Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    pche, poslední dobrý Simcity bylo 2000 :)
  • o to jde uvědomí si že o hry je zájem ale ne o podporu tohodle přistupu je to takový zdvižený prostředníček že hry dobré ale přistup k zakaznikovy nulovy takže ode mně penize : 0
  • Prochik
    Na Steamu je zrovna v dealu SC4, takže na tenhle chystaný nepodárek hodim bobek a jdu si stavět bez omezení. http://store.steampowered.com/app/24780/
  • To souhlasím. Sice nevím, jak by to v Blizzardu udělali, abys nemohl v offlinu nacheatovat něco a pak to online prodat ale nejsem programátor. :)
  • S pánom Bohom, idem od vás, neublížil som, žiadnemu z vás ...
  • walltar
    Tak zase nic .... třeba někdo udělá Sim City na kickstarteru i pro lidi s celým mozkem. *9*
  • walltar
    Mě taky ne. Ale sou lidi, kterým to problémy dělá a celkově zezačátku bych byl radši kdyby bylo Diablo offline protože mjě dost lagovalo. Ale neřešíme tu jestli s tím já nebo ty máme problém ... řešíme absenci možnosti zvolit si jestli chci hrát offline nebo online. To je celkově teď moderní trend dělat všeno tak aby to uživatel mohl co nejmíň upravit dle svého.
  • Online připojení u Diablo mi nedělá žádný problém. :)
  • No jo. Jakmile postavíš kasínové město tak EA o tobě bude vědět, že jsi gambler a prodá to vládním agenturám. *1*
  • Tak nějak moc nepředpokládám, že koho hodně bavila SC4 tak bude z nového Sim City nadšenej. Ale fanouškovská základna takovéhoto konceptu asi bude bohužel větší.
  • Omyl, ked bojkot tak ani nestahovat. To by sa potom ohanali udajmi kolko kopii bolo udajne upiratenych a len to zbytocne viac drazdi kravatakov.
  • Keyz
    Celé to nějak zmenšily.Požadavky budov ( tuším 6000 pro jadernou elektrárnu) apod.
    Navíc požadavek byl pouze na počet obyvatel.
    Oproti SimCity 4 to vypadá hodně odlehčené.
    -Servery EA budou počítat reálné dopady na 100k město když bude mít jadernou elektrárnu,kasíno a dálnici...
  • Tak nadšení z této hry postupně opadá. Až 100 000 obyvatel na jednoho města, no panejo to bude metropole... Neustálé připojení k netu mi vůbec nevadí, ale vadí mi jejich úplně zbytečné argumenty kterými chtějí říct, že jinak by ta hra nebyla tak dobrá kdyby to tam nebylo, což není tak jisté. Píšu to pořád, ale zatím to teda nevypadá na pokračovatele Sc4- malé města nereálně vypadající, nepropojená tak jak by logicky měla být, chybějící propracovaná doprava (což je u města základ), atd.
    Hlavně že se s tím nereálně vypadajícím a fungujícím paskvilem budu moci pochlubit na socilálních médiích jakej jsem borec.
  • No jasně takový simulátor společnosti , který bude pro EA získávat data zdarma a ještě si ho hráči budou platit .... No to nemá chybu ;)
  • Hm, neviem ako inak to nazvat nez double fail...Tak Origin k tomu + neustale pripojenie k netu, a ak bude tie cloudove servery tak stabilne ako Origin, tak s panom boho...A este maly detail, bude to pod cloudovymi servermi Ea, takze sa pripravte, ze pod dvoch rokoch vypnu a mozte si hrat viete co, vsak tusim uz ani Fifa 2010 nejde hrat cez net, lebo jej vypli podporu...Jeden cisty win a to pre developera hry.
  • Keyz
    Tedy moderní PC neumí neustále simulovat základní ekonomické,matematické a další údaje o městech které hráč vytvoří?
    To bych se divil.Pochybuji,že tam budou opravdu složité modely.Pak by to běžný hráč moc nepochopil.
    - Hlavně jak to bude s podporou modifikací,a podporou hry po delší době.Kdo zaručí,že server poběží pořád atd.V SimCity 4 jsou skvělé modifikace a není problém si to zahrát i po delší době.
  • walltar
    Stačilo by vyčlenit lidi co hrajou offline z aukce a je to ... de jenom o to dát jim tu možnost. Ono ale potom by Blizz zjistil že většina lidí tu jejich slavnou akci nepoužívá protože hraje offline.
  • FeebeEWN
    u Diabla mi taky vadila nutnost být neustále online, ale když se na to člověk podívá z jinýho úhlu, tak zjistí, že hra, co je stavěná na online aukci nejde udělat offline. To by se potom cheatovalo jak na běžicím páse a prodávat tam itemy by nemělo smysl. Kor u RMAAH...
  • si podle mně udělají vlastní servery jak to bylo u Silent Hunteru 5 a Assasins Creed II
  • bla bla bla.. blbosti. ochrana, nic ine..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit