Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
SP je sra*ka ale MP je daleko lepší než v mw3! Zatim jsem hrál přes víkend a z toho SP jen první misi... dávat k hře hodnocení v číslech.. nevim asi nee. Mě to prostě baví. Fans BF3 budou dál hrát BF3, codkaři si počkají cca2 týdny.. kritici a hateři se uonanujou k smrti *6*
-
Tato recenze je bullshit. Dělá ze hry špatnou i když není. Je to tak na 70% ne na 50%
-
Jo mulťák se mi libi,kupoval jsem si tu hru jen kvuli multaku,urcite lepsi ne COD,ale stejne mejlepsi multak je u BF3 ale Medal nezklamal.
-
Ale tyhle hry se přece kupují kvůli mulťáku. Od singlu u těchto her snad ani nikdo nic nemůže čekat. Singl už delší dobu u všech podobných her mrtvý. Jaký je tedy mulťák, tu ale nikdo nepíšete!!! Nebo jste ho nehráli, protože to máte upirátěné a nemůžete? Mě třeba v minulém díle bavil mulťák více než mulťák u COD. Přišel mi takový taktičtější a ne nak zběsilé běhání.
-
-
Co to meleš za blboti? MoH a i CoD byly kdysi perfektní hry zaměřené na SP.......
-
-
To je přesně to, co chci říci. Dříve ano, ale dnes už od toho nikdo nic nečeká a soustředí se na mulťák u těchto her.
-
Kdysi... ted je to furt dokola a nuda
-
-
-
Už ten posledný MoH bol nuda tento ani nebudem skúšať....
-
Typicke hry od EA,rychlo rychlo vydat a hra je len z polky zrobena a neni poriadne vyskusana
-
přesně toto jsem čekal, Medal of Honor pro mě s příchodem moderní války odešel :D
-
No jo 5/10. Zato prostoduchým kravinám od těch zoufalců z blizzardu dáváte 9 a 10. Čím to asi bude. Minimálně to dokazuje jak herní obec degeneruje když jim stačí ty šity co blizzard produkuje. No jo neoriginální firma neoriginální hry neoriginální hráči to je zoufalost.
-
me bylo divny ze too davaji pro BF premium se slevou *1*
-
a CoDům dáte 10? -.-
kde jsou ty časy Allied Assaultů a CoD 2 :-( -
-
Jseš si jistej, že v případě CoD 2 z tebe nemluví nostalgie? Zrovna nedávno jsem ho hrál a musím říct, že zlatý Modern Warfary. Příšerně zdlouhavý bludišťoidní a monotónní levely, u kterejch se dýlka natahuje běháním tam a zpět, do každýho nepřítele musíš vysypat dodatečnou dávku když je na zemi, celý je to díky neměnnýmu tempu neskutečně ubíjející. To třeba ten Allied Assault je výrazně lépe nadesignovaná hra se slušnou dynamikou. CoD 2 je snad nejhorší díl série (nehrál jsem ovšem trojku).
-
-
Zlaté cod 1 ty vole co já se v té době nahrál zápasů (troufám si říct kvalitní hry .. 2ky ta serie šla dosraček ... je mi jedno co kdo řekne ale 1dničku cod nikdy nepřekonalo všechno ostatní bylo jak kdyby si vitnamčíci hráli na trhu s kuličkovkama ..
-
-
CoD 1 měl skvělý SP i MP! Jedničku včetně datadisku jsem dohrál několikrát (tak 5x) a furt mě bavil. A to samé multiplayer, sniperské souboje na mapě Pavlov třeba v pěti lidech byly celkem zábavné. I když ten MP byl spíše k takovému pobavení, velké mapy mi trochu připomínaly GTA (koneckoců, americká hra), trochu dělej si co chceš, ale nějaké taktické orgie se nekonaly, spíše jen bum bum. Každop, souhlas s názorem na CoD1, CoD:UO, MoH:AA (i když tam si pamatuju jen tu misi z Omaha Beach a pak nějaký naprosto šílený průchod městem plným snajprů). CoD2 byla blbost, jen slabý odvar s lepší grafiou a divnýma misema v poušti. No, konec nostalgického okénka, k této sračce tu se ani nebudu vyjadřovat :D
-
-
Ne, nemluví z něj nostalgie, druhý díl je podle mě spolu s prvním to nejlepší, co v této sérii vůbec vyšlo a kvalitou jim sekunduje maximálně první Modern Warfare.
-
-