Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorát škoda, že Lukáš je takovej lamer pokud to teda na tom videu hrál on. Nedivím se, protože musíte hrát spousty her a žádnou vlastně neumíte pořádně, ale mě osobně by tohle nebavilo.
    Jinak s čím nesouhlasím je přítomnost číselného hodnocení. Když už číslo tak by měla být recenze včetně multiplayeru a všech periferii co hra nabízí.
  • Nainstalováno, vyzkoušeno a smazáno po 1 hodině nudy. Ještě, že jsem si to nekoupil a nejdřív radši vyzkoušel.
    Víc cut-scén než hraní, to už je lepší se podívat na nějakej film, kdyby alespoň byla možnost skipování, tak nic neřeknu, ale takto byl pro mě MP3 velké zklamání.
    Jenom doufám, že GTAV bude dělané jinak.
    • presne, inak dopadlo L.A.Noire, to som si hneď objednal, ešte že som ťahal MP3 black box, ten mal iba 10 giga.
      • Taky tak, L.A. Noire mám koupené na steamu to za to stálo, ale od MP3 jsem čekal akci a ne jen nudné cut scény.
    • Jen bych rád připomněl, že spousta cutscén vlastně nahrazuje loadingovou obrazovku, proto se může zdát, že jich je tolik.
      • Promiň, ale to je blábol. Hra by se na mém SSD nahrávala maximálně pár sekund a ne dlouhé minuty, navíc s 16GB RAM by se ani většina dat nemusela nahrávat znova.
        viz a názor Totalbiscuit na hru.
        • Nechce se mi věřit, že bys byl tak omezený a nenapadlo tě, že to je kvůli konzolím *15*
          • Jdou přeskočit lol tak se podívej na to video co jsem postoval.
            Já jenom chci za svoje peníze dostat produkt, kvalitní produkt a to o MP3 říct nemohu.

Jenom by mě zajímalo, kolik lidí co tady tu hru tak vychvalujou si jí ve skutečnosti koupilo, i když na tuto otázku si mohu odpovědět sám, defakto nikdo...
            • Ja jsem si ji koupil a uz jsem ji skoro dohrál podruhé. Scenar mozna z amoc nestoji ale moc me to bavi a o to me jde predevsim.
          • Mě je úplně jedno kvůli čemu to je, je to prostě p**ovina a to je všechno.
            Pokud hru dělám na PC, tak aby byla hratelná. Pořád si stěžují na pirátství, ale takovéto chyby tomu prostě jen napomáhají.
            Chtěl jsem si to koupit, ale nekoupil, díky bohu za metacritic.com
            • deridon
              a napadlo tě, že je to situované stylově více filmově, jako třeba Uncharted či jiné tituly? Loadingy tam nejsou dalo by se říct žádné, cutsceny jdou přeskočit, neřeknu kdyby jsi to něják objektivně zhodnotil, ale ty se vyjadřuješ jak rozmazlenej spratek a metacritic ti řekně uplný prd, když vidim, jak tam každý dává nuly za uplný kraviny.. hra je hratelná na PC uplně normálně, technicky je v pohodě, nejedná se žádná neoptimalizace jako v případě GTA 4..
            • Black_Hand
              na druhou stranu v tom samym videu je videt, a je radne okomentovano, jak je MP3 kvalitni port. s touto jednou vytkou.
        • jeětě link http://www.youtube.com/watch?v=UnasbZ7_MKs&feature;=g-u-u
    • Trol.diskuzni
      Black Ops versus MP3 -> Najdi pět rozdílů v hratelnosti!
      • Nevím, Black Ops jsem nehrál, není to můj typ hry, ale MP3 jsem očekával, protože 1 a 2 jsem dohrál, bohužel zklamání pro mě. Za 49,99€ si s tím můžou jít někam.
      • smejki
        mám jich dvanáct
        • Trol.diskuzni
          Sem s nimi!
          • smejki
            jako šikovný a všemu rozumějící chlapec si je jistě umíš dohledat sám. jde přeci o obecnou znalost v hráčské obci.
            • smejki
              CoD mi nestojí za pozornost, takže vlastně ne, nelíbilo. "Všichni" je množina, do které patřím jak já, tak i ty. A anžto tvrdíš, že všichni považují CoD za nej, vztahuješ to i na mne, což mě uráží.
            • Trol.diskuzni
              Takže tobě se Black Ops líbilo, jo? Takovej intelektuál a vševěd... *3*
            • smejki
              přestaň mě prosím urážet použitím slova "všichni"
            • Trol.diskuzni
              Já se podíval na videorecenzi... a bohužel žádný znatelný rozdíl nevidím - krom toho, že Black Ops je podle všech nejhorší hra historie, za to MP3 best eva!
  • Boze ta portugalstina, sem myslel ze je tam jen vyjmecne, ale ona je tam FURT! A neprelozena, to je mi teda s*it :D esli z toho mam mit feel ze su ozralej blbec co vecne ani nechape o co go, jen proste beha a strili, tak se to vede na jednicku...ale myslim ze prelozene titulky by nicemu neskodili, i kdyby se dal tvaril ze nerozumi....ach jaj
    • Feel "ožralej blbec" mám každej den *1* *1*
  • když si to nějakej 5ulin stáhne z torrentů a pak napíše, že je to sranec, tak se nedivim- má totiž k tý hře úplně jinej vztah, než ten co si ji koupí za litr,-, to je stejný jako s holkama, akorát obráceně *15*
  • Ja jsem chtel jenom poznamenat ze mne se to libilo :D Pribeh je dost pritazenej za vlasy ale zase ale ma max dobry a casto zabavny dialogy. Akcni stranka hry pak funguje skvele. Max neni chytra strilecka ale v tom co je je podle me dobrej.
  • nechápu který krypl mi dal mínus - to že jste krypli a neumítě anglicky a španělsky je váš problém že si neumíte užít příběh *16*
    • A že ti ta španělština na tu portugalštinu ve hře pomohla, co? Radši piluj češtinu, člověče.
  • za boha si nedokážu představit, co by mě donutilo vypláznout prachy za něco, co je na piratebay zdarma. Fakt Vás počestné PCčkáře obdivuju *14* *14*
    • bych vas hned banoval ,kradete jak cigáni!
      • nechces je rovnou strilet ?
    • Niekto je hold socka a niekto nie *5*
      • Rouzmně uvažující člověk jim za tohle litra nezaplatí. Skutečná hodnota je tak cca 400kč. Není to o tom, zdali jsi socka nebo ne. Je to prostě revolta vůči tomuhle nesmyslnýmu systému. Alespon já nikdy neměl bohatý rodiče a znám skutečnou hodnotu peněz, který jsem si vždycky vydřel.

Maxe (1. i 2.) jsem si prošel nedavno. Bez autoaim a na vyšší obtížnost jsou to celkem obtížné hry. Z každé scény mě ale na tomhle třetím dílu bylo do očí nesmyslné provedení soubojů. Asi je to tim, že dneska se FPS nedají hrát jinak, než že hráč běhá od překážky k překážce a je nse za ně schovává a střílí. Průraznost materiálů je po deseti letech stále na nule, bohužel tam klesá i AI.
        • tak ono kdyby se to pro aspon tu stredni a vychodni Evropu prodavalo jako za ceny v Rusku (373Kc po prepoctu), tak by to byla taky jina...
          Imho ty Rusky ceny odpovidaji prijmu lidi v CR a ty rusky ceny pro ruskej region jsou mimo - musely by bejt jeste tak 1/4
        • A to je nejaký problém počkať, kým cena hry klesne? Kupujem originálky dobrých 10 rokov a až na výnimky, ktoré mi za to stoja (DCS, ROF,...), berem hry obvykle za 5-10€ *7*
        • Skutečná hodnota všeho je nižší než za kterou se prodává.

Takový LIMBO se prodává za co já vím, deset babek? Skutečná cenu bude u těch dvou padesát za který to bývá ve slevě.
    • Keyz
      Morálka,Etika...To ti nejspíš nic neříká.
      Pak jedině,kdyby Výkonná moc měla více lidí a prostředku tak by tě donutili určitě a ani by nepotřebovali různé hovadské dohody o kterých se tak diskutuje. *3*
    • Trol.diskuzni
      Používej rutracker.org, piratebay je lame... *3*
      • Torrenty jsou lame.

No já stejně stahuju už jen anime a na to stačí XDCC.
        • Trol.diskuzni
          Torrenty rozhodně nejsou lame, pokud na nich seženeš to, co jinde neseženeš... A to u lossless hudby rozhodně platí - i když je pravda, že značné peníze investuju do originálek.
      • To ja používam výhradne Zafo.sk, sú tam overené fotečky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit