-
K Misantropii mě vede spíše neuznalost a nesmyslné zkritizování tvorby bez jediného plusu k tak náročné a dlouhé práci, kterou museli vývojáři vynaložit k vytvoření hry takovýchto kvalit.
Je jednoduché zkritizovat něčí dílo, předpokládám že třeba Metin II by dostal 10/10 že ? *3* -
souhlasim, takový lidi by měli mít zakázanej přístup na fóra, ne každýmu se líbí hry stejně a to přaní aby recenzenta srazilo auto? nemá snad ani smysl komentovat...
-
ja doufam, ze v zivote uz nenarazim na cloveka, ktery me posune tak moc smerem k misantropii. a je jedno, jestli v normalnim zivote nebo jako autora komentare na nejakem foru. taky se mi to nesplni.
-
Já bych prostě a jednoduše řekl že recenzent co udělil Maxovi 9 je normální člověk, a "expert", který komentoval toho video má asi nádor na mozku, protože jen narušený a psychicky poznamenaný člověk může hanit hru jako Max Payne. Ano tato hra nedostatky má, pokud se vám nelíbí, když hrajete za opilou postavu, že se vám rozmazává pohled a 5 chlápků vás odzbrojí, když analgetika zapíjíte Whiskey to už je na zamyšlenou. Já jen doufám že normální člověk si hru užije, a komentátora videa po cestě z práce srazí auto *3*
-
Copa John, ten se musí přejmenovat Jeníka, ale třeba David Beckham je, budeme-li se držet uchových striktních pravidel, celkem slušný oříšek. Je to [ˈdavɪt], [ˈdeɪvɪd] nebo [ˈdɛɪvɪd]?
-
Ahoj ucho, jak česky říkáš George nebo třeba John? Doufám, že dostatečně obhajitelně!
-
i to je možné, ale ještě jsem od tebe neslyšel jinou obhajobu [Makse] jako jediné korektní formy než "páč proto"
-
smejki: děláš ze sebe pouze hlupáka, že obhajuješ takovou neobhajitelnou koninu ;)
-
Ano bod 1. cize videa mi znechutili celu hru, clovrk chce hrat a nie pozerat film.
Ja to chapem ze je to rozpravanie pribehu, spojlery ako k comu dojde.
Ale ked za hodinu co ma clovek spustenu hru tak vatsiu cast len pozera a nezapaja sa, tak to riadne vytaca :(
Pocit ako ked mate pred sebou vyzlecene dievca ale nemozte sa jej dotknut, potom na chvilku pohladide prso a zase vas odstrci.. :D
OK divny priklad ale tak som sa citil, stale len cakal kedy konecne tie blbe videa uz skoncia...
A tym padom u mna skoncila aj cela hra :(
Som bol moc nadrzany a siel radsej za inou :D -
Idiotské chování postav?? Max je ze začátku pořád nalitej snad na každou věc,kterou udělá má nějaký ospravedlnění.Jako nejmíň logický chování ve hře vidím chování bosse DeMarca a jeho bandy *15* Tam je to trochu víc přitažený za vlasy.
-
Dobrá otázka.Jediná blbost v Maxově chování mi přišla vražda toho buzíka v baru.No ale co?Vždyť sám řekl že neví proč to udělal a v krvi měl nechci hádat kolik promile.Postavy jsou uvěřitelné a Max ve trojce fakt zazářil.Změnil se a to jedině k lepšímu.Po tomhle díle je to jeden z nejuvěřitelnějších herních hrdinů.
-
OLOL
[mæksəməm] -
[Maks] se vyslovuje pouze český Maxmilián. Autor si může vybrat, zda:
1) aproximovat původní znění na českou fonetiku [Mɛks]
2) cele překlopit cizí jméno na české (Jan Kalvín, královna Alžběta, Max) [Maks]
3) zachovat původní znění [Mæks]
Neříkám, že by [Maks] byl blbě. Říkám, že [Mɛks] blbě není. Všechny tyhle formy jsou v pořádku. -
http://cs.forvo.com/word/max/
-
Jasně a Bradovi říkáme česky [brad], Steve je [steve], John [john], George [george] nebo možná rovnou po našem Honza? [da-vid beck-ham]? [a-lan vake]?
Kristovy játra, tahle diskuze je [ne-sku-teč-ná!] *16* -
ano, angličtina má nářečí, o tom žádná. v češtině se ale anglické jméno Max vyslovuje Max a přes to nejede vlak ;) je Mex chyba? je. mimochodem proč si vymýšlíš o navážení? že někdo upozorní na chybu ve výslovnosti není žádné navážení...
-
Tady už to někdo popisoval, jak se Max vyslovuje. V jednom vláknu se to řeší a najde se X dalších lidí, kteří si to nepřečtou a postěžují si ve svém vláknu. V podstatě je to jedno, jak se to vyslovuje. Angličtina i čeština mají mnoho nářečí a mnohdy uslyšíš z úst Angličana vyslovovat jedno slovo úplně jinak, než Američana. A je to chyba? Není.
btw: Jak vyslovuješ CD? CéDé nebo správně SíDí, jak se to má? Většina to vyslovuje prvním způsobem a upozorňuje na to někdo? Ne. Proto nechápu, proč se takto navážíte do Lukáše, když v podstatě chybu neudělal. -
aha :D o tom sem nevěděl a i kdyby tak nebudu procházet 10 stran komentů
-
minusky nemáš za to, že by si nemal pravdu ale preto, že sa to v tejto diskusii už x krát riešilo ;)
-
mlíko je hovorový tvar od mléka. Mex není hovorový tvar od Maxe, předvádíš hezkou manipulaci :)
kdyby někdo řekl mláko, tak si taky poklepeš na čelo...