-
dajte to niekto na youtube, ja sa to snažím pozrieť už po 10 krát a stále mi to sekne pri 10 sekunde alebo sa to nahrá rýchlo celé a ide to trhavo....
-
-
jinej prohlížeč...
-
-
Mex? proč Mex?
-
-
aby to mohli deti riešiť na 6 stranách *7*
-
Už se to tu řešilo, vyslovovat to Mex je samozřejmě kravina, u 4ky už autor bude vědět :)
-
-
Jéžiš vy s tou výslovností naděláte. Slyšel jsem recenze kde Mass Effect byl Más Ífekt a kde se Risen vyslovovalo jako Rájzn, tak tu nepyskujte ohledně jednoho nepatrného a/e *10*
-
-
Legendární a krásnej je Pavlův Dobrovskýho "Šepárt" :)
-
Pečlivost musí být - jednou si říkají profíci, tak ať tomu jejich výstup odpovídá.
-
-
profici v cem? vyuce anglictiny? ja myslel, ze se tu bavime o hrach.
-
-
Videorecenze v sobě nese i jiné prvky než ty herní... Autor musí plynule, spisovně a pokud možno poutavým způsobem slovně doplňovat video, které ze svého hraní sestříhal.
Pokud s tím mají obtíže, možná by se do toho raději neměli pouštět - či by si měli najmout jazykového poradce. -
-
Ty by jsi si měl najít taky nějakýho poradce asociále...
-
-
To asi tezko, na to musi byt urcite nejaka skola vysoka zurnalisticka ;)
-
To Robotron - Pokud jim nevyhovují platové podmínky, mohou začít psát bulvár...
-
Na obranu hernich recenzentu. Za ten plat, co pobiraji, se snazi az moc :)
-
Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku...
-
Ať už měl či neměl, alespoň za své zdejší myšlenkové pochody nepobírám plat, a proto na sebe nemusím v tomhle ohledu klást nijak vysoké nároky... Naopak profi recenzenti by svoji práci zde měli odvádět na sto procent. *3*
-
-
-
-
-
-
Kritizovat střílečku za to, že má dementní příběh je irelevantní.... Janchor je trošku mimo (cílovku)!
Příběh mě zajímá, ale stejně tak nějak dopředu vím, že to bude samý klišé a nevadí mi to.
Když já zapnu Maxe Payna, tak chci nakopávat frdele.
Takže mi přijde nepodstatný pindat o béčkovosti příběhu a furt hledat Ingmara Bergmana ve filmu od Michaela Baye.
Akční střílečky jsou vylízaný since ever. Get over it. -
-
považovat za irelevantní výtku k příběhu u hry (byť střílečky), která ten příběh tlačí hodně do popředí, je irelevantní *2*
-
-
něčím to tlačit musí
-
-
Je fakt, že hry od Rockstaru mají s Bayem hodně společného - jsou naprosto stupidní a útočí na primitivní pudy, ale jsou tak dobře udělané, že to každý žere
-
-
...tím nechci říct, že je MP3 špatný, já bych mu dal tak 7.5/10, ale je fakt, že příběh je občas dost ujetý, nesmyslný a překombinovaný a příjde mi jako šitý horkou jehlou nějakého puberťáka... Hlavně mi příjde vtipné, jak do sebe Max lije jedoho panáka za druhým jakoby to byla voda
-
-
Rima, kde hostujete tie videa??? na DSLku uvas v kychyni??????
-
-
Mohli by předělat první dva díly na tenhle engine. I když nedávno jsem si oba zahrál a pořád to vypadá slušně.
-
Já ji ocenil, výslovnost mi nevadí, jestli Tě to tak žere, tak si jdi trotlovat na jinou stránku brouku.
-
-
Jistě se mne to dotýká, a právě proto zde své rozčarování velmi rád projevím. *4*
-
-
A já myslel, že od toho máš cvokaře. *7*
-
-
Myslel jsi špatně. *4*
-
-
-
-
hele co to bylo za slideshow ? jak prezentace v powerpointu *14*
-
Mně na MP3 vadí jen jedna věc a to je příliš mnoho nepřátel. Ne, že by bylo těžké je likvidovat, ale časem už to je i trošku otrava, když za každým druhým rohem čeká skupinka pěti nepřátel a za nimi dalších pět jako posila a tohle se opakuje prakticky celou hru... Hodně přehnané je to v těch pasážích, kdy střílíte z lodi / autobusu a cestou sejmete pár stovek lidí... Ale jinak dost dobré, ačkoliv předchozí díly mi přišly tak nějak působivější
-
-
Takže ti tohle muselo vadit i u předešlých dvou dílů, tam to bylo to samý. Spousta a spousta nepřátel.
-
-
Díky za hezkou videorecenzi.
Osobně mi přijde, že má MP3 atmosféru i uvěřitelný děj přesně do momentu, kdy si Max oholí hlavu. Jakoby první část hry byla úlitba všem, kdo se na fórech dožadovali Maxe se vším všudy. A druhá půle hry je pak podle mne vize ála Rockstar, tedy řemeslně dobře zvládnutá střílečka a nic víc. -
Inu sto lidí, sto chutí. Maxe jsem ještě nehrál, ale těším se velmi. A to i z důvodu, že například všude kritizovaný scénář na Mafii II považuji za vynikající, uměřený a takřka coppolovský ;)