-
Neboj je nás víc :) S Lukášem naprosto souhlasím.
-
dejte mi minusy, ale je [maximum] a ne [mEximum]. Zamyslete se nad tím holky ;)
-
Mléko, mlíko... každý tomu říká jinak.
-
Přestaň. říkat. MEX.. je to MAX zatraceně! :D
-
SPOILER!
On "jel" (napomahal) pouze v necem, o tom obchodovani s organama nevedel, tak mel asi cerny svedomi a chtel si ho alespon trosku vylepsit :) -
Můžete nějaké z tolika blbostí zmínit?
-
hra má nedostatky (který tady byly několikrát řečeny) a pár přehnaných pasáží, ale dobrý herni zážitek je hází do ústraní..... btw- (spoiler) - tak trochu jsem nepochopil... Pasosovi zachráníte holku s kterou ke konci jedný mise odleti helikoptérou a vás tam nechá... takže se jeví jako zrádce... no a v další misi vás přijde zachránit na střechu bortícího se hotelu... kde je ta logika? ...jinak jsem si od začátku hry myslel, že ten zrádce bude váš šéf... a ejhle - on je to jeho brácha.
-
si chlapec nekde neco precet a mysli si, ze copy & paste staci k takovydle srande :).
-
To je snad porad ten samej ne? Neda se zjistit nejak jeho adresa a jit mu provest neco nepeknyho? Bych se hlasil :)
-
Psychicky narušený spammer... Holt někdo má koníčka, někdo chodí za ženskejma... a někdo zmůže jen tohle...
-
lol! jak vidno, programator v tiscali neni neschopny :).
-
Zahraj podruhé, poskládej si chování charakteru podle časové linky a ne v pořadí naservírování hry. Pak najdeš tolik blbostí v chování postav až to bolí. Jinak uznávám MP3 jako jednu z nejlepších stříleček po akční stránce.
-
Přesně, s tímhle jen souhlasím :) Pokud lidi hráli předchozí díly, tak přesně věděli co od tohohle čekat :) Pokud někdo čekal nelineární střílečku, tak to šel na to špatně. Ty cutscény sou tam dle mě perfektní, sice při druhym hraní mě štvalo že nejdou přeskočit, ale to se už dá přežít. *4*
-
...Max Paynu...
-
to je kdyz si koupim dvanact May Paynu a trinacteho ukradnu z torrentu ?
-
prečo to Vy trólovia nevešiate na youtube? tieto vaše plejere sú totálne na starú gbelu materinú! načítava video a načítava a keď spustím tak to seká, ako epileptické batoľa po zemi. na youtube by som to už mal pozreté, KUŘBA!
-
nechces je rovnou strilet ?
-
eh pardon Nepochopil jsem co Lukas rikal o ...... ach ty fety :D
-
taky jsem nepochopil to co ta, Lukas rikal o pribehu druheho dilu . Dyt ten pribeh byl jasnej jak facka . Mozna by si mohl zahrat takovej Crysis 2 ,kde to vypadalo ,ze si tvurci chvilkama z hracu delaj legraci :D
-
protoze se to tak vyslovuje v te hre ?