Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na obranu hernich recenzentu. Za ten plat, co pobiraji, se snazi az moc :)
  • Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku...
  • Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku.
  • Grifus
    Oficialne mozna, ne v teto hre. Pust si nekterou z her, nebo ingame zabery a poslouchej...
  • Grifus
    Ani v jednom dilu mu nerikali "Meks" ale jasne a zretelne "Max". Takze ikdyz se to jmeno treba bezne vyslovuje takto, v pripade teto hry tomu tak neni...
  • Trol.diskuzni
    Ať už měl či neměl, alespoň za své zdejší myšlenkové pochody nepobírám plat, a proto na sebe nemusím v tomhle ohledu klást nijak vysoké nároky... Naopak profi recenzenti by svoji práci zde měli odvádět na sto procent. *3*
  • Ty by jsi si měl najít taky nějakýho poradce asociále...
  • Co ma spolecnyho GB s delkou hry? ;)
  • Legendární a krásnej je Pavlův Dobrovskýho "Šepárt" :)
  • Na to že ta hra má 28 gb tak my připadala krátká. Zachvíli víde Spec Ops The Line tak my to moc nevadí.
  • Danny28
    Může ti bát klidně 50.Chováním jsi ale všechny přesvědčil že ještě s nudlí u nosu navštěvuješ ZŠ.
  • Veskoslav
    Máš to lepší:)
  • V Rockstaru asi hodně sledovaly brazilské filmy Tropa de Elite (Elitní jednotka), ve hře je spousta odkazů. Kdo neviděl, tak doporučuju *5*
  • mirroj
    Čo je na tom zlé že tam je 100 nepriateľov? Pre mňa by ich tam mohlo byť aj 200... je to hra. To ako keby si sa sťažoval že si hral tetris a padalo ti tam 100 000 dielikov... Načo vám chýba normálny výskok? Keď chcem prejsť cez prekážku tak stlačím E a on ju prelezie. Ešte to je aj pekne naanimované (samozrejme ako v milióne ďalších hier). Skákať každý meter nepotrebujem.
    "A čím mám prepínať zbrane ak nie koliečkom?" - žeby číslami? Ty si asi CounterStrike alebo podobnú vec asi v živote nehral, že :D. Tam kým by si si roloval koliečko tak je koniec mapy. A pre mňa nie je nič strašné na tomto: Držím v ruke AK -> cut scéna -> po cut scéne mám v ruke pištoľ -> stlačím 4 -> strieľam. (aj keď tu uznávam že by po tej cutsténe malo ostať AK)
  • A ja mu rikam Maxmilian Bolito :)
  • Každému se nedá vyhovět :) Člověk musí být pyšní sám na svojí práci :)

Váš Werdes, alias Werde
  • Veskoslav
    Tož jsem se poptal:) A ono je to něco mezi. Ani Maks a ani Meks. Je tam otevřené e a to je kombinací E a A. Ale osobně stejně říká [Maks Pejn].
  • Trol.diskuzni
    Videorecenze v sobě nese i jiné prvky než ty herní... Autor musí plynule, spisovně a pokud možno poutavým způsobem slovně doplňovat video, které ze svého hraní sestříhal.

Pokud s tím mají obtíže, možná by se do toho raději neměli pouštět - či by si měli najmout jazykového poradce.
  • Recenzia bola perfektne spracovaná no s názorom nesúhlasím. Hral som všetky staršie diely ale tento sa mi spracovaním asi páčil najviac aj keď na tie komixové cutscény a dlhším hraním samotného levelu som si viac zvykol ale ten plynulí zážitok z hry v trojke je super. Veľmi ma to bavilo a ak to niekto ešte nehral doporučujem mu to aspoň vyskúšať a spraviť si vlastný názor.
  • v tom pripade maji nejdelsi loadingy od dob prvniho zaklinace :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit