Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Scénář na nového Maxe stojí za houno. Rockstar se snaží dmýchat opar rádoby důmyslného thrilleru, ale ten říběh se fakt opírá o strašné nelogičnosti v motivech záporáků, až vlastně skončí tak nějak nemastně neslaně. Nesouhlasím ale s názorem, že byl Max vždycky jen přímočará vyvražďovačka. Jednička sice uznávám byla hollywoodské béčko jako svině, ale Dvojka se zápletkou okolo Mony Sax patří k jednomu z nejlepšího herních příběhů všech dob! A to jakože jo :)
  • firebug
    Je to fakt dobra hra ale zaroven me dost zklamala. Pribeh a Maxovo chovani nekdy postradajici logiku uz Lukas shrnul, ale me treba vadil i ten zpusob vypravovani. Hraju to podruhe a nemoznost videa preskocit je fakt iritujici. Je jich navic az zbytecne moc a nektera jsou fakt dlouha. Dost mi to narusovalo zazitek z plynuleho hrani. Hra zene hrace dobredu fakt zvlastnim zpusobem. Casto na vas nekdo krici, at jdete dopredu. Neni zde sice viditelny time limit, ale v nekolika misich se pri trochu delsim prozkoumavanim okoli (ve hre jsou skryte bonusy) hra ukonci.

Max se pohybuje na oko prirozene, ale na muj vkus nekdy az moc tezkopadne. Nekolikrat se mi stalo, ze skocil upne jinym smerem, nez jsem chtel, nebo spontalne vybehne ze krytu. Nevim proc musi byt tlacitko zvlast na skrceni a zvlast na kotoul (coz by se dalo pohodlne resit jako skrceni v pohybu). Vznikaji potom dost zvlastni situace, kdy udelate kotoul k nejakemu krytu, pak se za nim naprimite, abyste mohli schytat park kulek, a teprve potom se Max uraci schovat. Fyzika postav taky neoslni a casto se mi stavalo, ze nepratele po zasahu latali uplne jinym smerem, nez jsem ocekaval.

Pro me je novy Max nekde mezi 7 a 8 body... :-)
    • Já už to dohrál (Xbox) a že by mi skočil jinam než chci nebo sám vyběhl z krytu, to se mi teda nestalo ani jednou. To nebude ovládáním, ale rukama :)
      • firebug
        Ani nahodou. Hraju teda na PC s klavesnici, takze nevim je-li problem tam. V kanclech jsem byl schovanej za prepazkou a mohl se tak pohybovat jen doprava a doleva. Zmacknu sipku doleva a tlacitko pro skok a Max skoci smerem "ke kamere" a napali to hlavou do zdi. Stat se to jednou, tak to beru, ale zrovna na tomto miste se mi to stalo 2x a potom jsem to uz radsi nezkousel. Patche mam nejnovejsi.
  • hra má nedostatky (který tady byly několikrát řečeny) a pár přehnaných pasáží, ale dobrý herni zážitek je hází do ústraní..... btw- (spoiler) - tak trochu jsem nepochopil... Pasosovi zachráníte holku s kterou ke konci jedný mise odleti helikoptérou a vás tam nechá... takže se jeví jako zrádce... no a v další misi vás přijde zachránit na střechu bortícího se hotelu... kde je ta logika? ...jinak jsem si od začátku hry myslel, že ten zrádce bude váš šéf... a ejhle - on je to jeho brácha.
    • Miserius
      SPOILER!
      On "jel" (napomahal) pouze v necem, o tom obchodovani s organama nevedel, tak mel asi cerny svedomi a chtel si ho alespon trosku vylepsit :)
  • Max Payne 3 byl pro me jak rozcarovani. Pri prvnim spusteni a chvili hrani jsem byl nadsenej. RockStar me pres veskere me skepticke komentare velmi mile prekvapil optimalizaci hry. V zivote bych tohle do nich nerekl, doufam ze tohle je start pro dalsi hry a nedali si zalezet pouze u Maxe a ze to nebylo jeho delsim vyvojem. Nebudu se tady ztotoznovat s recenzi, nebo komentovat hodnoceni......Pro me osobne opravdu hra byla velkym prekvapenim, ale po dohrani se z toho stala hra, kterou najednou nemam chut znovu spustit. Jsem z toho velmi zklamany, cekal bych ze prave Max 3 bude hra, kterou dohraji a ihned budu chtit hrat znovu. Po chvili jsem naprosto nesnasel ty videa, nejen ze po chvili byly celkem o nicem, ale stale me prerusovala mezi hrou. Vadilo mi, ze jsem si chtel posbirat zbrane padlych vojaku a lekarny a najednou skocilo video, ktere me posunulo nekam jinam a ja se musel vracet....nekdy se vratit ani neslo. Graficky a herne hra paradni, abych pravdu rekl hra me bavila vice v prvni pulce nez v Sao Paulu, najednou mi prislo ze v druhe polovine hry to zacina byt celkem CoD. Hordy nepratel, chaoticke behani a hledani krytu, nedostatek lekarnicek a zase hordy nepratel......dokonce i New York o kterym jsem si myslel, ze uz by to nebylo ono byl opravdu zabavny. Od zaverecne mise bych cekal daleko vice a uzavreni pribehu tretiho dilu bych take cekal elegantnejsi. Pokud jsem nebehal v ulicich Sao Paula byla pro me hra zabavna, nektere levely byly fakt paradne navrzene. Nebudu hru nijak hodnotit, pro me je to hra ktera ma od pozitiva a negativa neco. Bohuzel si nemyslim, ze je to hra roku a pecka ktera prekonala ma ocekavani, ale velmi mile prekvapila
    • K těm levelům, některé byli opravdu špatně navržené např. ta loď ke konci- do kajut a jídelny se šlo přes strojovnu a opravdu tam nikde nebyli jiné dveře, ale jinak mě naopak se to Sao Paulo docela líbilo. Co je pro mě naopak nejhorší, že v arcade modu nejdou prěskakovat ty videa (vím že se při tom nahrava dalši lokace) to je hrozně otravné a frustrující, taky díky tomu jsem to vzdal... Jinak multiplayer mě naopak docela baví skoro víc než ten příběh..
  • Myslim, ze nejlepsi recenzi je demoverze :-) at uz tam cislo je nebo neni, nikdy si z toho neudelas tak presny obrazek. Nikdy si nevyzkousis jak ti hra sedne.....ctes nazor recenzenta, sami recenzenti rikaji, ze mate recenze brat z jejich pohledu, jak na ni pohlizi oni, nikoli se tim naprosto ridit. Jsou hry, ktere dostaly vysoka hodnoceni a ja je vypnul......jsou filmy, ktere dostaly mensi hodnoceni a ja na ne koukal az do konce. Cislo ma fungovat jako shrnuti cele recenze, protoze ne kazdy si po precteni udela nazor. V recenzi se pise co je spatne, co je dobre a jak to hodnoti.......stejne jako sme byvali, nekteri tedy jeste jsou hodnoceni ve skole. To jakym zpusobem presvedcis ucitele, tak te ohodnoti. Ja napriklad po precteni nekterych recenzi jsem na vaskach, mrknu se na hodnoceni a pomuze mi to se priklonit k jedne strane.....reknu si, aha tak to asi nebylo moc dobry kdyz tomu dali 5. Casto totiz jsou recenze dosti matouci a sam nevim co si o hre myslet. Kazdopadne odstranit ciselna hodnoceni? vzdyt za tolik let si nas recenzenti vseho naucili na ta zaverecna cisla. At to jsou hry nebo napriklad filmy, jsme nauceni na to sledovat cisla, ale take verim ze se opravdu najdou lide, kteri prectou verdikt a cislo a pak se rozhoduji *1* Kazdopadne jak rikam, at video nebo psana recenze, nikdy to neni ono jako si sam hru vyzkouset
  • dementni videorecenze, abolutne nesouhlasim, jedna z nejlepsich her za posledni dobu
    • Black_Hand
      butthurt much?
  • Cahir
    Dámy a pánové, dokument Ze života hmyzu.
  • ucho
    Jinak tohle asi zapadne, ale děkuji za videorecenzi, sledování uteklo jako voda. Skoro si říkám, jestli by nestálo za to ji mít delší, ale zase to by asi někteří už nedali :) Měl jsem z toho takový pocit strohosti, práce narychlo. Tím samozřejmě neříkám, že byla špatná :)
    • vlastik.plaminek
      Taky bych to vrátil do dob, kdy tu videorecenze začínaly a skoro každá měla okolo 20 minut (kromě jednoho autora, který si pod pojmem videorecenze představoval 4 - 5 videí a trochu textu)
  • Vyjmečně s Lukášem nesouhlasím v názoru na hru...je fakt, že jsem zatím maxe dostal pod ruku jen asi na dvě hodiny(ps3), ale přišlo mi jako zábavná oddechovka s dobře podaným příběhem, hloubku tu od příběhu nečekám. Max je klasickej Bruce Willis styl hrdiny a přestřelky jsou naprosto perfektní, i když sestřelování raket už je trochu moc. Každopádně mi to přijde jako špičkově udělaná hra v daným žánru ke kterýmu tak trochu ten plytkej příběh patří. V nakatomi jsem taky nečekal žádný hlubokomyslný drama. Pokud člověka bavili první maxove, pripadně kane&lynchove, tak tady bude spokojenej, protože je to totéž a kvalitně zpracovaný..
    • Tak mě třeba Maxové bavili (a jakože jejich příběhy smysl dávaly), Kane and Lynch taky (i když dvojka dost skřípala), ale tohle mi přišlo jako opravdu dementní. Ten příběh je IMHO hrozná vykonstruovaná kravina. A nějak ani nechápu, co to má hnát hráče dopředu - člověk vystřílí desítky míst bez nějaké důvodu, přitom Max všechno komentuje takovou formou, jako kdyby se tam ocitnul nějakou náhodou (což v předchozích dílech dávalo smysl, protože tam měly události nějaký sled)...

Jen chci říct, že chápu, že se to někomu líbí, ale to tvojí poslední větu bych nebral nijak paušálně.
      • Mno jak jsem psal...soudím jen dle prvních dvou hodin, takže to pak časem může začít člověka štvát, ale stejně si nemyslím, že to pro tento druh her je to nejduležitejší. Navíc se mi docela líbílo jak si autoři hrajou s atmosferou brazilie nebo i to jakým způsobem v cut scenách nechávaj problikávat slova(everywhere-vsude po obrazu,ap.). Celkově mi pozice ožralýho superdrsnáka co jde za nějakým cílem hlava nehlava u takovýhle střílečky nevadí. A tebou zminovaný K&L jsou taky zatraceně jednoduchý a příběh tam byl jen tak aby člověk jen pořád nestřílel. Já osobně tenhle druh her nemusím a přesto mě Max bavil. Proto ta obhajoba z mý strany:D...
  • Danny28
    Idiotské chování postav?? Max je ze začátku pořád nalitej snad na každou věc,kterou udělá má nějaký ospravedlnění.Jako nejmíň logický chování ve hře vidím chování bosse DeMarca a jeho bandy *15* Tam je to trochu víc přitažený za vlasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší