Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak reálně vidíte šanci na offline patch?
  • palcov
    A nebude to jenom "cena surovin" (ropa, elektřina, etc) která se bude pohybovat na základě toho, kolik měst danou věc exportuje? (např. hodně měst bude vyrábět uhlí, tak jeho cena bude nižší, atd)
  • Ted jsem si jeste precetl post z jejich webu od producenta Kipa Kitsarelise:

We also store, access and pass a ton of data for Leaderboards, Global Market, Challenges, and Achievements.

Tak ted uz zacinam tusit odkud vitr vane. Global market bude asi na kupovani baracku a ruzneho vylepseni, ze? Takze klasicka zdimacka prachu.
    To tu hru mohli rovnou udelat uplne online, bezici kompletne na jejich serverech a udelat ji freetoplay s dokupovanim veci.
  • Tesil jsem se na Simcity, ale co - ted mam duvod si na hru vykaslat, usetrit penize a venovat se vice rodine.
  • JohnyTheZik
    Jenze ty si u vsech tech her muzes zahrat singla stejne jak to delas ted, docela podstatnej rozdil. A kdyz je tam tcp/ip multak, tak ten si zahrajes i ted.. Jde jen o klasicky internetovy hrani proboha..
  • WTF? Jen 100 000 obyvatel? A každého budeme sledovat? Je to Sim City, nebo 1984 od Orwella?
  • Jednalo se o hru Cities XL a po cca 3 měsících to zařízli. Navíc problém byl i v tom, že se platily měsíční subscribce jako v MMO, hra ale šla a stále jde hrát i v offline.

Co se týká padaní počtu NPC - to je trend ve všech hrách. Třeba v Areně byly tisíce měst se stovkami tisíc obyvatel. Ve Skyrimu je jich asi 20 a i se strážema se všechny vejdou pod 100 lidí.
  • A co je jim po tom, kolik lidi hraje nebo nehraje titul, ktery si koupili? Kdyz se mrknu na svoji sbirku games (prevazne postarsich), tak si muzu kdykoli zahrat libovolnou z nich (a obcas se k nejakym vracim) ... musel bych byt magor abych dal byt korunu za neco, co zitra nemusi fungovat.
  • Samozrejme, cloud servery simuluju cely region, az dokial nevyjde prvy crack - potom z nicoho nic zistime ze by to cele fungovalo aj v offline rezime
  • jj , hraju to do dnes, takove normalni mesto ma kolem milionu obyvatel . zalezi ale taky na modech muze z toho byt uplne jina hra. jsem fanousek uz od verze 1 z pc a amigy , ale do tohodle online shitu nejdu .
  • Chce tvoje peniaze, ale podla svojich pravidiel. Osobne ma skor stvu regionalne omedzene hry na Steame. EA aspon ryzuje vsetkych bez rozdielu :D
  • To me nenapadlo. *15* Tak ale kdyz Rakusane muzou mit do zasuvky filtr na elektrinu z Temelina, tak by jsme mohli vyrobit nejakej na cheatery.
  • walltar
    No díky blizz serverům se tam neobjeví .... kdyby tě nechali si hrát jak chceš měl bys hru plnou cheaterů, že by ses tím davem ani neprotlačil. Ani odpojit PC od netu by nepomohlo, oni by se tam nacheatovali přes elektriku. *1*
  • Nahodou, Blizzard mel docela hodne hloupy vymluvy. Treba ze se tim online modem zamezi cheatovani. Do dneska jsem neprisel na to, jak se v mojem singlu muze objevit cizi cheater. *15*
  • walltar
    Podle mě by se s tím dost lidí smířilo a hrálo offline. Inferno sem nehrál .. zase tak dlouho mě hra nebavila. Sem dohrál hru se všema classama a nechal sem toho. Ale pokud by měl člověk problém tak by si prostě hacknul do hry item jaký by potřeboval ... obdoba aukce.
  • No u Simcity4 limit na pocet lidi neni. Videl Jsem screeny cloveka, ktery mel v celem regionu cca 200 milionu lidi, bohuzel hra se mu udajne nacitala asi pul hodiny *1* . Na simtropolis je plno pokusu udelat co nejvetsi jedno mesto, takze 10 - 15 mil. lidi na mesto neni nemozne.
  • Nadárek lidičky :-)
    Tohle, už tady jedna společnost se stavěním městem zkoušela před dvěma či třemi lety. Když vydavali další verzi dané hry za rok, tak bylo nutnost být online zrušeno. Nedivil bych se, kdyby lidé danou hru crakli do ofline modu a hrali si na svých pc solo. Prostě SimCity není dobýr nápad dávat do online modu. Budem v tom akorát obrovský chaos ve vývoji měst. Době nepřítomnosti daných hráčů by musel obsluhovat servr daná města a rozvíjet je bez jejich přítomnosti. Navíc limit 100 000 simiků na město ukazuje na velký propad co se týči počtu simiků na jedno město. Koukám, že vrchol nastal s Simcity 3000 nikde na 4 - 4,2 milionů simiků na město. U simcity4 to spadlo na nějakých 500 - 600 tisíc simiků na komplexní město na velké mapě. Opětovně nám to padá na dalších 100 tisíc simiků, no to není moc dobré.
    Nazhledanou!
  • FeebeEWN
    jenomže ta hra je POSTAVENÁ na online aukci... Hrát jenom s tím, co ti padne je pěknej opruz a dost hru ztěžuje. Mluvím o infernu. Tam pokud nenakoupíš, tak končíš.
  • Sim City 4 uz mam, chcu nove sim city asocial edišn. Proc maxis nechce moje penize?
  • pekna blbost toto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit