Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
Chci se zeptat redakce; máte už PC verzi na test? *4*
-
Už by mohl bejt pre-load...
R* sice potvrdil, že bude, ale neřekl kdy *16* -
Tak já rovnou začnu chodit kanálama :D
-
a propo nepisu tu proto abych si tahal triko ale proto ze nejsem tak uplne svetapc znaly
-
Zajímavé, že to šlape na Xboxu s 512 RAM, ale na PC to chce 3giga.
-
-
Tusim sa to uci na zakladnej skole, ze ked rozmery stvorca zvacsis dvojnasobne, tak sa jeho plocha zvacsi stvornasobne a tak proste textury funguju.
-
-
Kdyz mas 1D texturu tak to jde jenom s prvni mocninou *15*
-
To znamena, ze ked zvacsis textury 4-nasobne, potrebujes 16-nasobok RAM...
Ok.
512x16= 8 Gb RAM, no na max to chce 16 Gb RAM.
Ze by v Rockstar Games neovladali matiku???
Alebo skor je to zprasene... -
-
ta posledna vypisana zostava neni doporucena, citaj poriadne! je najvykonnejsia, na ktorej tu hru testovali
-
-
-
512 RAM jsem měl na pc před 10ti lety:)
-
-
Najviac sa mi lúbi ako tú všetci skučia atď...
ale ja som si dnes pustil dirt showdown , na ultra detaily, okrem post processingu ktorý je na medium a beží mi dirt priemerne podľa benchmarku na 45 fps :D:D a minimálny počet fps bolo okolo 32 a to mi beží s 4xmsaa a na 1920*1080 a všetko to beží na 4 roky starom PC.
Takže očakávam že max mi na ultra pôjde pekne s vyhladzovaním tiež celkom slušne iokolo tých 50-60 fps *5* -
-
LOL:D Mne zas jede plynule wofenstein 3D, takze ocekavam, ze tech 60FPS da i Max Payne 4 az za 10 let vyjde. Tohle dava smysl zhruba stejne, jako Tvuj prispevek.
-
-
mala to byť sarkastická reakcia na všetkých tých pablbov čo tu plačú že im to nepôjde, snáď si nebral ten príspevok vážne .... *3*
-
-
Vzhledem k tomu, kolik se tu vyskytuje "pablbu", ani ve snu by me nenapadlo, ze mezi ne nepatris:) Narky jsou samozrejme zbytecne, stejne jako ta hardcore doporucena konfigurace. GTX680 pro naprosto plynulou hru? To beru. Vykonny procesor? Breru, i kdyz jsem presvedcen, ze 2600k / 3770k odvede lepsi praci, urcite neverim na rozumne vyuziti sesti jader. 16GB RAM? Naprosta blbost. Na 4GB to pojede uplne stejne.
-
-
pôjde to každému na medium minimálne aj s dvojadrom a aj staršou grafickou kartou , no nechám sa prekvapiť tento piatok radšej :)
-
-
No problem je v tom, ze lidi obvykle nechteji hrat na medium. Vzdycky kdyz je tam nejake vyssi nastaveni, remcaji, ze jim to na nem nejede. Kdyby ho autori do hry nedali, nikdo nerekne pul slova... maximalne, ze by ta hra mohla byt hezci:D
-
-
-
-
-
k tomuto si dosiel ako? Dirt neni zas az tak narocna hra na vykon pc, a aj keby bola, tak to samozrejme neznamena, ze Max ti bude slapat snad este lepsie...
-
-
videl si doporučené požiadavky pre nový dirt, vyskúšal si aspoň demo , ak nie nech sa ti páči , hneď zistiíš že hra je to celkom náročná :)
-
-
uz len z principu, ze ti to na 4 roky starom PC bezi na nejake ultra detaili hovori o tom,ze Dirt nieje ziadna narocna zalezitost, navyse to stale neobjasnuje, preco by ti kvoli tomu mal bezat Max na plne detaili pri 60 snimkoch.
-
-
-
-
Jeden z důvodů proč mám konzoli :) Maxe už pařím od včerejška a je to parádička..
-
-
Plynulých 30 snímku ? hm...
-
Vlastně jedinej důvod proč mám konzoli (ale taky pořádnej)
-
Mínusáci máte práci, šup šup, já si jdu zatím pohodička plynule zapařit Maxe ... :)
-
-
Ja som ti dal plus. Načo treba riešiť nároky ked to môžeme hrať na vysokej kvalite ? Ja som to uz prešiel(ps3), a je to super
-
Zbytecny pokus o vyvolani flamu.Hra vyjde na PC za par dni takze si nemyslim se by to potencialni zajemci nemohli vydrzet :)
-
Jestli máš rád mínusy, pak jdeš trochu pozdě. Před dvěma lety bys jich měl za hoďku klidně dvacet, teď už console-haterů tolik není :-)
-
Si ho užij, já těch 6 dní na lepší verzi vydržím.
Snad časem vyjde i kungfu mod, v jedničce i dvojce to byla boží záležitost.
-
-
-
No tu nej masinu v podstate mam az na procesor ten mam lehce slabsi jsem v klidku teda
-
ještě že mam PS3 tam mi to pojede na max. bez starostí *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
no neviem ci "bez starostí" , cital som ze ludia maju problemy s riadnym frame dropom, konkretne na ps3... ale neviem co je na tom pravda. A co sa tyka tych Poziadaviek... snad mi to pojde na max na mojej GTX 470 na 1680x1050.
-
-
a pícíčkáři (zloději her) davaj mínusi nebejt konzolistů tak hrajete velký prd protože si to na PC každej stáhne (ukradne) s crackem konzolisti vám ty hry platí tak si toho važte
-
-
k*kot
-
Konzolisti nám ledatak platí za zkurvené konverze na PC a za hry typu COD. *15*
-
*1* nebejt konzolistú, nie sú konzole a všetci hrajú na PC, čiže hry by boli lepšie, neprechádzali by tak výrazným zjednodušovaním, boli by krajšie, optimalizované, zamerané na myš + klávesnica a všetci by sme boli spokojní.
-
No nevim ale na warezu je stejny nebo jeste vetsi pocet zpiratenych her pro Xbox360 a PS3 nez na PC.
-
Nesud podle sebe a sveho bezprostredniho okoli. Spousta PC hracu hry kupuje at uz v digitalni podobe nebo krabice
-
-
-
Pojede ti to hezky ale pochybuji ze ve full HD rozliseni a bez podpory DX11 takze nektere textury nebudou propracovane, jen tak mimochodem nejede ps3 na DX9?
Jak tady kolegove rikaj pojede ti to asi s grafikou kterou na PC je mezi low a medium. -
-
Na mém PC bych to rozjel, nicméně taky upřednostním konzolu. Jde mi o pohodlí a né o textury. Tak, a ted mě ukamenujte *2*
-
-
jo ten tvůj max bude jako něco mezi low a medium na PC :-D jelikož má mít PC verzex lepší textury . A zas tak vysoký nároky to nejsou
-
dítě :)))))))))))))))))))))))))))))) ahoj Kevine :))))
-
no jo, ale pojede ti to na to "max" co ti PS3 zvládne *2*, takže na PC je lepší grafika
-
-
Intel Qcore i5 na 4,7Ghz, 8Gb RAM, AMD 7970 OC, SSD disk.. Ale i přesto nevěřím že mi to pojede naprosto plynule 60fps +.. To ať si pak strčí do zadku, fakt zajímavý že na Xboxu kterej má HW starej 7 let je to bezproblému. HW nároky her se vyvíjí podle toho jak silné jsou zrovna ten rok PC komponenty, to aby byl důvod si kupovat TOP grafiky za 15 000... prachy, prachy, a zase prachy...
-
-
Ak si nastavis uroven detailov ako ma Xbox, tak ti to plynulo urcite pojde. A mozno to je pre teba novinka, ale aj hry na konzolach sem tam sekaju.
-
-
To je pravda, takovej Skate2(3) na PS3 jede tak 15FPS. A to jsem si tu konzoli koupil puvodne v podstate jen kvuli tehle herni serii:)
-
-