-
Na obranu hernich recenzentu. Za ten plat, co pobiraji, se snazi az moc :)
-
Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku...
-
Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku.
-
Oficialne mozna, ne v teto hre. Pust si nekterou z her, nebo ingame zabery a poslouchej...
-
Ani v jednom dilu mu nerikali "Meks" ale jasne a zretelne "Max". Takze ikdyz se to jmeno treba bezne vyslovuje takto, v pripade teto hry tomu tak neni...
-
Ať už měl či neměl, alespoň za své zdejší myšlenkové pochody nepobírám plat, a proto na sebe nemusím v tomhle ohledu klást nijak vysoké nároky... Naopak profi recenzenti by svoji práci zde měli odvádět na sto procent. *3*
-
Ty by jsi si měl najít taky nějakýho poradce asociále...
-
Co ma spolecnyho GB s delkou hry? ;)
-
Legendární a krásnej je Pavlův Dobrovskýho "Šepárt" :)
-
Na to že ta hra má 28 gb tak my připadala krátká. Zachvíli víde Spec Ops The Line tak my to moc nevadí.
-
Může ti bát klidně 50.Chováním jsi ale všechny přesvědčil že ještě s nudlí u nosu navštěvuješ ZŠ.
-
Máš to lepší:)
-
V Rockstaru asi hodně sledovaly brazilské filmy Tropa de Elite (Elitní jednotka), ve hře je spousta odkazů. Kdo neviděl, tak doporučuju *5*
-
Čo je na tom zlé že tam je 100 nepriateľov? Pre mňa by ich tam mohlo byť aj 200... je to hra. To ako keby si sa sťažoval že si hral tetris a padalo ti tam 100 000 dielikov... Načo vám chýba normálny výskok? Keď chcem prejsť cez prekážku tak stlačím E a on ju prelezie. Ešte to je aj pekne naanimované (samozrejme ako v milióne ďalších hier). Skákať každý meter nepotrebujem.
"A čím mám prepínať zbrane ak nie koliečkom?" - žeby číslami? Ty si asi CounterStrike alebo podobnú vec asi v živote nehral, že :D. Tam kým by si si roloval koliečko tak je koniec mapy. A pre mňa nie je nič strašné na tomto: Držím v ruke AK -> cut scéna -> po cut scéne mám v ruke pištoľ -> stlačím 4 -> strieľam. (aj keď tu uznávam že by po tej cutsténe malo ostať AK) -
A ja mu rikam Maxmilian Bolito :)
-
Každému se nedá vyhovět :) Člověk musí být pyšní sám na svojí práci :)
Váš Werdes, alias Werde -
Tož jsem se poptal:) A ono je to něco mezi. Ani Maks a ani Meks. Je tam otevřené e a to je kombinací E a A. Ale osobně stejně říká [Maks Pejn].
-
Videorecenze v sobě nese i jiné prvky než ty herní... Autor musí plynule, spisovně a pokud možno poutavým způsobem slovně doplňovat video, které ze svého hraní sestříhal.
Pokud s tím mají obtíže, možná by se do toho raději neměli pouštět - či by si měli najmout jazykového poradce. -
Recenzia bola perfektne spracovaná no s názorom nesúhlasím. Hral som všetky staršie diely ale tento sa mi spracovaním asi páčil najviac aj keď na tie komixové cutscény a dlhším hraním samotného levelu som si viac zvykol ale ten plynulí zážitok z hry v trojke je super. Veľmi ma to bavilo a ak to niekto ešte nehral doporučujem mu to aspoň vyskúšať a spraviť si vlastný názor.
-
v tom pripade maji nejdelsi loadingy od dob prvniho zaklinace :D