Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zase po delší době hra, kterou jsem koupil a omlátil si ji o hlavu jakej jsem blbec *1* Předchozí díl, který byl restartem celé série nebyl žádný zázrak, ale bavil mě o dost víc než tohle. Nikomu nevnucuji názor, ale když se tu zmiňuje série CoD, je to sice pořád dokola, pořád to samé, ale aspoň tu hru pokaždé dohraji. Není to kdo ví co, ale v každém díle jsou některé mise, které mile překvapí a aspoň trochu dokáže vtáhnout do děje. U CoD série mě baví takové to filmové pojetí, zkrátka ta filmovost pokud jsem to nazval dobře :-) Tuhle hru jsem spustil celkem 4x, poprvé když jsem ji zapnul a prošel nastavení, 2x jsem si ji zahrál a došel do mise s honičkou v autě, po čtvrté to už z donucení jsem načetl poslední pozici a hodilo to chybu tak jsem okamžitě odinstaloval. Hra naprosto bez nápadu, bez takovýho toho vtáhnutí do děje co člověka nutí hrát dál a dál. Kdyby radši vyšlo za rok pár her, ale za to pořádných titulů a ne "hafo" kravin, které stejně nikdo nechce hrát. Kde jsou ty časy kdy jsem hru dohrál třeba 10x *3* Hold uspěchaná doba, vidíme to všude....je potřeba vyrábět co nejvíc, na kvalitu se dnes už nehledí opravdu nikde. Ještě je potřeba, aby filmy byly natočené za měsíc a zpěváci vydali každý druhý týden nové album. Pak všichni řeknou, že pc scéna je mrtvá pojďme všeci bouchat hry jen na konzole a vlastně nejlépe hry na feeeejsbuuuk a mobily tam je přece potenciál
  • spook.y
    Co jsem si zjistil tak hra je opravdu špatná a zabugovaná a když to ještě podtrhne věta : "Rozhodně nehrát, pokud ztrácíte víru v moderní akce - budete na tom ještě hůř." a dostane 5 což je průměr tak se mi to nezdá. Ale to je fuk. Tak to asi dopadlo katastrofálně jak jsem čekal. Rád bych si zase střelil WWII protože ta jim šla lépe.
  • Tady vidíte jak degeneraci recenzentů, tak i lidí, kteří tohle číselné hodnocení akceptují.

Recenzent hře napere 5/10 - což znamená že je to průměrná hra. Jenže celou dobu píše o velmi podstatných chybách a na závěr napíše: "Až se odstraní bugy, změní se hra z problémové a otravné na průměrnou."

To znamená že v době recenze ta hra (podle něj) opravdu průměrná není - Nezlobte se na mě, ale přijde mi to dost mimo a rád bych chtěl znát i vyjádření autora recenze.

Ten se bohužel samozřejmě na nějakou reakci vysere a bude dál plácat hodnocení, které neodpovídá textu.

Jde mi totiž o to, že průměrná hra nemůže vykazovat vlastnosti, které jsou v recenzi zmíněny. Průměrná hra znamená úplně něco jiného. Autor recenze se jmenuje Marný - musím říct že je to trefné.
    • SOUHLAS: http://games.tiscali.cz/tema/jak-hodnotime-hry-na-games-cz-56776
    • jindra.veliky
      Ale dneska je prumer 7 *4*
      • S tím ale nemůžu souhlasit - hodnotící škála je od 1 do 10. Kdyby 7 mělo znamenat průměr, tak by se muselo hodnotit od 5 do 10 což je nesmysl.

Jak potom mám brát hodnocení vážně když ho autoři takhle nepoužívají. Jednou se rozhodli že budou hodnotit takhle tak ať si za tím stojí.
    • Souhlasím, ale zase bych řekl, že pokud jde o "průměrnýho" hráče, tak se obvykle o hry s pětkou radši moc nezajímá a nějakou váhu v tomhle smyslu to má. A pro vydavetele a vývojáře je podle mě hodnocení 5 pěknej fail (i když se říká, že 5 je průměrný)
    • Máš pravdu. Ale musíš počítat s tím, že EA jim dá hru a oni by jí ohodnotilli totální propadák. Příště by si EA hodně rozmyslela jestli jim dá další hru na recenzi... Bohužel tak to chodí.
    • Zerathus
      To máš marný *1* ono je to spíš že se přidává bonus za firmu vždy.Pokud ta firma dělá samý průšvihy dostane 0 bonus pokud je něčím slavná dostane 2 bonus pokud to je Blizzard Bethseda nebo Bioware nedostane méně než 8.
      • Jestli to nebude tím že ty jejich hry za něco stojí?
  • Já mám rád všechny ty nenáviděné CoD, BF, MoH. Ale Warfighter je celkem zklamání. Dohrávám to spíš z povinnosti.
    Btw. nejlepší MoH byly první dva díly na psx. Skvělou atmosféru to tenkrát mělo.
    • A o tom to je :) PS 1 a dnesni PC :D Vem si kde jsme technologicky a kde oproti teto dobe herne... v totalni prdeli! :D Proste jsi na to kapl... Neni umeni udelat paradni parbu na UT8 nebo Cry20 enginu protoze to obsahove bude totalni howno! ale udelat z niceho hru kterou si bude pamatovat clovek nekde v diskuzi v dobe neprebernyho mnozstvi... uplne jinych tech. moznosti nekde na internetove diskuzi i po cca 15 letech ? (misto jednoho mesice) :D Tohle je umění. Nerikam ze je jednoduche v takove premire vseho co uz vyslo byt originalni, neznamena to ale myslim ze to nutne znamena byt strojove, az arogantne stereotypni.
      • *neznamena to ale myslim si nutne byt strojove, az arogantne stereotypni.
  • God-of-War
    A sakra! To je to až tak špatný? Ten první novej byl fakt m*datelnej!:(
  • s recenzi souhlasim.. hruza des a bes.. taky byla chvile kdy jsem si uvedomil, ze call of duty aspon neni tak spatny... protoze pres vsechny negativa vasi spoluhraci dokazou zabit aspon 2 a vice nepratel, dokonce ma i lepsi singl - a to rikam nerad.. protoze cod uz od mw nemam v oblibe, tady jsem mel vubec problem hru dohrat.. proste hra naprosto mimo
  • A MW není vůbec zalitý neskutečným množstvím americkýho vlastenectví. A co, tak tam jsou scény z jejich života, vadí ti to? tak je přehlížej. Hlavně že vám to ve filmech nevadí... =-D Vážně demence tohle...
    • Jenže ten voják má hnusnou manželku to vadí mě. Hra by kvůli té ženske co vypadá jak hubenější Susan Boyleová měla být 30+ nepřístupná.
      • siboch
        Možná právě proto, potom co ji uvidí ve špitálu, se rozhodne jít zpět do akce.
    • USER47
      Zrovna v MW kupodivu toho americkýho vlastenectví opravdu až tak moc není. Naopak se do přehnanýho vlastenectví hra spíš kriticky strefuje. Koneckonců hlavní postavy série jsou Britové a jeden z hlavních záporáků je válkychtivej patriot - americkej generál.

MW má trochu přestřelenej příběh o tom, jak k*kot na ruský straně a k*kot na americký straně zosnujou vzájemnou válku na základě manipulace s veřejností a za účelem získání osobní moci. Ten příběh by sice snesl občas trochu péče, ale aspoň člověk nemá pocit, že tam byl nalepenej na poslední chvíli. Ta hra na něm v podstatě staví a na nějaký základní úrovni vlastně vůbec není špatnej.

Oproti tomu celej MoH je spíše jedna velká patetická óda na bezejmenné hrdiny, co by mohli být doma s ženami a dětmi, přesto nasazují životy za svobodu a demokracii - což v podání MoH spočívá v běhání po náhodným městě na blízkým východě a střílení hromad lidí s ručníkama na hlavách, aniž bys vůbec věděl proč. Příběh tu slouží jenom jako spojovadlo scén, sám o sobě je naprosto zanedbatelnej a slouží jen jako záminka k tomu, abychom mohli sledovat osudy dalších a dalších hrdinů, co ve jménu vlajky z hvězd a pruhů zabíjejí "teroristy" někde na druhý straně planety. Meh.
  • Po precteni prvniho odstavce jsem usoudil ze s touto recenzi nema smysl ztracet cas. Takze reagovat budu ciste jen na nej. MP od DICE byla totalni s.acka zrejme spachana v poledni pauze s jasnym zamerem neohrozit hry z vlastni staje.
  • Danny28
    Schválně kolik dostane Black Ops 2.Já doufám že víc *15*
  • Tak jsem MoH dohrál a poté se mi dostala tato recenze, u které jsem se sakra zasmál.
    Jasně, nějaké ty chyby tam jsou, skripty a bugy taky, ale to má každá hra.
    Když si tak pročítám některé komntáře, směji se ještě víc. Nechápu, proč toto porovnáváte s CoD. Zapomínáte na to, že CoD je odjakživa na PC a MoH začínala na PS1, poté se objevilo na MoH. Na nějakou dobu se tento produkt nijak neaktualizoval a poté se objevilo MoH 2010 a teď tento díl. CoD jede stále v tom samém.

Ale z5 k MoH. Akce pro jedno dvě zahrání. Honičky v autech zajímavé. Zdá se mi, že je vytváželo jiné studio. Že by ti, co vytvářeli NFS? *1* (Jen můj dojem). Mise u ráchranného člunu je nesmyslná, ale je to stále inspirováno skutečnou událostí, což v podstatě omílají u každé mise. Čím je inspirováno to vaše slavné CoD? Já myslím že už dvojka byla lehce do budoucna a o trojce nemluvě. Kéžby se stalo to, co ve dvojce, kdy se Rusáci dostali do USA, to by byl maglajs.

Hodnocení redaktora je velice k smíchu. Singl 8/10 MP 8/10. Když MW tu dostávalo podobné hodnocení a to má horší grafiku, absurdní přáběh a jedno klišé za druhým. Tak proč by takovéto hodnocení nemohla dostat i tato hra?

Čau a já se vracím k BFBC2 a BO. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší