Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmmm...mam quad core 2.8 ghz, 4gb ram a nvidia gtx 560 ti 2gb, GTA IV totalne na plny detaily i co se tyce distance a samozdrejme na patchi 1.0.7.0, crysis 2 uplne bez problemu, of BF3 ani nemluvim, to si nedovoli nic, AC:R, vsechno, tak doufam ze povali i MP3, dost se na to tesim, ale znam rockstary, ti udelaji blbost jako z GTA IV ze to bude tak debilni optimalizace na pc ze to bude chtit 20 patchu aby to jelo v poho...
    • Já myslím, že MP3ky by ti měly jít přehrát plynule, záleží jaký styl hudby pustíš, možná nebude stačit paměť u grafiky, kdyžtak upgrade a mělo by to zase fičet nějakou dobu, co myslíš? A kdyby to mělo málo basů tak na Vánoce si přej SSD disk.
  • Potrebujem radu od HW znalejsich ci mi to pojde mam tento notebook... dik
    http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv5-1235-d108795.htm
    • Rage engine je sviňa na procesor a ten v tvým notebooku je katastrofální. Co se týče Crysis v dobrý grafice, tak na výkonově srovnatelným noťasu mi Crysis fungoval na low/medium asi při 25 fps, tolik k tomu "fungoval dobře". Čili jako vtip dobrý *3*
    • Takovy S H I T :D tam nerozjedes ani bombrmana :D
      • tak toto si zabil xD každopádně bomberman je klasika...a už to tahám du zapařit :)
    • To si snad delas srandu ne ?
    • Trol.diskuzni
      Dobrej trolling, kamaráde... S prominutím: CO JE TO ZA SH*T? *8*
      • crysis 1 aj 2 a BF3 na celkom dobrej grafike...
        • Teda.... celkem dobra grafika je jedna věc, ale třeba u toho battlefieldu bych se celkem divil, kdyby to jelo víc jak 20fps.
        • PreidaQ
          Já tomu sice moc nerozumím, ale zdá se mi, že když někde rozjedeš BF3, tak není důvod, proč bys neměl rozjet MP3.
          • Trol.diskuzni
            Na tom jeho šrotu může být rád, že tam rozjede W7 a pustí si prohlížeč... *3*
            • Trol.diskuzni
              U notebooků to však bývá často naopak -> že nerozjedeš to, co bys teoreticky podle technické specifikace rozjet měl...
            • PreidaQ
              Tak... zázraky se třeba občas dějí, co ty víš... *3*
    • BoB.2
      Moc tomu nerozumím ale to je tak na internet a prohlíženi Mailu.
      • Crysis aj BF som pustil pri celkom slusnej grafike...
        • hmm, fakt? ja jsem takovej před 3 lety měl a ke konci to byl dobrý udýchanec. to bych se na ten bf3 podíval *1*
          • Trol.diskuzni
            Ono spojení "v celkom slusnej grafice" je velice relativní -> Měl jsem jednoho kamaráda, co tohle tvrdil o GTA IV a když jsem to viděl naživo, tak to bylo něco ve stylu 800x600 2-3 fps. *3*
            • keby mi tie hry sekaju tak to ani nehram...
  • R.a.z.i.e.l
    "Vysoké doporučené hardwarové nároky:

CPU: Intel i7 Quad Core 2,8 GHz nebo ekvivalent AMD; paměť: 3 GB RAM; grafická karta: nVidia GeForce 480 1 GB RAM nebo AMD Radeon HD 5870 1 GB RAM. S touhle sestavou si už v pohodě zahrajete v rozlišení 1920 na 1080 při 60 snímcích za sekundu."

No, v tom případě jsem se svým 1440x900 monitorem, 8 GB RAM, Intel core i5-3450 (ten to určitě ještě zvládne) a ZOTACEM přetaktovanou GTX 560 asi celkem za vodou.

*4*
    • PreidaQ
      Bylo tohle opravdu nutné? *7*
  • Asi mi to nepojede na 4GB ram a grafika 1GB a procesor Dou core 2,8GHZ
  • Intel quad core i5 750 2.67Ghz
    Ram 4 GB
    HD 6850 Cyclone 1GD5 Power Edition overclocked
    co myslite ?
    • I7-860 3,6g
      8 g DDR 3 1600
      GTX 580
      co myslis TROTLE *1*
    • frag.ment
      Nepojede..
      • Proč myslíš? Mám podobnou sestavu, akorát místo HD 6850 mám 260 GTX a GTA IV rozjedu v HD na skoro nyejvyšší rozlišení a to při nějakách 40 FPS. Jako něco asi snížit budu muset, ale že bych něco nerozjel? Toho se nebojim. minimálně dokud nevyjde nová generace konzolí.
        • Veskoslav
          Nepochopil. To, co pisatel popsal je v podstatě herní průměrné dělo, tudíž to tam rozjede ani kdyby nechtěl. On si jenom "honil" ego, jakou to má mašinu. Proto mu další příspěvovatel napsal, že nepojede.
          • Tohle mi vždycky nahodí náškleb na hubě, ale nutno dodat, že tací lidé jsou všude. Jako borci s BMW a s Audinami, si myslejí co nemají, přitom BMW nebo Audi má dnes každý trotl :)
  • i5-3570K 3.40GHz
    8GB RAM
    Radeon 7950 3GB
    • i5-2500k 3.30Ghz
      8GB RAM
      GTX 560Ti 1GB

...a co ako? :)
      • Intel Core i7 2600 Sandy Bridge, RAM 16GB DDR3, NVIDIA GeForce GT545 3GB A jako nic :)
  • Ta hra je urcite narocna jen proto ze neznaj anatomii a nejsou schopni udela svaly na ruce anatomicky spravne. :-D
    • Koukal jsem i na jiny screenshoty a tam se to zda byt v pohode ale ta vidlicka je teda fest divna :D
      • Možná to není vidlička, ani sval, ale Payne socket a je to kyborg!
    • Miserius
      nevidim na ruce jedinej sval kterej je tam spatne/navic. Ono sezenim u pocitace si je neudelas...
      • Tak to se koukas asi blbe. Ale trojhlavej pazni je moc nizko a nevidim tam deltový sval, misto neho tam je nejaka vidlicka.
        • Miserius
          Clovek neni wikipedie, kazdej jsme nejakej nemame kazdej presne svaly podle toho co jsi si ted vygooglil ty jelimane. Navic pokud hru odmitas hrat kuli chybejicimu deltovymu svalu, posluz si. Takovejch hnidopichu jako jsi ty jsou tisice...
          • No jo, ja vidim obrazek postavy ze hry a prvni co me napadne je ze musim vygooglit jestli ma spravne svaly, abych o tom psal v diskuzi a odpovidal na agresivni poznamky nekoho, kdo neumi pochopit vtip s prirovnanim k vykonu. Jsi naprosto uzasnej, mas ve vsem pravdu a uz me prosim nech byt dokud nevyrostes. *3*
            • Nemá cenu, stejně tě bude přesvědčovat, že nemáš pradu a jeho osoba ano:)
  • i7 960 3,2GHz
    16GB RAM
    nVidia GTX 590

právě pro tyto důvody jsem kupoval novej komp
  • Proč bych měl hrát hru s tak vysokými hardwarovými nároky? Prachy za hru samotnou, prachy za hardware na kterém tu hru přehraju, další prachy za elektriku kterou ten hardware při přehrávání té hry sežere... ...... a rozmazat
    • Veskoslav
      A jéje. Jak toto někdo může napsat. Pak si započítej opotřebení podložky pod myší, opotřebení koberce pod židlí (parkety při absenci koberce), zničené zápěstí při hraní her, ušlý teoretický zisk, který by jsi mohl mít kdyby jsi msto hraní her pracoval. No raději nehrej:-D
      • Ma ale v jedne veci pravdu, naroky te hry jsou zbytecne prestreleny. Skyrim jel na konzolich tak tak. Na pc ho rozjela staricka 8800 na rozumny rozliseni a detaily. Neni mozny aby nejaky Pax Mayne console edition nebo Grand Theft Hardware 4 jelo na konzoli okej a na kompu za 30 tacu fpska padaly.
        Nekde je chyba a smrdi to.
        • Veskoslav
          Ale MP na konzoli je +- něco mezi normal a hight na pc. Navíc já si klidně pojedu ve fullHD, konzole nikdy.
          • Mluvim o (ne)optimalizaci, komp jede v fhd to je jasny, ale kvuli tomu se gta IV nesekalo, sekalo se protoze ho zprasili.
            • Veskoslav
              To máš pravdu. Měli by zapracovat na optimalizaci. Ale když vidím, jak třeba Bf3 na pc a konzoli a u MP3 to má být ještě větší rozdíl, tak to docela chápu. Navíc optimalizace na pc je 100krát těžší než na konzole.
  • MidnighT91
    Jedno slovo Rockstar... 80% lidí to nerozjede ačkoliv by měli, dalších 10% se dostane k načítací obrazovce kde to spadne, 9% to rozjede ale pro vetšinu z nich to bude nehratelné a zbylé procento jsou vývojáři rockstaru kteří berou měsíčne 200 000 takže si každej z nich může pro sebe kopit 50 k kopií aby se neřeklo že se to neprodává jelikož je to nehratelnej škvár... + tak miliarda do kapes redakcí webů a časopisů aby říkaly jen samou chválu, nedej bože dát tomu míň než 8 z 10
    • Jedno slovo: blbost
      • Mno s tou neoptimalizaci a rozlicnymi problemy to zas takova blbost neni. Nicmene je to samozrejme 16x prehnane a nasledne jeste 256x znasobene:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit