Přejít na výpis diskuzí
Maxis vysvětlili nutnost online připojení v SimCity
21.12.2012 | Adam Homola
71 příspěvků
-
a nebo postupem času zjistí, že by bylo úplně nejlepší, kdyby si hráči začali platit i za singleplayer, páč je to stejně takový skrytý MMO ....:(
-
Jo to mě přesvědčili ... prostě je to to samé jako Diablo 3 ... nechme náš server dělat něco co by zvádlo PC na kterém je hra nainstalovaná a udělat crack je mnohem těžší. Každopádně pokud nepůjde hru zkusit před koupí tak jde mimo mě. Od EA nekoupím nic aniž bych si to napřed zahrál.
-
no ono je to pekne ale 1. je to EA co rada vypina serveri a nevyda nic ako lan/offline patch, 2. to neni diablo kde sa hra v parte su tam aukcie a pribudne pvp + je to blizzard co nerobi podobne prasarne a nevypina serveri 3. wtf naco mi je pri stavani mesta net a vypocty akoze su take narocne ze to nezvladne priemerne herne pc to mi akoze chcu povedat ??? toto si rozhodne nekupim naco mi je hra ktoru si o 5r nezahram nato mam cod bf co su sezonne zalezitosti..
-
Asi tak dlouho, dokud neudělají emulátor.
-
Vyhlašuju bojkot na kupování vecí od EA odted to budu pouze stahovat. když maji tu drzost posmívat se THQ že jsou na nic že oni nekrachnou že to mají zařízeno tak prosím uvidíme jak se vám bude líbit tahle statistika prodané: 400 000 upirátěné : 50 000 000
-
"Win-win?"
Určitě ne. Pro hráče je to jasná ztráta - přichází tím o čistý offline singleplayer. Pro vydavatele to doufám bude znamenat horší prodeje, aby si příště nenárokovali víc kontroly, než jim přísluší a věnovali pozornost tomu, co některým jejich zákazníkům vadí. -
No skvělý - až už nebude lukrativní udržovat servery v provozu, tak je EA vypne a hra pak bude k h*vnu *16*
-
dodatek...
A až za dva roky EA servery vypne, budou hráči kde? V ř*ti. Zlaté SC3k či SC4. -
Tohle bych překousl. Origin ale nepřekousnu.
-
výborně polovina hry zase nebude ani v PC, děkujeme D3
-moc mě tahle novinka nepotěšila, tohle jim teda nekoupím, nejsem zvědavý na lagy, pády, errory a kdo ví co ještě a jakože 100% budou -
Yay!!! To je parádní. Nicméně jsem zvědavej jak dlouho bude trvat klukům ze Scény obejít to.