Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    http://oald8.oxfordlearnersdictionaries.com/dictionary/max-miller
  • Jsem v šesté epizodě a už jsem ju více jak týden nezapl,tahle hra člověka ničím nevtáhne a pokud člověk umí anglicky bude si řikat wtf!Absolutně mě irituje podavání příběhu v trapných cutsénách.Grafika je sice na dx11,ale je to průměr..pro mě další obrovské zklamaní roku...
  • blahorodie
    Maxa som zohnal CD-key za 20 ecka a nelutujem, Single som presiel na medium a celkom ma prekvapil. Kurwa a celu hru zral tabletky a chlastal nejaky KONG *3*
    Ja pijem Bošacku ale co je KONG ? whiskey ?
    Ale multak ma zatial nechytil...
  • Ty si nejaký dedinčan, že?
  • Max Cutscene 3
  • pan co robil videorecenziu nech sa najprv nauci po anglicky ... ze MEXE PEYNA na 0:34 :D :D som skoro odpadol :D, zadubencek sa daj doporadku ved ta hra je jedinecna prave v tomto vsetko co tomu vytkynas, sa tu hras na wuah odbornika , presiel si to na EASY mode chytro chytro nic si si neuzil poradne len aby si mohol mudrovat... wake up
  • ZvacA
    Nemůžu si pomoci, ale to [e] tam není nějak zřetelně výrazný. :)
  • DangerousDave
    presne tak, inými slovami nemá pravdu ani Grygar ani Grifus ...

edit: sorry, to mala byť reakcia na "Radioaktivní surikata".
  • MishKonn
    Hehe, a hned první, co Mona řekne, je [me:ks].
  • Cahir
    Mnoho lidí si neuvědomuje, že pro tvořivého člověka je recyklace noční můrou.
  • tomas.nechanicky
    nahrané je to za cca 40 vteřin pak už jen ospravedlňujou ty videa, vem si ty new york minute jak jsou rychle nahraný.
  • Já bych zase řekl, že je to něco mezi Maks a Meks *1*
  • ZvacA
    http://youtu.be/27_wQQHJJqY?t=5m6s Nevím, nevím a obdobně je to po celou hru. Sice neslyším čisté [A], ale je tam. Rozhodně to není ani čistý [ mex ].
  • MishKonn
    Vidím, že už jsi to odeditoval:)
  • Mě by zajímalo, proč se hra tolika lidem líbí?

Vždyť opustila velkou část prvků, které první dva díly činily unikátními.

Dead Space 3 je přece taky předem propadák, tak jaktože ne i Max Payne 3?

Oh wait, už jste viděli, že se změnami to může být hodně dobrá hra. Teď jen dopřejte tu možnost všem hrám.
  • Veskoslav
    Ale ono se to skutečně tak má vyslovovat:) Počeštěná vyslovnost slova Max na Maks je špatně.
  • Veskoslav
    Doporučuji navštívit Bonusweb, tam budeš jako v ráji. (ironie)
  • A to "Mex" opravdu tahá za uši .... jinak videorecenze slušný.
  • Veskoslav
    Já vím,že je to z důvdu loadingu. Ale přijde mi, že to loaduje až příliš dlouho:)Ale to je jenom můj osobní názor.
  • Veskoslav
    Max Payne se vyslovuje tak, jak píše kolega nade mnou. Max nikdy nebyl maks:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit