Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    *16* [miks pyj], voe! *16*
    • dpč, tenhle týpek je neskutečnej borec! *5*
    • K tomu není co dodat.
  • MickTheMage
    Mania, Sloth, Irreverence, Excess
    Gluttony, Revelry, Violence, and Selfishness
    Flags of pure unfettered Id brashly unfurled...
    It's a Max Max Max Max Max Max world!

http://www.youtube.com/watch?v=cvLd3i02xao

Uhm, aha to bol iny Max... Tak nic. :)
  • PaulieG
    :D :D omg Max Payne nikdy nebol o dokonalom scenári . Max payne bol o tom zážitku , že keď plachtíte vzduchom uhíbajúc milionom nepriatelských guliek že aj tak dokážete vystrelit a sledovat ako gulka roztriešti tomu parchantovi ksicht . Max Payne 3 je starý Max Payne v novom šate :D Príbeh určite nie je dokonalý , má svoje chyby ale aj tak je tá hra (vlastne celá séria ) o hratelnosti ktorá v svete hier nemá obdobi :D u mna 9,5/10
  • Proč všichni čeští herní novináři vyslovují jméno Max Payne jako "Mex Payne"?
    • protoze se to tak vyslovuje v te hre ?
  • A kde je to video? Pod titulkem videorecenze vidím jenom strohý odstavec ale video nikde... wtf?
    • Máš blbě nastavenej adBlock či jinej doplńek browseru.
  • Tohle debilni kryti je kvuli debilni konzoli, strilet a bejt zalezlej. blee Kde je vykukovani pres roh? Hmm by se konzoloidi z toho po***
    • Snad se to co máš dá léčit.
      • Je to nevylecitelna choroba mirena proti konzoli a jim podobnym kramum
        • Tak jdi otravovat někam jinam.
    • God-of-War
      Ty si nehoráznej blbec.
  • Scenar je totalni nesmysl a brak..ale jinak je to vyborna hra navazujici presne na Maxe 2- ,potesila, me obtiznost na normal,umiram na kazdem rohu.)
  • Pořád se rozhoduju jestli mi MP3 stojí za to. Podle videí to vypadá na bezhlavou akci à la Rambo. Může někdo doporučit? *4*
    • jindra.veliky
      normalni tuctova strilecka *3*
      • Veskoslav
        Doporučuji si vyhledat, co znamená slovo tuctová.
        • to je kdyz si koupim dvanact May Paynu a trinacteho ukradnu z torrentu ?
          • ...Max Paynu...
    • Veskoslav
      A ony první díly nebyly ala Rambo?:)
      • Ne tolik. Teda alespoň mě to tak přišlo. Ale je pravda, že jsem je hrál už hodně dávno. *15* Spíš jsem od trojky čekal něco jinýho. Ale asi zkusim. *4*
    • Izmæl
      Doporučuji všemi deseti.
  • Black_Hand
    a je to tedy vic film nez hra? co jsem koukal, tak moznost cokoliv delat mate mene, nez nutnost civet na cutsceny. to jsme to dopracovali s virtualnim storytellingem :). jakobychom zapomeli, ze hry jsou o tom, aby se hraly a skrz hru byl vypraven pribeh. nikoli skrz cutsceny vypraven pribeh.
    • Masa-san
      Jsou to normální cut scény, jako v každé hře akorát s tím rozdílem, že další level se nahrává při shlédnutí filmečku a není nutné civět na loading screen, také cut scéna začíná a končí tam, kde hráč stál a stojí , diký tomu to celé vypadá ladně jakoby aby lodaing nebyl.
      Pak jsou to mikro scény kde Max např. proleze dírou v plotě rozhlédne se a něco se stane (cca 10sec) ale hrací dobu to nezkracuje, naopak hra je na dnešní poměry dlouhá až až. *3*
      • v tom pripade maji nejdelsi loadingy od dob prvniho zaklinace :D
        • Masa-san
          10-20 sekund na mém 3 roky starém systému a pak šlo vše přeskočit a kolikrát jsem to přeskočil i omylem.
      • Black_Hand
        jasne, viz "still loading", ale ja mluvim o tech situacich, kdy ti hra sebere ovladani z ruky, ac ty sam tu cast muzes ovladat bez ztraty kyticky. soudim dle jednoho videa, kde ti sebrali ovladani sniperky a zamerovac permanentne sleduje postavu, kterou ma max chranit.

je zajimavy to zkontrastovat treba s amnesii, kterou jsem tedka nacal. kdyz uz, tak ta ma takove "soft" pritahovani pozornosti, ale stejne vetsinu veci ovladam plne mysi a o to je to pusobivejsi.
        • Masa-san
          Hru jsem prošel celou, ta část se sniperku je napůl cutscéna, je tam jen jediná a jde v podstatě o minihru a ta tvoří zhruba 5% procent hraní v lokaci na stadiónu, takže pokud někomu jo vadí, že mezi střelbou na jednotlivých úsecích se kamera sama přesune pár metrů, myslím, že se ta chvilička dá přetrpět. Mě to celkem bavilo, trochu něco jiného než bullet time skoky.
          Je také nutné si uvědomit, že v jiné hře by to byl loading nasledovaný cutcénou Maxe se sniperem a náhle "blik" pohled na Maxe, jak stojí na věži a znovu by se muselo zaměřovat. A to přiznejme si narušuje kontinuitu dění ve hře.

(K amnesii jsem se ještě bohužel nedostal a tak netuším co je tam lépe či hůře provedeno.)
  • No :D:D Jak pan recenzent řikál že by autoři za realizaci zasloužily pár facek tak si myslim že se hrubě přeřekl :D
    Myslim že chtěl říct: "za ty nesmysly co tu povídám bych zasloužil pár facek"...

Nevim kdo tomuhle člověku dal nastarost recenzi, ale vzhledem k tomu že jediný co pochálil byla "skvělá muzika skupiny Health" tak byl asi ještě na drogách po nějakym konzertu, jinak nevim jak ho mohly ty bláboly napadat :D
    • Souhlas!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit