Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
smutno mi je ako sa nevyznate do optimalizacie. Ani neviete ako sa robi a pisete tu bludy. By ma zaujimalo kolko ste hier urobili.
-
-
1338 ty blbe. To musim nejdřív hru udělat, abych ji mohl nějak kritizovat?
-
-
aby si mohol kritizovat optimalizaciu najprv by su ju mal v prvom rade hrat a overit si technologie pouzite v hre. Pri R hrach su casto dost velke poziadavky n procesor, pretoze napr dost narocne na preratavanie je aj euphoria.
-
-
-
To je jedna z věcí kterou R* ještě neovládaj - optimalizace. Neříkam že jejich poslední hry nevypadají hezky, ale u R* se za to platí obrovskou daní.
-
Já se té optimalizace bojím, což o to, že to třeba nepůjde naplno, ale ne aby se to sekalo prakticky na jakékoliv nastavení jako GTA IV a jak to "vyřešili" v L.A. Noire, tak to je snad ještě lepší. Fakt miluju ty konverze Rockstaru...
-
ja mám už dnes obstarožné C2D 8500 taktnuté stabilne na 4 ghz spolu s 8 GB ram a GF 295 GTX 1.7 GB a ide mi battfield 3 na high detaily okrem tieňov ktoré sú na medium úplne bez problémov okolo 45-60 fps. Takže Max Payne 3 by mal na high šlapať ako hodinky.
Viacej sa bojím tej rockstar optimalizácie na štýl GTA IV, aj keď je GTA IV už takmer 4 roky stará hra, tak verím že rockstar sa poučili a optimalizácia bude fajn. Napr. LA NOIRE mi ide úplne plynule dokonca aj s 3 násobným vyhladzovaním :) -
-
Tak je hlavne obrovsky rozdiel medzi otvorenym svetom ktory musi zvladat od AI a vzajomnu interakciu vacsieho poctu panacov az po naozaj kvalitne a pomerne realisticky spracovanu fyziku aut a nejakym koridorom ktory Max Payne bude. To je pekne vidiet hlavne pri strihani videa v editore, kde sa uz len prehravaju ulozene data a nemusi sa uz nic pracne ratat, zrazu vsetko krasne frci na full detaily. Jasne ze odflaknutou optimalizaciou sa da zmrvit aj koridor, ale v tom pripade ich uz naozaj nic neospravedlni :)
-
-
asi tak :)
-
-
-
Tak tohle už asi můj stařeček nerozdejchá :). Holt si to zahraju až někdy na novym pc. K vůli jedný hře novej kupovat nebudu, když si zatim všechno zahraju, teda ještě kromě Zaklínače. Ten mi taky moc nešel.
-
sleduju tobyho jak to lamí na xboxu :) tenhle díl je zatím asi nejlepší
http://www.youtube.com/watch?v=mzfYnhd4SUg -
-
Je to nehoráznej srandista :D koukám na něj občas a vážně se bavím.
-
-
V pohode požiadavky
-
A je to tu zas...moj pc je stary šrot na ktorom na ktorom to ani nespustim :D omg ani by ma to nestvalo keby to nema vsade take dobre recenzie a keby to nebol max payne ....presne tohoto som sa bal ze ta hra bude dobra a ze ma bude lakat a vyhodit nove prachy na pc... no nic treba setrit *9*
-
No, recenze to má oslavné, takže když to bude cukat, vem to čert: Půjdu do čtyřjádra. *1*
-
tak vysoké su pohode