-
V Rockstaru asi hodně sledovaly brazilské filmy Tropa de Elite (Elitní jednotka), ve hře je spousta odkazů. Kdo neviděl, tak doporučuju *5*
-
To snad celá recenze byla o pomlouvání max peyna 3 ?
-
-
souhlas aspon mohl rict co jse mu libi *5*
-
-
Tak tuhle videorecenzi jsem absolutně nepobral. Vůbec, ale vůbec to nevyznívá s pocitem ze hry (čerstvě dohráno). Ano, videosekvencí je dost a někdy převažují samotné hraní (to bych uvítal obráceně), ale co do debility tu máme jiné adepty. Naopak, charaktery jsou vykresleny reálně a zasazením do opravdového prostředí jim dává punc uvěřitelnosti, ať už je Maxova motivace jakákoliv. Pro každého, kdo si recenzi poslechne je to odrazující, což je OHROMNÁ ŠKODA!! Hratelnost je správně old-school a akční mechanismy takřka dokonalé. Pro mě moc milé překvapení *1* Takže pro všechny, kdož zvažují zahrání - nečekejte závan originality, ale skvělou akční jízdu a nebudete zklamáni!!!
-
-
Zahraj podruhé, poskládej si chování charakteru podle časové linky a ne v pořadí naservírování hry. Pak najdeš tolik blbostí v chování postav až to bolí. Jinak uznávám MP3 jako jednu z nejlepších stříleček po akční stránce.
-
-
Můžete nějaké z tolika blbostí zmínit?
-
-
Dobrá otázka.Jediná blbost v Maxově chování mi přišla vražda toho buzíka v baru.No ale co?Vždyť sám řekl že neví proč to udělal a v krvi měl nechci hádat kolik promile.Postavy jsou uvěřitelné a Max ve trojce fakt zazářil.Změnil se a to jedině k lepšímu.Po tomhle díle je to jeden z nejuvěřitelnějších herních hrdinů.
-
-
máš pravdu, Max jednoducho vyzrel dokonale v treťom diely.
-
-
-
-
Přesně, s tímhle jen souhlasím :) Pokud lidi hráli předchozí díly, tak přesně věděli co od tohohle čekat :) Pokud někdo čekal nelineární střílečku, tak to šel na to špatně. Ty cutscény sou tam dle mě perfektní, sice při druhym hraní mě štvalo že nejdou přeskočit, ale to se už dá přežít. *4*
-
presne tak
-
-
Trole, ty dneska jedeš. *3*
Není co dělat doma? -
-
Není pro mě problém dělat více věcí naráz. *3*
-
-
Jako myslíš jako dostávat elektrošoky a psát naprosto mimo na tiscali? Myslím, že ne:)
-
-
Další dávka sebeuspokojení?
-
-
Ani ne. Čekám na zpracování objektu v práci a bohužel jsem se zase ukázal jako hlupák, když reaguji na trotla.
-
-
Dej si (這いよれ! ニャル子さん full OP na zpříjemnění čekání.
http://www.youtube.com/watch?v=uG8N1zCB4Wc
-
-
-
-
To pro mě taky.
Pokud jedna z nicj není studium. *15* -
-
Já dnes odpoledne zvládal učení a přispívání bez potíží. *4* Dnes večer jsem k tomu stíhal poslouchat hudbu a hrát Jedi Academy. Nevím, co mají zdejší looseři za problémy s multitaskingem... *5*
-
-
Já jsem chodil po baráku, nadával na teplo a hrál Resistance: Retribution... abych to PSP taky využil.
-
-
Hmm, no já si kdysi koupil NDS a fakt se mi na něm hrálo dobře a všechno. Tak jsem ho čenžnul za PSP, abych zkusil i druhou stranu. (+ některý jap. chuťovky jsou jen na PSP)
Čekal jsem dobrý hry + přenosnou knihovnu starých konzolí přes emulátory na CFW. Takže v zásadě jsem spokojenej. -
PSP nebo PS Vita? Ono je to vlastně fuk... Mám pocit, že jsem byl vytrollovaný, když jsem si ho před pár lety koupil a postupně zjistil, že to nedokáže nabídnout žádnou multimediální funkci tak, jak by mělo. Nebo to vidíš jinak?
-
-
-
-
-
-
Tahle hra je skvělá, jediný co mi už leze na mozek je nemožnost přeskočit většinu videií, vzhledem k tomu že to hraju už po páté je to fakt o nervy *16* A hlavně mě štve že tim vlastně uměle natahujou herní dobu, sou to hajzlíci *3*
-
-
Nemožnost přeskočení mě taky šíleně vytáčí u této hry.
-
-
Všimli jste si někdo, že "nemožnost přeskočení" je tady z důvodu loadingu? Tak raději byste černou obrazovku s malou ikonkou "loading"?
-
-
nahrané je to za cca 40 vteřin pak už jen ospravedlňujou ty videa, vem si ty new york minute jak jsou rychle nahraný.
-
Já vím,že je to z důvdu loadingu. Ale přijde mi, že to loaduje až příliš dlouho:)Ale to je jenom můj osobní názor.
-
-
-
Hrát nějakou dnešní hru PĚTKRÁT?! *8* Šílenost...
-
-
aspon uved zdroj pak nedostanes minuska *16*
-
Tak venku je moc horko a koupaliště jsou plné bab, tak je lepší být doma a sedět u kompu
-
Mozna, ale ne u Maxe, jel jsem 4x a po pate jsem nehral protoze mi prisla jina hra :) Supr hra, i pro troly, zkus :)
-
Pro tebe určitě...
-
-
-
Mně se příběh naopak příšerně líbí, zoufalství jde cítit úplně všude a s postupem hru se stupňuje. Taky jsem si nevšiml nějakých větších zádrhelů. Může někdo osvětlit, co recenzent myslel?
-
S Lukášem většinou souhlasím, ale v tomhle se asi opravdu neshodneme...
-
-
Taky nesouhlasim, jestli je tohle béčkovej příběh tak co je pak Black Ops ?
-
-
objevením hlubšího dna neposouváme jiná díla blíže k hladině *3*
-
BO je Z
-
Oproti prvnim dvoum dilum je ten pribeh divny, tak to proste je...
-
Ale ten příběh je skutečně béčkový. Béčkový příběh nemusí nutně znamenat urážku.
-
-
-
Ja som zatiaľ asi len v 11 misii, ale ako fanúšik jednotky a dvojky musím povedať, že ma zatiaľ bavili najviac tie misie, ktoré sa odohrávajú v New Jersey a najlepšia misia je zatiaľ pre mňa tá na cintoríne.. aj vďaka odkazom na predošlé diely a proste majú taký ten "feeling" starých dielov - naopak sa mi vôbec nepáčili misie, ktoré do Maxu podľa mňa nepasujú (napríklad misia, kde je človek na člne alebo autobusová scéna)... ale asi najviac čo mi na hre vadí, sú tie cutscény - proste hrám asi minútu, dve hru a naskočí cutscéna, ktorá trvá od minúty po 4-5 minút, potom zase asi 2 minúty hrám a zase cutscéna a tak dookola - to fakt len niektorým ľudom vadí? nechápem, prečo musia tak často naskakovať tie cutscény.. vždy keď vidím ako Max spomalí chôdzu, tak si hovorím "ach bože, zase ?".. a príbeh nie je najhorší, ale proste nevytvoril som si žiadny vzťah ku žiadnej postave, Max je na tom ešte ako tak (som rád, že na techno hudbu alebo tanečnú na lodi, resp. v bare hovorí, že ju nemusí :D), ale škoda, že hovorí tak priamočiarejšie, v minulých dieloch mal pekné a vtipné metaforické komentáre ("The rain was coming down like all the angels in heaven decided to take a p*ss at the same time").. ale ostatné postavy sú akési nevýrazné, áno, možno nie sú ploché, jednorozmerné, ale proste nie sú nič extra (naposledy som hral Zaklínača 2 a postavy ako Roche, Iorveth - áno, postava z kníh, ale spomenutá len v jednej vete v knihách, čiže sa dá považovať za výtvor CD Projektu - napríklad, to sú skvelé napísané postavy, ktoré majú svoje klady aj zápory a človek si ich veľmi rýchlo obľúbi) .. proste v minulých dieloch som viac fandil Maxovi, lebo išlo mu o jeho rodinu.. tu je ochrankárom boháčov, čo mňa necháva chladným.. a keď niekto v príbehu zomrel, tak to vo mne nevyvolalo žiadnu reakciu.. a tiež ma sklamalo ako Max si spomenul na Monu, .. to toľkých prežitých spoločných udalostiach, síce nie všetky boli príjemné, ale na konci dvojky som veril tomu, že ju Max fakt miloval a aj ona jeho, a Rockstar mu dajú teraz do úst len takú blbú, idiotskú vetu?.. inak ku gameplayu už len toľko, že je slušný, ale mi napríklad veľmi chýba ten efekt v bullet time, keď Max si prebíjal zbraň (jeden z najlepších efektov aké som videl v hrách) a teraz Max proste prestane strieľať a nič neurobí, fakt slabota teda.. úskoky do strán skoro nemajú vôbec žiadne využitie, príliš veľa nepriateľov aj na sériu, akou je MP.. ale zase aspoň vďaka za obtiažnosť, "painkillery", za hlavnú zvučku z minulých dielov, pár odkazov na staré diely, atď.. grafika nie je zlá, ale nič extra tiež - nenávidím keď mi hra nedovolí nastaviť si kvalitu, tak ako ja chcem.. s 512 MB si nemôžem nastaviť najvyššie textúry alebo tiene, a to prečo? Dobre, teraz mám stabilných 50 - 60 fps, ale ja som hráč ktorý nemá nič proti 30 fps a teraz niektoré textúry vypadajú ako z PS2 éry.. no zatiaľ to vypadá podľa mňa na dákych 75 - 80 %.. príliš veľa kúzla minulých dielov pominulo a zostala vcelku dobrá hra, ale príliš podobná iným hrám v tomto žánri.. uvidím po dohraní, či sa dačo zmení na mojom názore
-
-
Celkem dobře jsi to shrnul. S některými věcmi nesouhlasím, jako, že se s postavami nedá sžít nebo, že příběh nemá hloubku, mi se naopak hodně líbil a tebou zmiňované smrti, mnou dost otřásly. Je ale pravda, že Max už tolik nemluví v metaforách jako kdysi, ale je pořád filosof a z toho co mu chybí, se za ty roky vychlastal *1* . Taky mi zde trochu chybí více vzpomínek na předchozí díly, kdy Max vzpomíná takřka jenom ve flashbacích, což je škoda.
A pro vás věčné rýpaly, psát delší komentář není na škodu, naopak se hodně dozvíte, já například psal recenzi na Maxe dlouhou na 8 stran, to byste už tuplem nepřečetli *1* -
Jen 11 mise z 14, to docela jde :D. .... Ano, dale jsem necetl :D
-
Hezky napsané. Můžeš prosím tě napsat tu větu kde Max vzpomíná na Monu?
-
-
v tomto videu okolo 30 sekundy začne hovoriť o tom, že si stále neodpustil tú "vec" s Monou - http://www.youtube.com/watch?v=WgM1YPojKJ4
-
-
Díky ti.
-
-
Nebylo to na tom hrbitove, kdyz jsi nasel jednu z "clues" nahrobek detektivky co jsi zabil v dvojce?
-
-
LOL, ty jsi stejně naivní jak Smutný, když si myslí, že jeho články bude někdo číst celé... *15*
-
-
Říká se tomu slušnost.....Podej si ruku s Jidřiškem.
A něco zcela mimo (za což se vem omlouvám)
Skyrim a vlkodlaci (již v původní hře, bez jakýkoliv módů)
http://2i.cz/c9630d27f4
-
-
takhle dlouhej koment urcite budu cist *15*
-
-
Mě by zajímalo, proč se hra tolika lidem líbí?
Vždyť opustila velkou část prvků, které první dva díly činily unikátními.
Dead Space 3 je přece taky předem propadák, tak jaktože ne i Max Payne 3?
Oh wait, už jste viděli, že se změnami to může být hodně dobrá hra. Teď jen dopřejte tu možnost všem hrám. -
-
Mnoho lidí si neuvědomuje, že pro tvořivého člověka je recyklace noční můrou.
-
-
Touché.
-
-
-
Prvý krát musím nesúhlasiť s lukášovou videorecenziou, ono totižto max payne aj cez svoje minimálne nedostatky je skvelá hra, ktorá podľa môjho názoru je určite bez debaty zatiaľ hrou roku 2012
aspoň pre mňa teda.
Posledne som sa takto u hry výnimočne bavil len pri hraní Half Life 2 a to je už pekne dlhá doba.