Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
Vysoke kvoli zlej optimalizacii. Nie kvoli tomu zeby to bol dalsi Crysis 1. *12*
-
-
Tak R* uz nam jasne dokazal jak umi optimalizaci PC verzi, takze se neni bohuzel co divit...
-
Mozes byt co chces ale troll niesi...
-
-
Trol ted opravdu neni, je to clovek co ma pravdu.
-
-
-
Proč po čtyřech letech zveřejňují nároky na GTA IV? *8*
-
Takovýhle hry by neměly vycházet v létě....se mi to tu zas začne tavit. *9*
-
Já si Maxe klidně vychutnám i na nejnižší detaily. *3*
-
-
Svatá pravda *3*
-
-
Ono je rozdíl vyždímat maximum (Crysis 1) a vytřískat "maximum" (GTA IV). U MP 3 si bohužel myslím, že to bude ten druhý případ. Na druhou stranu je to fajn, že tvůrci pochopili, že ne každý chce jet na "konzolové" grafice, která jede i na 5-6 let starých PC na hight.
-
"Max Pain" pro moje PC *3*
-
Nedělá to stejný developer jako GTA IV? To je pak totiž jasný s tou PC verzí... *5*
-
-
Tak ale v neoptimalizaci asi letos jen tak někdo nepřekoná LA Noire. *3*
-
s tím naprosto souhlasím ty zmr** na to mr** soustave vydaj hru na PC a se*ou na nejakou optimalizaci... rockstar prostě
GTA V bude potřebova dva procesory 4 grafiky 128GB RAM -
-
Kámo vůbec nerozumíš hardwaru, projeď si ceny těch uvedených komponentů. Soudě tohohle infa, ta hra nevypadá příliš náročná.
-
-
-
chlapi je to Rockstar ako GTA 3 a GTA 4 trhať to bude na všetkom *1*
-
Ale víte co je na tom zarážející ? Že ta hra na to jaký má nároky zas tak krásně nevypadá...
-
-
tak krasne mozno nevypada, ale ta fyzika a motions su s inymi hrami o triedu dalej. A to je presne co ja zerem. A grafika sa mi tiez riadne paci, nemusia tam byt nabliskane odrazy a vseliake somariny co len kazia vyhlad, lebo to v poslednej dobe je vo vecsine hier. napr ako v BF3 som pomali ani nevidel na prostredie co tam nadrgali efektov milion.
-
Takže se ptám k čemu tak vysoký ? K ničemu...
-
-
Jednoduchá odpověď: Optimalizace na p*ču.No vypadá to že R* opět PC hráče nezklame...
-
-
-
Pri najvyššej konfigurácií zarážajú 2 veci.
Ad 1) 6 jadro/ 8 jadro. Aj v prípade výbornej optimalizácie na viacjadrové procesory bude mať hra čo robiť, aby plne vyťažila výkonné štvor-jadrá Sandy Bridge. Navyše som presvedčený, že väčší význam ako počet jadier bude mať vysoký takt procesoru.
Ad 2) Kapacita pamäte... Tam je to z môjho pohľadu úplne mimo. Aj v prípade, že by tam dali 8 Gb RAM, bolo by to priveľa. Nedokážem si ani len predstaviť, čo by dokázalo zožrať toľko pamäte (možno nejaký softwarový glitch) *8* -
-
Tak jestli tam budou mít nějakej novej euphoria nebo jinej engine na fyziku, tak si myslím, že nebude problém to zatížit.
Anebo to bude nějakej zprasenej emulátor xboxu a s optimalizací se neserou... kdo ví
-