Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no neviem, najprv odhalenie ze kral je nahy a potom 9/10?! Kazdopadne Maxa 3 zabili podla mna dve veci:
    1. Videa - je ich nenormalne vela a su nenormalne dlhe, casto zasahuju do hry. Coskoro sa dostavil pocit ze viac sledujem film ako hram hru.
    2. Bullet time - ci ako sa to nazyva. Najprv som myslel, ze na stare kolena som zabudol hrat akcne hry. Potom, ze to je na normal najtazsia hra aku som kedy hral. P*cu, ja som to zacal ako normal oldschool akcnu hru (Max Payne 1,2 napr.) bez spomalovacich features a zistil som ze to je nehratelne, pretoze je to na tom postavene. Normalne nascriptovane situacie ktore vyzaduju Bullet time - na co sa im mozem vyj*bat.
    p.s. dufam ze takto nedopadne GTA V
    • Ano bod 1. cize videa mi znechutili celu hru, clovrk chce hrat a nie pozerat film.
      Ja to chapem ze je to rozpravanie pribehu, spojlery ako k comu dojde.
      Ale ked za hodinu co ma clovek spustenu hru tak vatsiu cast len pozera a nezapaja sa, tak to riadne vytaca :(
      Pocit ako ked mate pred sebou vyzlecene dievca ale nemozte sa jej dotknut, potom na chvilku pohladide prso a zase vas odstrci.. :D
      OK divny priklad ale tak som sa citil, stale len cakal kedy konecne tie blbe videa uz skoncia...
      A tym padom u mna skoncila aj cela hra :(
      Som bol moc nadrzany a siel radsej za inou :D
    • SnakePlisken
      Add bod 1: Ty by si asi nemohl hrát žádnou hru ze série Metal Gear Solid. :) Ale chápu, že někdy jsou videa otravné a nešly mi přeskočit. Navíc mě kolikrát hra po videosekvenci hodila do tak debilního místa. že jsem nutně musel schytat pár ran, než jsem se mohl schovat apod.
    • Cela seria je postavena na bullettime je to neodmyslitelny herny prvok v tejto serii, podla niekoho znamena oldschool hrat bez max payne bez bullet time? WTF? To uz su naozaj niektori ti samozvani "oldschooleri" tak padnuti na hlavu? *7*
    • residentevilfans
      vulgarni prase nauc se vyjadrovat *5*
    • a zabudol som:
      NOIR atmosfera je f p*ci. Mam rad hry od R* , ale toto doduzbali...
  • BoB.2
    Pěkné tet to hraju znova na HARD a je to síla,moc pěkná recenze. (Jen škoda že ve hře není volba hrát za ženskou hrdinku) *3*
    • *7*
      • BoB.2
        To jen narážka na diskuzi k "Co přinese ženská hrdinka Assassin's Creed III: Liberation?"
        • wtf?
  • prečo to Vy trólovia nevešiate na youtube? tieto vaše plejere sú totálne na starú gbelu materinú! načítava video a načítava a keď spustím tak to seká, ako epileptické batoľa po zemi. na youtube by som to už mal pozreté, KUŘBA!
  • risa2000
    Ty pořád prolínající se prokládané a rozsynchronizované půlsnímky v různých barvách jsou fakt ve hře? Nebo to byla jen náhoda, že ve výsledné recenzi trčí z každého druhého záběru?
    • Khanemis
      Je pravda, že právě tahle prapodivná barevná stylizace, která tomu má zřejmě dodávat stylovost, mi přijde, že zabíjí atmosféru Maxe nejvíc. Naproti temné komiksové prezentaci mi to tu připomíná spíše něco ve stylu Gta: Vice City, což byla fajn hra, ale vyzněním úplně jiná.
    • To aby jsi se líp vžil do alkoholika :D
    • Black_Hand
      jsou.
  • BoB.2
    Jinak pro ty co nepochytily příběh úplně (jako já) mam dobrou zprávu pracuje se na češtině. *3*
  • Trol.diskuzni
    I Call of Duty: Black Ops je realističtější hra než tahle prapodivná mutace Ramba a Matrixu. *6*
    • Danny28
      Vždycky když ti někdo takhle odsekne tak děláš jako by se nic nedělo.Ve skutečnosti se ale u monitoru rozbrečíš a utíkáš za maminkou. *6*
      • Trol.diskuzni
        Béé. *13* *13* *13*
        • Danny28
          Může ti bát klidně 50.Chováním jsi ale všechny přesvědčil že ještě s nudlí u nosu navštěvuješ ZŠ.
    • Táhni *11*
      • Trol.diskuzni
        Také vás zdravím! *4*
  • Me nezajima ani tak, co si o hre mysli autori recenze, jako jestli se ta hra vyplati za ty prachy, co stoji :)
    • Veskoslav
      Za ty prachy určitě:) Problém vidím jedině v tom, že občas to nebudeš chtít vypnout:)
      • To zni dobre. Tohle byva jen problem u 100 hodinovych RPG... ;)
        • Veskoslav
          No já třeba i u posledního Deus Ex, to jsem prostě musel vedět, jak to zkončí:-D
  • h0p3
    předem oznamuju že nejsem nijak zaujatej, ale prostě neberu tuhle kritiku nelogiky od někoho kdo je ve stavu "zadaný se Skyrimem", ve kterym se o ní zakopávalo na každym rohu, né-li jste se v ní přímo brodili *7* Lukáš je pán o tom žádná, ale v tomhle na něj asi nedám..
  • Grifus
    Proboha Lukasi, jak muzes rikat "Mex" a ne "Max"?! To je neodpustitelne faux pas...

Nicmene s kritikou souhlasim. Hra by to nebyla spatna, nenazyvat se Max Payne a nebyt tech jmenovanych veci.
    • všichni jste mimo, čte se to "Ma-iks"
    • Já bych zase řekl, že je to něco mezi Maks a Meks *1*
      • S tým súhlasím ono to neznie hrubo ako Mex a ani ako Max je to akési "ae" hláska ktorá je súčasťou eng. Vyskytuje sa aj napr v slove "the" avšak tam len znie trochu inak
    • Veskoslav
      Píliš si idealizuješ staré dva díly.
    • janchor
      Protože tak se to jméno vyslovuje. Nebo mu říkáš "pajne?"
      • Grifus
        Ani v jednom dilu mu nerikali "Meks" ale jasne a zretelne "Max". Takze ikdyz se to jmeno treba bezne vyslovuje takto, v pripade teto hry tomu tak neni...
      • Ne, nevyslovuje. [maks]
        • R.a.z.i.e.l
          Není tam ani "e", ale ani "a". Co já vím tak je tam ten anglický přechod z a na e (nebo snad obráceně?). Ale někdo si to zjednodušuje tak, že prostě řekne buď Max nebo Mex...
        • Veskoslav
          Max Payne se vyslovuje tak, jak píše kolega nade mnou. Max nikdy nebyl maks:)
          • To byl ale rychlý edit *3* Někdo si koukám otevřel internet.
          • MishKonn
            Vidím, že už jsi to odeditoval:)
        • MishKonn
          Ano, vyslovuje, US English = [Me:ks Pejn]. To, že mu tam někde Brazilci říkaj "Maks", je jen jejich směšný akcent. Stejně, jako je tomu třeba u Čechů.
          • Grifus
            Oficialne mozna, ne v teto hre. Pust si nekterou z her, nebo ingame zabery a poslouchej...
          • Brazilce vem čert. Výslovnost kolísá mezi "a" a "ae" (neumím zapsat ten znak, ale všichni víme. *4*). V americké angličtině by to určité nebylo "é", i když new yorský akcent ae pokládá skoro do é. Pořád tam jsou ale rozdíly.
          • DangerousDave
            presne tak, inými slovami nemá pravdu ani Grygar ani Grifus ...

edit: sorry, to mala byť reakcia na "Radioaktivní surikata".
  • nesouhlasím s recenzí pan autor by si mel dát pár facek .... příběhově absolutní špička ...u me 10/10 :) mozná jediná chyba že nešly prepnout filmecky ..takže když vás zabili 10X - tam ste to sledovali furt dokola...docela opus ...ale dá se to odpustit ..ted hraju na medium ...a docela je to hardcore ...nechci videt ty težší obtížnosti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší