Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam ze to na 8600gt 512 MB (Přetaktovana) ,
    Cpu intel 2160 2ghz
    2gb ram
    Rzjedu aspon na to minimum :D
  • Hloupé děti tu machrují co jim maminka koupila za PC, když musela spoustu měsíců šetřit a dřít se v práci .... No, já mám 512RAM, ATI 500MZH gpu a 3,2 tuším tříjádro.... a hraju plynule uplně všechno na max detaily .... a mám na tom napsaný Xbox, dobrý ne? :)))
    • ATI 500 MZH říkáš? MZH = Mám Zastaralý Hardware? A kolik je to MHz?
    • gratuluju ti k velke spotrebe amd. spatne sis vybral procesor :-D. a na 10 let ti to nevydrzi jak pises
      • aha to je konzole :-). ale mas na tom drahe hry
    • Trol.diskuzni
      No to jsi teda fakt rozsekal, ty voe... Dopiš tam 720 a postni to na net => senzace na počkání! *1*
      • Kolikpak ti je chlapečku? Chodíš mezi kamarády nahý, nebo tě rodiče ošatili ? :)
        • Dle tvého způsobu vyjadřování, bychom se měli spíše ptát my :)
          Pokud méně než 18 tak je to v pořádku, pokud však více tak by jsi měl se sebou něco dělat :)
        • Trol.diskuzni
          To není tvoje starost, jak jsem ke štěstí přišel. *4*
          • PreidaQ
            Ale tady jde o veřejné blaho. *7*
    • A nejlepší je, že slovo upgrade neznám, ani instalace a podobný "kraviny" .. a uplně mocinky nejvíc voe nejlepší je, že tohle železo když vyjde, tak vystačí na 10 let paření ... tomu se říká pohoda.
      • to je co, děcka... polovinia z vás až se bude muset sama o sebe postarat, uživit se, tak tu potom můžeme plácat co máte za konfigurace... a každý 2 roky je upgradeovat, aby jste si něco zahráli... pak vám teprv dojde, v jaké sviňárně jste namočení, jak funguje tento bussiness (vývojáři, výrobci gpu atd, optimalizace atp) ...
        • díky za xbox, nemusím upgradovat :) spokojený uživatel pc :)
        • Kazde 2 roky upgradovat?Kde zijes?Tohle uz davno neplati.Graficka uroven her se za poslednich par let temer nehla z mista a na temer vse dnes staci i nekolik let stare pc(snad az na vyjimky jako je BF3,Crysis apod.)
          Nadavas tady lidem do deti,pricemz sam se jako jedno chovas.Gratuluju
          • + mi teda vysvětli, proč je x nových gpu za rok... když přeci stačí x let stará karta :) Prostě je to bussiness těžící z blbosti uživatelů ...
            • No aspoň je nějakej vývoj... Poslední generace konzolí to dost zbrzdila. Má to i svoje výhody s nepotřebou upgradu.

btw mám dvě generace starej komp a na max hraju prakticky všechno. A to jsem si ho pořizoval na podzim 2010. Jediné o čem uvažuju je SSD. Ale nijak zvlášť ho nepotřebuju.
            • Podivej se par let zpatky,kolik novych generaci GPU za rok bylo predstaveno a s jakym vykonostnim skokem a jaka je situace ted.Pokud zvladas jednoduche pocty,tak by ti mohlo dojit,ze i vyvoj na poli Gpu se zpomalil,diky zpomaleni vyvoje graficke urovne her-coz je hlavni tahoun vyvoje gpu.
              Ale necekam,ze to zaslepeny fanatik pochopi.
          • Jo to bych chtěl vidět, bavím se samozřejmě o průměrném pc, ne za 50tis. A pokud jsi to nepochopil, většina textu teď odemě byla ironie. Docela mě tu baví ty hlášky a reakce.
            • Problem psaneho textu je,ze je nekdy problem rozlisit ironii od smrtelne vazneho vyroku.Zejmena,pokud to dany pisalek poda podobym stylem,jakym si to predvedl ty.
              A ne,nepotrebujes pc za 50k,aby ti v soucasnosti vydrzel dele jak 2 roky.
        • Mechwarrior_bw
          http://goo.gl/ySHh0
        • Rad vedies monology?
          BTW s tym deb****** "joy-stickom" to hrat je fakt prekerna situacia...
          mouse&keyboard bich
  • PreidaQ
    A kdyže to má na PC vyjít?
    • Wlad
      1. cervna
  • Hrozně se na hru těším.Už jen čekat až mi příští pátek zazvoní pošta :D. Jinak celkem údiv u těch HW nároků.Ale počítám,že na full detaily to pojede.Mám tak půl na půl s 3-4 stupněm hardwaru.Přinejhoršim do vánoc hodlám dokoupit Grafiku,která je jen 5870 :D

Jinak jak tu někdo psal,že hra nevypadá na takovou hw náročnost.Tak co jsem to sledoval viděl jsem snad jen pár screenshotů z PC verze.A vypadaly opravdu dobře.Detaily jako ochlupení rukou,výrazy a rysy v obličeji atd vypadaly opravdu dobře.Takže pokud to bude takhle vypadat budu jen rád :-) a určitě to příběh hry jen prohloubí.
    • GlaDOS
      Kvalita příběhu se neodvíjí od grafiky. Nevím tedy, jak by detailní grafické zpracování pokožky mohlo nějak víc prohlubovat příběh.
      • Já vím,že se grafika neodvijí od příběhu.Nebo ho neprohlubuje.Ale je to stejný i ve filmech přeci.Když jsou parádní efekty nebo je scéna moc dobře udělaná,tak z toho má člověk větší zážitek.A to stejné platí i u her.Když je grafika excelentní,tak si myslím,že to zážitek z celé hry jen podpoří.Když je tam takový ten "WoW" efekt.Nestavim grafiku nad příběh jen říkám,že to zážitek jen podpoří.
    • rancor1223
      Takový detaily jsou ale vidět v animačkách (i když in-engine), ne při samotný hře. Tam bys takový pidi detaily na tu dálku stejně neviděl.
      • Já vím,že na dálku mi to může být jedno, jestli má postava pihu nebo bradavici :D. Ale i tak jde prostě o ten pocit,že to vypadalo parádně. Animačku jsou neviděl.bylo to pár screenshotů od Rockstaru.Jsem zvědavý jestli to bude pravda. Jako ikdyž to nebude takové jako na těch screenshotech mi je celkem jedno.Baví mě ten příběh a hlavně Max Payne zbytek je mi ukradenej tak nějak. A nebojim se,že se to bude nějak sekat. Pamatuju když vyšlo GTA 4 dost lidí s tim měla problém ale mě se to poseklo jen při opravdu větších honičkách v autech jinak vůbec.Takže nemám strach.
  • Zase tak moc náročné mě to nepřijde....

Mám sestavu starou 4 roky...AMD X2 X64 5000+ 4GB RAM 500GB HDD+600GB Externí.ATI 6870 HD 2GB.Win 7 Ultimate 64BIT.
    Ale hlavně jak to není jako GTA IV nebo La Noire...tam můžu mít Grafiku na max..a stejně to vypadá a jede za nic.Doufám že to nepokazí..MAX Payne 1 i 2.Patří pro mně mezi nejlepší.Hry...ještě S Mafii 1 a 2.
  • mě by zajímalo jestli s tím direct 11 mi to půjde v pohodě s mojim PC - I5 2500K @4,6ghz , 8gb ram , MSI gtx 580 lighting 1,5gb
    • teď v tomhle šíleným horku ti ani lighting nepomůže
    • Fakt nechapu takove lidi, tyhle idiotske dotazy si nech radeji pro sebe, sam moc dobre vis, ze ti to pojede bez problemu na vysoke s full hd, spise my, majitele slabouckych notebooku s grafikami nvidie 540M apod. , mame opravdu strach. Ty mas nadupanou masinu jako prase a v podobnych diskuzich chces akorat honit svoje ego!
      • Cypri
        nechme ho honit ego, když nic jiného u sebe (na sobě) nenalezl...
    • Taky mám někdy divoký sny. Nepij to už ani ředěný, nebo to vymakej, aby se ti nezdálo o počítači. :)
    • Cypri
      Podle mě vůbec, sekne se ti to už v instalaci a doporučí nepokračovat.
      Fakt konec tohle...
    • podle me naprosto
  • Tak schválně... sestavu, co je uvedena pro vysoké nastavení přesně mám Intel i7 2,80 Ghz a HD 5870 1Gb... jsem zvědav *15*
  • RazorProduction
    *4* *3* *2* *15* *1* hahaha, usa tesim na GTA5 a potitulok pc verzia je len pre pc NASA *1* *1* *1* *1* *16*
    • Vzpamatujte se už lidi.To si fakt myslíte,že budete na vaších 2jádrech a 2-4GB ram + nějaká grafická karta 5let stará hrát pořád novější hry?Ano optimalizace her jsou dobrá věc.Ale zase veškerý vývoj jde dopředu.Taky se nedělej filmový efekty na mašinách 10let starých.Už se proberte a dejte nějakou tu tisícovku do PC :D a pokud vám to vadí dávat peníze do PC,tak si kupte konzoly
    • Mechwarrior_bw
      ohladne optimalizácie si nerobím ilúzie ale kombinácia vysokých detailov + 480gtx + fullhd + 60 fps znie predsa výborne... čo by ste chceli viac ? a ono to aj zhruba odpovedá vizuálnej kvalite hry (ktorá samozrejme nie je nijak svetoborná).
  • too Veskoslav : co mas na mysli tim hernim prumernym delem neni mi uplne jasny ten vyznam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit