Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jste někdy viděli svalnetého alkoholika?
  • Když jsem si teď pročetl tu diskuzi, tak vidím, že Trol.diskuzní je dneska ve formě. Kre*en na 120%...neskutečný ten člověk.
    • Trol.diskuzni
      http://www.disneywallpaper.net/data/media/63/Mr.-Incredible-disneywallpaper.net.jpg

*5*
  • God-of-War
    Tahle hra je kurevsky dobrá!! Kurevsky namakaná!! Kratos doporučuje všema deseti utrhanýma hlavama. *3*
  • Recenzia nerecenzia pre mňa fakt adept na hru roku... dávno som si tak hru neužíval
    • Náš recht! Výborná grafika, super hratelnost a kulervoucí thriller (jak pro koho, samozřejmě). Až tedy na začátek je parádní jízda, která bohužel celkem brzo končí, ale MP se fajn a vzhledem k všem collectibles a grindům mi ani nevadí, že jsem ji už 4x dohrál *15*
    • U mě to hra roku je, protože žádnou jinou jsem ještě letos nehrál *1*
  • Jeste bych rad reagoval na to jak se zde resil torrent. Mnohdy se nedivim, ze lide stahuji hry. Cemu dnes totiz verit, stale se mluvi jak IGN je podplacen a prinasi neobjektivni recenze. Nikdo si hru pred vydani nevyzkousi, az na vyjimky kdy je demo, pokud to neni na xbox live *1* Schvalne jsem cekal kdy se objevi recenze na maxe payna 3. Kdyz vysla na xbox 360 tak tusim v den vydani, nebo dokonce pred vydanim (ted bych lhal presne si to nepamatuji) byla recenze venku. Ale recenze na PC prisla az s obrovskym zpozdenim. Co kdybych cekal s predobjednavkou na posledni chvili a cekal na to co mi napise recenzent? Co kdyz jsem cekal na to jak se hra hyba na beznem pocitaci? Co kdyz me zajimalo to, jak se povedl cely konvert z konzol a jake neduhy si vzal s sebou? Nic jsem nedostal.......ani jsem si hru nemohl vyzkouset. Nakonec jsem samozrejme hru koupil a byl prekvapeny, ale jde tu o princip. Kdyz si kupuji postel a matrace chci si je zkusit. Kdyz si kupuji auto chci si ho zkusit. To ze nekdo rekne 1000 je nic, pro me to treba neni tak zavratna castka, ale jsou lide kteri nasi krasne ceske zemi nemaji jen tak vyhodit 1000 ,- Jsou lide kteri maji 1000 a rozhoduji se jakou hru si koupit a jestli vubec, pak ji koupi a lituji toho. Takze abych pravdu rek, to ze lide stahuji hry v docela velkem procentu se nedivim. Drive nadavali na to, ze ke hre nic nedavaji, ted se snazi davat tricka, nebo limitky za cenu normalni verze a spoustu bonusu, ale pak uberou tim, ze nedaj demo. Pred par lety zpet se malo kdy stalo, ze by hra nemela demoverzi treba mesic pred vydanim. Pamatuji si SP a MP demoverze, mnohdy single demoverze meli 3 levely
    • FeebeEWN
      Zahrát demo a nebo stáhnout a poté se rozhodnout. Pamatuju si, jak dostali do redakce novinářskou verzi DiRT: Showdown... nadšení neznalo mezí a jak hra vyšla, tak ji zepsuli (ostatně ta hra si ani nic jiného nezaslouží) takže nějaké objektivní nebo názory ovlivněné "my vám půjčíme preview verzi a vy ji vychválíte do nebes" vůbec neberu
  • No vzhledem k tomu ze tohle je stejnej clovek co tvrdi ze deus-ex human revolution je bozi hra a naopak half-life 2 je precenovana hovadina, tak me takovahle recenze nechava klidnym.

Proste to vidi jinak... a jak rek je to jeho nazor ne to co si o tom mame myslet my.
  • Odulin
    Na PC dohráno a pobavil jsem se opravdu skvěle. Lineární, naskriptované, chvílemi těžké (hard) ale krásně zábavné.
  • Lukáši, zkus si to zahrát na nejtěžší obtížnost. To je teprve zábava!
    • janchor
      Obtížnost scénářem nehne.
  • smejki
    vidím, co vidím? jesukriste. "lingvisti", buďte té lásky a pokuste se býti názorově konzistentní. On i to São Paulo vyslovuje Lukáš "blbě".

Ano, korektní výslovnost jména Max v anglickém jazyce je [mæks]. Nicméně autorovým záměrem je neskákat trapácky z českého akcentu na anglický či jiný, jakmile se objeví cizokrajné slovo. V takovém případě musí logicky docházet k aproximacím a zde má [æ] k [ɛ] (to je správný zápis české výslovnosti éčka, holenkové) mnohem blíže než [a]. A namísto "sem si to poslech" vězte, že æ se zjednodušeně vyslovuje tak, že otevřete tlamu na A a řeknete E (kdyby vás to náhodou napadlo udělat obráceně).

co budeme propírat příště, ð?
    • Nemám nic proti aproximacím. Mám hodně proti tomu, když někdo prosazuje jedinou "korektní výslovnost" tam, kde je evidentní, že je to blbost, a ještě se posmívá někomu, kdo používá jednu z legitimních variant.
      • smejki
        Lukášova reakce na onu výtku je samozřejmě druhá věc
      • vůbec nakakat na angličtinu je zbytečně složitá, za pár let tady bude esperanto
    • ono i anglani mu říkají max místo mex, na jakémkoliv videu to jde slyšet
      • smejki
        gratuluji, právě jsi objevil, že i angličtina má akcenty
  • Recenzia bola perfektne spracovaná no s názorom nesúhlasím. Hral som všetky staršie diely ale tento sa mi spracovaním asi páčil najviac aj keď na tie komixové cutscény a dlhším hraním samotného levelu som si viac zvykol ale ten plynulí zážitok z hry v trojke je super. Veľmi ma to bavilo a ak to niekto ešte nehral doporučujem mu to aspoň vyskúšať a spraviť si vlastný názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit