-
musi aha, no tak to mel spise napsat protirecenzi, tohle je totiz dost matouci a bizarni, aby 3/4 recenze klel a pak jen rekl : Ta moje devitka je jina nez Alesova..
-
Pořád se rozhoduju jestli mi MP3 stojí za to. Podle videí to vypadá na bezhlavou akci à la Rambo. Může někdo doporučit? *4*
-
jinej prohlížeč...
-
Říká se tomu slušnost.....Podej si ruku s Jidřiškem.
A něco zcela mimo (za což se vem omlouvám)
Skyrim a vlkodlaci (již v původní hře, bez jakýkoliv módů)
http://2i.cz/c9630d27f4 -
Díky ti.
-
Max Payne 3 byl pro me jak rozcarovani. Pri prvnim spusteni a chvili hrani jsem byl nadsenej. RockStar me pres veskere me skepticke komentare velmi mile prekvapil optimalizaci hry. V zivote bych tohle do nich nerekl, doufam ze tohle je start pro dalsi hry a nedali si zalezet pouze u Maxe a ze to nebylo jeho delsim vyvojem. Nebudu se tady ztotoznovat s recenzi, nebo komentovat hodnoceni......Pro me osobne opravdu hra byla velkym prekvapenim, ale po dohrani se z toho stala hra, kterou najednou nemam chut znovu spustit. Jsem z toho velmi zklamany, cekal bych ze prave Max 3 bude hra, kterou dohraji a ihned budu chtit hrat znovu. Po chvili jsem naprosto nesnasel ty videa, nejen ze po chvili byly celkem o nicem, ale stale me prerusovala mezi hrou. Vadilo mi, ze jsem si chtel posbirat zbrane padlych vojaku a lekarny a najednou skocilo video, ktere me posunulo nekam jinam a ja se musel vracet....nekdy se vratit ani neslo. Graficky a herne hra paradni, abych pravdu rekl hra me bavila vice v prvni pulce nez v Sao Paulu, najednou mi prislo ze v druhe polovine hry to zacina byt celkem CoD. Hordy nepratel, chaoticke behani a hledani krytu, nedostatek lekarnicek a zase hordy nepratel......dokonce i New York o kterym jsem si myslel, ze uz by to nebylo ono byl opravdu zabavny. Od zaverecne mise bych cekal daleko vice a uzavreni pribehu tretiho dilu bych take cekal elegantnejsi. Pokud jsem nebehal v ulicich Sao Paula byla pro me hra zabavna, nektere levely byly fakt paradne navrzene. Nebudu hru nijak hodnotit, pro me je to hra ktera ma od pozitiva a negativa neco. Bohuzel si nemyslim, ze je to hra roku a pecka ktera prekonala ma ocekavani, ale velmi mile prekvapila
-
v tomto videu okolo 30 sekundy začne hovoriť o tom, že si stále neodpustil tú "vec" s Monou - http://www.youtube.com/watch?v=WgM1YPojKJ4
-
Asi záleží na jaké sestavě je to spouštěno, na mém 3 roky starém a kdysi herním PC se to nahrávalo pod 10-20 sekund a to s nejvyššími detaily, jaké mi hra umožnila nastavit. Proto mě také překvapilo, že je to tu tolik vystihováno jako problém.
Každopádně lodading by tam byl tak jako tak a loading na pozadí je myslím daleko příjemnější varianta *3*
Edit: Z toho videa to opravdu vypadá hrozně , zřejmě jsem měl štěstí a skipoval jen když se to nahrálo rychle nebo opravdu netuším. Jediný rozdíl v nastavení vidím v tom, že já hrál s DX10, rozlišení 1280 x 1024 tuším.
PS hrála ta osoba z videa na opatchované verzi ? Já hrál verzi tuším X.X.22, možná to má vliv *3* -
10-20 sekund na mém 3 roky starém systému a pak šlo vše přeskočit a kolikrát jsem to přeskočil i omylem.
-
Lukášova reakce na onu výtku je samozřejmě druhá věc
-
CoD mi nestojí za pozornost, takže vlastně ne, nelíbilo. "Všichni" je množina, do které patřím jak já, tak i ty. A anžto tvrdíš, že všichni považují CoD za nej, vztahuješ to i na mne, což mě uráží.
-
Vzal ji z textové recenze, protože musí.
-
Mania, Sloth, Irreverence, Excess
Gluttony, Revelry, Violence, and Selfishness
Flags of pure unfettered Id brashly unfurled...
It's a Max Max Max Max Max Max world!
http://www.youtube.com/watch?v=cvLd3i02xao
Uhm, aha to bol iny Max... Tak nic. :) -
Už se to tu řešilo, vyslovovat to Mex je samozřejmě kravina, u 4ky už autor bude vědět :)
-
vůbec nakakat na angličtinu je zbytečně složitá, za pár let tady bude esperanto
-
Nebylo to na tom hrbitove, kdyz jsi nasel jednu z "clues" nahrobek detektivky co jsi zabil v dvojce?
-
Je pravda, že právě tahle prapodivná barevná stylizace, která tomu má zřejmě dodávat stylovost, mi přijde, že zabíjí atmosféru Maxe nejvíc. Naproti temné komiksové prezentaci mi to tu připomíná spíše něco ve stylu Gta: Vice City, což byla fajn hra, ale vyzněním úplně jiná.
-
Jen 11 mise z 14, to docela jde :D. .... Ano, dale jsem necetl :D
-
Mex? proč Mex?
-
Hezky napsané. Můžeš prosím tě napsat tu větu kde Max vzpomíná na Monu?