Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdou přeskočit lol tak se podívej na to video co jsem postoval.
    Já jenom chci za svoje peníze dostat produkt, kvalitní produkt a to o MP3 říct nemohu.

Jenom by mě zajímalo, kolik lidí co tady tu hru tak vychvalujou si jí ve skutečnosti koupilo, i když na tuto otázku si mohu odpovědět sám, defakto nikdo...
  • Black_Hand
    myslim, ze si byl uspesne ztrollovan :).
  • smejki
    to jsou videa? já myslel, že je to ingame
  • smejki
    gratuluji, právě jsi objevil, že i angličtina má akcenty
  • smejki
    jako šikovný a všemu rozumějící chlapec si je jistě umíš dohledat sám. jde přeci o obecnou znalost v hráčské obci.
  • Black_Hand
    jsou.
  • risa2000
    Ty pořád prolínající se prokládané a rozsynchronizované půlsnímky v různých barvách jsou fakt ve hře? Nebo to byla jen náhoda, že ve výsledné recenzi trčí z každého druhého záběru?
  • deridon
    a napadlo tě, že je to situované stylově více filmově, jako třeba Uncharted či jiné tituly? Loadingy tam nejsou dalo by se říct žádné, cutsceny jdou přeskočit, neřeknu kdyby jsi to něják objektivně zhodnotil, ale ty se vyjadřuješ jak rozmazlenej spratek a metacritic ti řekně uplný prd, když vidim, jak tam každý dává nuly za uplný kraviny.. hra je hratelná na PC uplně normálně, technicky je v pohodě, nejedná se žádná neoptimalizace jako v případě GTA 4..
  • Black_Hand
    na druhou stranu v tom samym videu je videt, a je radne okomentovano, jak je MP3 kvalitni port. s touto jednou vytkou.
  • Mě je úplně jedno kvůli čemu to je, je to prostě p**ovina a to je všechno.
    Pokud hru dělám na PC, tak aby byla hratelná. Pořád si stěžují na pirátství, ale takovéto chyby tomu prostě jen napomáhají.
    Chtěl jsem si to koupit, ale nekoupil, díky bohu za metacritic.com
  • Nechce se mi věřit, že bys byl tak omezený a nenapadlo tě, že to je kvůli konzolím *15*
  • Taky tak, L.A. Noire mám koupené na steamu to za to stálo, ale od MP3 jsem čekal akci a ne jen nudné cut scény.
  • jeětě link http://www.youtube.com/watch?v=UnasbZ7_MKs&feature;=g-u-u
  • Promiň, ale to je blábol. Hra by se na mém SSD nahrávala maximálně pár sekund a ne dlouhé minuty, navíc s 16GB RAM by se ani většina dat nemusela nahrávat znova.
    viz a názor Totalbiscuit na hru.
  • Nevím, Black Ops jsem nehrál, není to můj typ hry, ale MP3 jsem očekával, protože 1 a 2 jsem dohrál, bohužel zklamání pro mě. Za 49,99€ si s tím můžou jít někam.
  • presne, inak dopadlo L.A.Noire, to som si hneď objednal, ešte že som ťahal MP3 black box, ten mal iba 10 giga.
  • ono i anglani mu říkají max místo mex, na jakémkoliv videu to jde slyšet
  • Jen bych rád připomněl, že spousta cutscén vlastně nahrazuje loadingovou obrazovku, proto se může zdát, že jich je tolik.
  • velkou část zabírají ty cutsceny protože jsou ve fullHD
  • Trol.diskuzni
    Sem s nimi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit