-
Jsem v šesté epizodě a už jsem ju více jak týden nezapl,tahle hra člověka ničím nevtáhne a pokud člověk umí anglicky bude si řikat wtf!Absolutně mě irituje podavání příběhu v trapných cutsénách.Grafika je sice na dx11,ale je to průměr..pro mě další obrovské zklamaní roku...
-
Co máte furt s tím přeskakováním cutscén? Mně to jde, sice až po chvíli (prostě až se to loadne), ale jde to.
-
-
still loading....still loading....still loading :P
-
-
Bylo by snad lepší čučet na "loading, please wait ., .., ..., ...., " s nehybným wallpaperem ? *7*
-
-
ja tim chtel naznacit, ze loadingy jsou trochu delsi na pc.
soudim dle tohodletoho: https://www.youtube.com/watch?v=UnasbZ7_MKs .
a to je na hodne nabusenym stroji, tezko tady nekdo bude mit silnejsi. -
-
Asi záleží na jaké sestavě je to spouštěno, na mém 3 roky starém a kdysi herním PC se to nahrávalo pod 10-20 sekund a to s nejvyššími detaily, jaké mi hra umožnila nastavit. Proto mě také překvapilo, že je to tu tolik vystihováno jako problém.
Každopádně lodading by tam byl tak jako tak a loading na pozadí je myslím daleko příjemnější varianta *3*
Edit: Z toho videa to opravdu vypadá hrozně , zřejmě jsem měl štěstí a skipoval jen když se to nahrálo rychle nebo opravdu netuším. Jediný rozdíl v nastavení vidím v tom, že já hrál s DX10, rozlišení 1280 x 1024 tuším.
PS hrála ta osoba z videa na opatchované verzi ? Já hrál verzi tuším X.X.22, možná to má vliv *3*
-
-
-
-
-
Někdo by mně mohl vysvětlit, v čem je tahle opěvováná hra o tolik lepši jak CoD MW. Linearita, terminator, miliony nepřátel, scripty všude. Miliony dlouhych animaci (to se člověk může podivat na nákej film a nemusí hrát). Ano má to bullet time, možná o trošku lepši příběh a nevycházi to každej rok. Ty 3 věci jsou důvody k 9?
-
Ehm...Ale tahle série nápad s bullet timem poprvé zrealizovala takže jako nevím proč by neměl být i ve třetím díle.Ty jsi fakt pakůň
Tohle míří trolovi samozřejmě *3* -
mohl bych mit jeden pritroubly navrh? lukas je tu hlavne na videorecenze, protoze ty opravdu umi. lukas nema rad ciselna hodnoceni. co brani tomu zrusit ciselna hodnoceni u videorecenzi? jsou preci jenom trochu jiny zanr, nez textova recenze, takze myslenka o konzistenci tu podle me moc neobstoji. myslim, ze by se mnoha lidem ulevilo. krome trola teda, kteryho by trefil slak bez cislicka na konci, protoze to je "nejdulezitejsi slozka recenze".
-
-
Pravdu máš. )) Ale i u písemnejch recenzí by to byl skutečně krok lepším směrem. Odpadlo by šílený dohadování "proč tak malý/velký číslo" a věřím, že každej by si zvládl udělat základní obrázek alespoň z verdiktu.
-
A sorry, tys psal jen u videorecenzi, uz blbe vidim. Beru zpet....
-
-
:)
-
-
Ty asi games.cz nemas moc rad, ze chces, aby prisli o 95% vsech ctenaru, kteri se chodi koukat jen na cisla u recenzi a ctou tak maximalne posledni dve vety zaveru :)
-
-
Zbavení se 95%? A nebyla by to nádhera... tak čisto by tu bylo. :)
-
-
a web by skoncil. uz tak nemaji na kvalitniho "uplne zakladniho" newskare. pokud jsem chodis casteji tak vis o cem mluvim :).
I KDYZ! uz jsem tu ten mensi problem delsi dobu nevidel, tak je mozne, ze se v redakci neco stalo a petr se rozhoupal. -
-
Kdysi davno jsem psal na web, kde prave se zrusilo hodnoceni u recenzi (ja byl v ty dobe tak blbej a navini, ze jsem to taky povazval za extra dobrej napad), a vydrzelo nam to asi pul roku? Ted nevim, tak priblizne. Jakoze pak konec :)
-
-
Vždyť to jsou " jen " čísla s orientačním cílem pro ty, kterým stačí ke štestí vidět číselný verdikt, aby je to definitivně přesvědčilo o "nadupanosti" nebo "žumpnosti" daného titulu, ale obecně to vypovídá o velkým nic. Navíc si každý stejně může, a taky tak se doufám činí, vytvářet vlastní verdikty i klidně číselně na vlastním úsudku a na vlastní zkušenosti. Desítkový a procentuální systém je sice sumářem pro ty, kteří nejsou schopni si recenzi přečíst nebo si o hře udělat obrázek alternativními cestami, ale největší váhu má stejně samotný text, který by měl platit za primár, ne parta osmiček a devítek na konci - zvlášt v těchto dobách. :)
Takže mě i překvapuje, že tak lidi obecně lpějí na číselným vyjádřením a byli by kvůli tomu ochotni seknout s navštěvováním, jak se evidentně stalo u vás.
-
-
-
Bez diskusnich trollu to souhlas :)
-
-
-
Nejdůležitější aspekt každé recenze, správně. *4*
-
-
Lukas nieje ziadny lingvista a preto mu vyslovovanie æ robi problemy... sa z toho nepos....
-
-
A to jsem si přitom hned na začátek připravil takovej krásnej lingvistickej vstup! A všechno marný.. /sad
-
-
Každému se nedá vyhovět :) Člověk musí být pyšní sám na svojí práci :)
Váš Werdes, alias Werde
-
-
Je to elitář, tak ať je to vidět...
-
-
ufff...no...sem rad, ze ma na hru alespon nekdo stejny nazor jako ja. protoze vyhrady, ktere tu padly prezentuji uz od doby co sem hru koupil a sem vsude za hatera :D
-
-
Neboj je nás víc :) S Lukášem naprosto souhlasím.
-
-
hra je totální blbost, největší kravina tohoto roku.
-
Moc pěkně. Děkuji za videorecenzi:) Jen tak dál.
-
Bohužel musím souhlasit s grygarem,těch videí je moc a prostě sem se u ty hry musel přemlouvat abych jí hrál a to jenom kvůli tomu že sem koupil origo (scénář zas tolik ohodnotit nemůžu,počkám na cz a zkusím znova ) Ale prostě tohle max payne není a ani už nikdy nebude ,když to nebude dělat remedy .To i Alana wake měl víc max atmošku než tohle .škoda .Ale neříkám že to je špatná hra - pro mě ale fakt není .Rači sem místo toho podruhý rozehrál Zaklínače 2 :D
-
-
Akorat nesouhlasím stím že dvojka byla až moc překombinovaná,na dvojku mi nešahej :D
-
-
taky jsem nepochopil to co ta, Lukas rikal o pribehu druheho dilu . Dyt ten pribeh byl jasnej jak facka . Mozna by si mohl zahrat takovej Crysis 2 ,kde to vypadalo ,ze si tvurci chvilkama z hracu delaj legraci :D
-
-
eh pardon Nepochopil jsem co Lukas rikal o ...... ach ty fety :D
-
-
-