Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
Jo jo jo kecy prdy bedary, konzolova hra pojede i na 4 roky starem pc.
-
-
Jsi už do prd*le fakt že jo! Jednou se někdo, aby PC verze využila stávající HW a ty tady budeš pyskovat!
-
-
Potom je ale celkem smutne,ze to na te hre neni moc poznat. *3*
-
-
-
Tak tohle znamená jen jedno - hodně nepovedená optimalizace *7*
-
-
Ale pešek. Akorát to bude vypadat famózně! *14*
-
Z čeho usuzuješ? Vždyť skoro 3 roky starý radeon 5870 to zvládá v 1920x1080 na těch zmíněných průměrných 60 fps. Soudlě tohohole infa ta náročnost nevypadá vůbec vysoká. Navíc dokud nebudou nějaký externí benchmarky, tak bych tyhle informace nebral zas tak vážně. Další věc je optimalizací skrze ovládače, které budou vycházet.
-
-
Hra vyžaduje 35GB miesta na disku a dodáva sa na štyroch DVD. To je macek.
Tá veľkosť je údajne kvôli 4x väčším textúram oproti konzolovej verzii. -
No já nevím, mám PC od 15.5.2009 za cca 37k a dodnes nemám s jedinou hrou problémy (1920*1200 high detaily), až na nějaky přemrštělý vyjímky, kde jsou super total amazing detaily stejně k ničemu. Jediný co jsem musel dokoupit, byla grafická karta, původní mi zhořela.
-
tie poziadvaky su dost trapne. do na max detaily tam proste napiseme to najlepsie co v sucastnosti existuje... LOL. ved sa pozrite na tu grafiku. je to len lacny konzolovy port. nic viac.
jedine co sa da z toho vytusit je ze sa zas vysrali na optimalizaciu. za lacne konzolo porty ja teda neplatim. ale stiahnem si to velmi rad. -
-
Jinak Max Payne 1 patri do me trojky nejlepsich her vubec, take jsem na nej extremne zvedav! Prvni je bezkonkurencni Half Life 2 (+episode one, two), pak GTA Vice City, Max Payne 1, GTA III a GTA The Ballad of Gay Tony. Ale to jsem tak nejak odbocil *1*
-
Jestli na PC hrace udelaji dalsi prasarnu v podobe spatne optimalizace, jako v pripade paskvilu GTA4, tak me nastvou skutecne maximalne! Priznejme si to, ta grafika je celkem hezka, ale nic extra to neni, zadna revoluce, ostatne jako v pripade zminene GTA4.
-
-
RE: mira
no u battlefield 3 je rozdiel medzi medium a high nepatrní, možno pri odbornom skúmaní by niekto zistil malé rozdiely a ja očakávam niečo podobné aj u mp3 :) -
-
Nastav si medium a potom Ultra :-) vše na max...anti-16x, 8xmsaa atd :-) uvidíš, že to opravdu nevypadá vůbec stejně.
-
-
Jestli ne tak to je super a velký posun :)
U Antialiasingu je to jasné když to vyhlazuje hrany tam je rozdíl pokaždé znatelný.
-
-
Bohužel je to časté to co popisuješ.
Již to není ten technologický hon který býval.Zde je vlastně jedno co si nastavíš.Vypadá to často velice podobně.Ani nevím jestli by to šlo výrazně odlišit,když konzole má nějaký HW na který to je dělaný a pak bys to měl výrazně změnit na PC abys využil mnohem větší výkon.To by se možná nevyplatilo.Když tam dají pouze textury co mají lepší rozlišení tak to asi není tak náročné jako rozšířit fyziku animace atd.Škoda no.
Nejspíš se nestane,že by kámoši hodili dívat k borci co má nejlepší PC a jede mu to na maximum,tak aby viděli jak to vlastně má vypadat :)
-
-
K tym prispevkom co sa tu chvalite kto ma bohatsich rodicov... pojde vam to vetkym aj Gregovy :D ale na jakej grafike to uz je otazne....
-
-
S Gregom bych si nebyl moc jistej...
-
-
-
Zase to bude na nic port tak to radsi uz pisou do pozadavku? :D kdyz u GTA IV to neudelali?
-
-
Co vyšlo GTA IV jsem měl už dva kompli a ani na jednom jsem hru nespustil tak aby se dala obstojně hrát *12*
-
-
Lol, po roce vyjde jedna hra, ktera nepojede se vsim na max. na 4 roky starem PC a lidi se muzou po.....
-
-
Kdyby ta hra tomu po vizualni strance odpovidala,tak by nikdo ani neceknul,ale tady to vypada,ze se bude opakovat situace ala GTA4.
-
-
ked to bude ako GTA4 tak to este bude hratelne aspon.. hlavne nech to neni ako LA Noire
-
-
-
Každopádně všechno je to o optimalizaci a bussinessu gpu apod.... Pokud by vývojáři pořádně optimalizovali hry (já vím já vím... příčiny jsou snad jasné všem), tak na dnešní hry by bohatě stačilo 2jádro se starší grafikou ..