Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    lol! jak vidno, programator v tiscali neni neschopny :).
    • ales.smutny
      Psychicky narušený spammer... Holt někdo má koníčka, někdo chodí za ženskejma... a někdo zmůže jen tohle...
      • Black_Hand
        si chlapec nekde neco precet a mysli si, ze copy & paste staci k takovydle srande :).
      • To je snad porad ten samej ne? Neda se zjistit nejak jeho adresa a jit mu provest neco nepeknyho? Bych se hlasil :)
  • Ja jen nechapu, za co tedy Lukas daval 9ku ? Podle toho co jsem slysel, se hra pohybuje nekde mezi bezhlavou strileckou, beckovym filmem a neprilis velkym posunem od 2ho dilu. Myslel, ze 9ku dostavaji hry, jenz jsou temer perfektni a aspiruji na klasiku zanru a rocne se jich najde ze par. To co jsem slysel je tak nekde napomezi 7-8/10.

Ales svou 9ku obhajil dost jasne, ale nechapu proc ta konzistence, kdyz jde o tak zasadni recenzentsky rozkol.

PS: a pochopitelne ani zminka o multiplayeru, o kterem Rockstar proklamovali dost epesni slogany
    • smejki
      Vzal ji z textové recenze, protože musí.
      • musi aha, no tak to mel spise napsat protirecenzi, tohle je totiz dost matouci a bizarni, aby 3/4 recenze klel a pak jen rekl : Ta moje devitka je jina nez Alesova..
        • DangerousDave
          "3/4 recenze klel a pak jen rekl : Ta moje devitka je jina nez Alesova.."

som si všimol, že na games.cz je bežná prax vkladať inými do úst niečo čo nepovadali...akoby tu mali niektorí ľudia problém s čítaním alebo chápaním hovoreného slova.
          • no to ,ze jsem to nereflektoval doslovne jeste neznamena, ze to tak nebylo mysleno. Opravte me jestli z toho mam nejaky jiny dojem.
    • DangerousDave
      tá deviatka je Alešova, nie ? aspoň ja som to tak pochopil, že na konci videorecenzie je hodnotenia písanej formy. Nechcem hovoriť za Lukáša ale pochybujem, že by tomu dal viac ako 8/10.
      • Orthank
        Já to taky tak pochopil že hodnocení 9/10 se týká textové recenze. Mohl bych poprosit o vyjádření Lukáše, respketive o napsání hodnocení které by hře dal (pokud to tu již nebylo zmíněno) ? Předem děkuji.
  • Recenze zde bývají hrozně opožděně ...
    • textova je tu uz davno ale videorecenzia da zabrat dost casu nez to vsetko natocis a nahovoris...
    • Veskoslav
      Doporučuji navštívit Bonusweb, tam budeš jako v ráji. (ironie)
  • A to "Mex" opravdu tahá za uši .... jinak videorecenze slušný.
    • Masa-san
      Čte se to "æ" , je to mezi "a" - "e", snažte se vyslovit zároveň ty dvě hlásky. Protože my nic takové nemáme, snaží se to všichni přirozeně a jednoznačně přečíst jako české "a" nebo "e"
      Také záleží na původu mluvčího, Australané, Američané a Britové mluví všichni trochu jinak.
      takže obojí "Maks" a "Meks" je špatně.
      • No, začal jsem na Dictionary.com a tam je to zrovna [maks]. Jinde je to æ (jaks to udělal? :)).
        • Masa-san
          Je to znak pro fonetický přepis, který mi utkvěl v hlavě.
          Přiznám se, že jsem nikdy nepřišel na klávesovou zkratku která by fungovala na mém systém a že jsem jich našel hodně (většinou jde o alt+[###]), ale ve Wordu se to dá napsat přidáním symbolu a na netu to najdeš vyhledáním ae.

♫♫♫♫
    • Veskoslav
      Ale ono se to skutečně tak má vyslovovat:) Počeštěná vyslovnost slova Max na Maks je špatně.
      • Ne, nemá se to tak vyslovovat. I v New Yorku by to bylo ae. Čisté e je jako to dělá Lukáš Grygar je špatně.
        • Pokud nejdes na tvrdo do americkeho prizvuku je ciste e zcela ok varianta. Narozdil od pocesteneho a.
          • To už záleží na tom, co je pro koho subjektivně "ok varianta". Původně mi šlo ovšem o to, jak Lukáš Grygar zcela trapně "školil" kolegu na tom, že jeho výslovnost je narozdíl od té jeho zcela v pořádku. Což je blbost, QED.
            • DangerousDave
              Dan: je to presne naopak *7*
            • Tak za prvé je nesmysl, že žádný rodilý mluvčí neřekne [max]. V Británii takových lidí najdeš spousty, na to vsadím svoje poslední boty. A za druhé - školil ho (dokonce výsměšně psal něco o výslovnosti příjmení Payne), ačkoliv to sám měl špatně. Jak moc špatně, je úplně jedno. Tohle se prostě nedělá. Ostatně skuteční profíci to nedělají nikdy, už jen proto, že vědí, jak moc rozmanitá angličtina je.
            • Jak skolil? Typek mu cpal MAX coz ti v anglictine nerekne nikdo. Lukas to rika bez prizvuku, proto mu z toho leze to prilis ciste znejici ecko. Ale rika to v poradku - vsak si to sam zkus, vyslovit to v ceske vete s "ae". Vyzni to jako e. Na tak drobnych odlisnotech bych nebaziroval.
        • MishKonn
          Říkám si to pořád dokola, a něco na tom bude.
      • DangerousDave
        http://oald8.oxfordlearnersdictionaries.com/dictionary/max-miller
      • ZvacA
        http://youtu.be/27_wQQHJJqY?t=5m6s Nevím, nevím a obdobně je to po celou hru. Sice neslyším čisté [A], ale je tam. Rozhodně to není ani čistý [ mex ].
        • MishKonn
          Hehe, a hned první, co Mona řekne, je [me:ks].
          • ZvacA
            Nemůžu si pomoci, ale to [e] tam není nějak zřetelně výrazný. :)
            • ZvacA: Jo, shodneme se.
            • ZvacA
              Tak je pravda, že taková dabérka Saxové ve dvojce má prý kořeny kdesi v Malajsii, ale kmitala už za mlada prevážně mezi Amerikou, takže předpokládám že akcent bude v pohodě. :) Navíc to nemění nic na tom, že přibližný [ Maex ] slyšíš i od ostatních dabérů, přestože dabují původem Italy nebo Rusy. Asi se nejspíše shodneme na tom, že čisté [ Meks ] rozhodně ve výslovnosti nepřevažuje. Osobně se domnívám, že u nás ta varianta [ Maks ] není tak fatální od původního znění. Koneckonců, budovat si u nás prvenství u nějaké správné výslovnosti padá u novinářů na hubu v momentě, když dogmaticky do dnes slýchávám například o [ Várkraft ].
            • Ono je taky otázka, odkud je Mona, a jak dlouho žije v New Yorku... no a taky kde přesně tam žije, z jaké pochází vrstvy, a tak dále, a tak dále... *4* Jisté je jen to, že "e" nebo "é" tam opravdu není. Ale díky všem za příležitost studovat věci, ke kterým bych se jinak sám nedokopal. *4*
  • Hra bez napadu s nelogickym pribehem ... jednoznacne hra roku.
  • pan co robil videorecenziu nech sa najprv nauci po anglicky ... ze MEXE PEYNA na 0:34 :D :D som skoro odpadol :D, zadubencek sa daj doporadku ved ta hra je jedinecna prave v tomto vsetko co tomu vytkynas, sa tu hras na wuah odbornika , presiel si to na EASY mode chytro chytro nic si si neuzil poradne len aby si mohol mudrovat... wake up
    • pises tu jak keby sa rozpravas s malym chlapcom pritom je Lukas od teba o dost starsi tak si tie svoje trapne "wake up" nechaj pre svoju ucitelku...
      btw musis ma naucit predvidat...ako si vedel ze Lukas to hraje na easy a ze to rychlo presiel a preskakoval cutsceny? *8* *8* *8*
    • dwaene... hezká gramatika chlapče, jen tak dá,l paní učitelka na zváštní musí mít z tebe radost.
    • janchor
      Prošel jsem to na medium.
      • Trol.diskuzni
        Radši nahoď ten podcast!
        • Ses vystavni kus nevychovanyho egoistickyho smejdu
    • Ty si nejaký dedinčan, že?
  • Já bych prostě a jednoduše řekl že recenzent co udělil Maxovi 9 je normální člověk, a "expert", který komentoval toho video má asi nádor na mozku, protože jen narušený a psychicky poznamenaný člověk může hanit hru jako Max Payne. Ano tato hra nedostatky má, pokud se vám nelíbí, když hrajete za opilou postavu, že se vám rozmazává pohled a 5 chlápků vás odzbrojí, když analgetika zapíjíte Whiskey to už je na zamyšlenou. Já jen doufám že normální člověk si hru užije, a komentátora videa po cestě z práce srazí auto *3*
    • Přát někomu smrt kvůli recenzi na počítačovou hru může fakt jen naprostej č*rák...
      • Jo je to moc..staci mu popriat aby stupil na lego :D
    • Black_Hand
      ja doufam, ze v zivote uz nenarazim na cloveka, ktery me posune tak moc smerem k misantropii. a je jedno, jestli v normalnim zivote nebo jako autora komentare na nejakem foru. taky se mi to nesplni.
      • K Misantropii mě vede spíše neuznalost a nesmyslné zkritizování tvorby bez jediného plusu k tak náročné a dlouhé práci, kterou museli vývojáři vynaložit k vytvoření hry takovýchto kvalit.
        Je jednoduché zkritizovat něčí dílo, předpokládám že třeba Metin II by dostal 10/10 že ? *3*
        • smejki
          bez jediného plusu? doporučuji výplach uší a opakování prvního stupně základní školy, předmět čtení (podobnost mezi porozuměním psanému a mluvenému slovu je, doufám, jasná).
          • Black_Hand
            tenhle proti argument jsem byl linej vytahnout. tak si to uzij :).
          • Ano pravda, pochválil píseň nějaký skupiny v poslední misi, zajisté že mluvím jen o člověku, který komentoval video *3* a na vaše doporučení se můžu akorát tak V***** *4*
        • Black_Hand
          tak bez na ign, tam to dodrzujou.
      • souhlasim, takový lidi by měli mít zakázanej přístup na fóra, ne každýmu se líbí hry stejně a to přaní aby recenzenta srazilo auto? nemá snad ani smysl komentovat...
  • Max Cutscene 3
  • blahorodie
    Maxa som zohnal CD-key za 20 ecka a nelutujem, Single som presiel na medium a celkom ma prekvapil. Kurwa a celu hru zral tabletky a chlastal nejaky KONG *3*
    Ja pijem Bošacku ale co je KONG ? whiskey ?
    Ale multak ma zatial nechytil...
  • Tento Vas Tiscali stream ...to je total hnoj. Neviem akym sposobom to mate poriesene ale aby sa mi video od Vas nacitavalo 20 minut pri mojej rychlosti netu 25/2 Mb/s to je trosku silna kava. Pozorujem to dlhsi uz cas. Len na Vasej stranke samozrejme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší