálů je po deseti letech stále na nule, bohužel tam klesá i AI. -
mohl bych mit jeden pritroubly navrh? lukas je tu hlavne na videorecenze, protoze ty opravdu umi. lukas nema rad ciselna hodnoceni. co brani tomu zrusit ciselna hodnoceni u videorecenzi? jsou preci jenom trochu jiny zanr, nez textova recenze, takze myslenka o konzistenci tu podle me moc neobstoji. myslim, ze by se mnoha lidem ulevilo. krome trola teda, kteryho by trefil slak bez cislicka na konci, protoze to je "nejdulezitejsi slozka recenze".
-
Torrenty rozhodně nejsou lame, pokud na nich seženeš to, co jinde neseženeš... A to u lossless hudby rozhodně platí - i když je pravda, že značné peníze investuju do originálek.
-
Torrenty jsou lame.
No já stejně stahuju už jen anime a na to stačí XDCC. -
To ja používam výhradne Zafo.sk, sú tam overené fotečky *3*
-
no neviem, najprv odhalenie ze kral je nahy a potom 9/10?! Kazdopadne Maxa 3 zabili podla mna dve veci:
1. Videa - je ich nenormalne vela a su nenormalne dlhe, casto zasahuju do hry. Coskoro sa dostavil pocit ze viac sledujem film ako hram hru.
2. Bullet time - ci ako sa to nazyva. Najprv som myslel, ze na stare kolena som zabudol hrat akcne hry. Potom, ze to je na normal najtazsia hra aku som kedy hral. P*cu, ja som to zacal ako normal oldschool akcnu hru (Max Payne 1,2 napr.) bez spomalovacich features a zistil som ze to je nehratelne, pretoze je to na tom postavene. Normalne nascriptovane situacie ktore vyzaduju Bullet time - na co sa im mozem vyj*bat.
p.s. dufam ze takto nedopadne GTA V -
Niekto je hold socka a niekto nie *5*
-
Morálka,Etika...To ti nejspíš nic neříká.
Pak jedině,kdyby Výkonná moc měla více lidí a prostředku tak by tě donutili určitě a ani by nepotřebovali různé hovadské dohody o kterých se tak diskutuje. *3* -
Hmm, no já si kdysi koupil NDS a fakt se mi na něm hrálo dobře a všechno. Tak jsem ho čenžnul za PSP, abych zkusil i druhou stranu. (+ některý jap. chuťovky jsou jen na PSP)
Čekal jsem dobrý hry + přenosnou knihovnu starých konzolí přes emulátory na CFW. Takže v zásadě jsem spokojenej. -
Používej rutracker.org, piratebay je lame... *3*
-
Tak to gratuluji... Já si raději poslechnu více kvalitní hudby než ty a tvoje rodina až po třetí koleno za poslední tři životy. *2* *2* *2*
-
za boha si nedokážu představit, co by mě donutilo vypláznout prachy za něco, co je na piratebay zdarma. Fakt Vás počestné PCčkáře obdivuju *14* *14*
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* Vypadá to že já za víkend dohraju víc her než ty za celej život (FIFU nepočítám to je jen fotbal)
-
PSP nebo PS Vita? Ono je to vlastně fuk... Mám pocit, že jsem byl vytrollovaný, když jsem si ho před pár lety koupil a postupně zjistil, že to nedokáže nabídnout žádnou multimediální funkci tak, jak by mělo. Nebo to vidíš jinak?
-
ano je ale prispevky od trola ktore zacinaju: "Nechápu, jak vůbec někdo může takovouhle tupou...."etc. su fakt trolenie nie nazor .... ono neviem ako podla teba ale aj si myslim ze nazor by mal mat nejaku pointu a nie len nadavat na hru aka je tupa ... a ked si precitas prispevky k diablu tak tam takisto trol pride a napise nieco typu : to je ale blbost....ma to podla teba nejaku hlbsiu pointu? a ma to vobec zmysel nieco take pisat ved ked ma nieco nezaujima hned podla nadpisu tak clanok ani neotvaram a uz vobec nekomentujem.
Uf toto je moj najdlhsi prispevok :D -
Ja jsem chtel jenom poznamenat ze mne se to libilo :D Pribeh je dost pritazenej za vlasy ale zase ale ma max dobry a casto zabavny dialogy. Akcni stranka hry pak funguje skvele. Max neni chytra strilecka ale v tom co je je podle me dobrej.
-
když si to nějakej 5ulin stáhne z torrentů a pak napíše, že je to sranec, tak se nedivim- má totiž k tý hře úplně jinej vztah, než ten co si ji koupí za litr,-, to je stejný jako s holkama, akorát obráceně *15*
-
Já jsem chodil po baráku, nadával na teplo a hrál Resistance: Retribution... abych to PSP taky využil.