Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
u bf 3 taky rikali ze na nejvyssi detaily potrebuju dve grafiky z 8 tisic ale staci jen jedna za 5
-
-
Hm, gratuluju k tvým 15 fps na Ultra detaily při mapě pro 64 hráčů. Debi*e!
-
-
ty jsi deb*l bezim na max 60fps
-
Ty si debil, uplne v poho. Navíc 64 hráčů vycucne hlavně procesor, tak se běž klouzat.
-
-
-
No, ty nejvyšší nároky se mi moc nezdají. Dosavadní gameplay videa tedy takovou náročnost rozhodně neospravedlňují. Jen jestli tím nemyslí náročnost při těch 3 monitorech, nebo něco podobného...
Tesalace sice také udělá své, ale kdy naposledy byl v nějaké hře skutečně vidět její effekt? Já tedy žádný neviděl, není tedy důvod vůbec ji zapínat. No a hned si zahrajeme i na 560Ti. -
-
to dufam, presne tu mam *1*
-
-
Já taky *3*
-
-
-
zrovna dneska mi dorazila nová strojovna... takže c´mon, gimme some Payne *16* *1*
-
se u těchto článku vždy každý předhání kdo má lepší železo.. či to napíše tak, že se jako ptá, napíše svou sestavu a nakonec "myslíte, že to rozjedu?" nerozjedeš to Pepo na své GTXXX 999 Ultimate Nitro System Included :D aspoň, že někteří se i ptají s průměrnějšímy sestavamy a dá se s nimi o tom doopravdy diskutovat :)
-
Všechny současné hry jsou nic s porovnáním opravdové zábavy Matrixu.
-
-
To není pravda! Nejlepší hra všech dob (zároveň i zábava) je hra s názvem Lepší než život! Kam se hrabe nějaký Matrix:)
-
-
Pokud to nehrajes spolu s jistym Rimmerem *1* .
-
-
Pravda:)
-
-
-
-
Mám necelej rok starej Pc, mám tam i-7 3,6 GHz + GTx-560 Ti Hawk , taková vyšší střední třída a nemám problém si zahrát dnešní hry co vycházejí, jen mě poslední dobou tíží fakt, že se samotní vývojáři více nesnaží o pořádnou optimalizaci, jako by si řekli, ále, to je na pc a dneska má každej komp za 20,30 tisíc, tak se s tou optimalizací nebudeme tolik piplat..., Jenže pak mě štve fakt, že kdyby to bylo stejně tak dobře optimalizované jako na konzole, tak by si to zahrál v pohodě i někdo, kdo má třeba 4 roky i víc staré pc. Jeto jen tah od vývojářů kdy na nás všechny tlačí abychom si koupili a utráceli za novej HW pod záminkou a blábolem, že je to něco pokrokového a dokonalého na co nám běžné Pc stačit nebude. Pamatuju dobu kdy jsem měl 8 let staré pc a hrálo se pořát, jen jednou za 4 roky se koupila grafika za 1,500 Kč a bylo vyfoxováno, protože byl prostě dannej standart pro všechny hráče na stejné lodi. Ano, dneska jde Hw rychle dobředu, hry jsou taky boží, ale už nejde o hráče, jde jen o zisk.
-
-
ty si to napisal presne naopak, volakedy sa muselo kupovat pc kazdy rok, teraz ti vydrzi par rokov
-
-
Jinak cos napsal s tím souhlasím, akorát z mého pohledu a zkušeností to bylo jinak.
-
Zdar, hale, náš první komp jsem měl v roce 1997, to mi bylo 8 let a pamatuju jak za něj rodiče vyplázli nějakech 40 000,-, měl 32Mb ram, 300Ghz procesor nějakou desku a nějakou grafiku. To ještě nevyšel Half-Life, ten až o rok později. minimálně 4 roky jsem do něj nehmátnul než bylo potřeba něco měnit. Pak už šly hry s výkoností hodně dopředu a asi v roce 2001/2 jsem dostal novej, to už byl jinej hardware. Nebavím se tu o žádný 386, na tu dobu jsem měl prostě slušnej komp. Pic.
-
-
-
Chlapci, neviete čítať a potom máte aj v škole problémy. V článku sa píše o "Nejvyšší testované sestavě", takže to neznamená, že to treba aby sa hra dala hrať na plné detaily...
-
Připadá mi to že na tom obrázku nemá anatomicky správně svaly. :-D
-
-
Nó, tak na anatomii asi chlapcí z Rockstaru moc nebudou. *1*
-
-
Mame mame :D
http://www.overclock.net/lists/display/view/id/3851351 -
-
uprav si tu cenu uz to neni aktualne ;)
-
jj, total waist
-
uprimne?...ty mas bud prachy na rozdavanie, alebo nemas zensku *15*
-
-
jj, me by ta moje asi vykastrovala kdybych nacpal tolik do PC
-
-
-
Jo ten sval u lokte je jaksi navic, anebo Maxovi se vyvynul dasli sval z toho neustalyho drzeni zbraní.