Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tvl, tak ono je to fakt hodne spatny. *9* A ja i chvili uvazoval o tom, ze za to dam plnou cenu. No nic, koukam, ze uz to ma FAIRLIGHT ve svem obchode s extra slevou, takze to mam za chvili v PC a uvidim, jak az moc velka hruza to je. A jestli to bude hruza kolosalnich rozmeru, tak i presto si stojim za nazorem, ze prvni dil je bozi nenarocna odreagovacka. *5*
    • Máš na mysli MOH: Allied Assault?
      • Ne, MoH 2010.
      • Spiker01
        první díl byl bezva, Pacific Assualt taky ušel, ale reboot byl děsnej.
  • No,jak bych tu recenzi shrnul....ta hra zcela naplnila má očekávání :D
  • oktavius66
    Tak a je to venku. Taky bych se chtěl s vámi o něco podělit. Mé hodnocení na Medal of Honor Warfighter: Hru jsem dohrál za 6 hodin na nejtěžší obtížnost což není zrovna hodně, ale dneska je to normální záležitost, která se nějak "vesrala" do módy. Nechápu ! Bohužel je fakt že, když MoHW hrajete - cítíte se u toho nějak divně ( aspon já ). Sám jsem ani nepochopil o co v té hře vlastně jde . Mise byly nějak divné poskládané a nešly do kupy a já si nemohl najít žádnou souvislost. Co mě naštvalo nejvíce bylo to že nevím proč tam je tak málo misí a to ještě některé které byly na 3 minuty např. Mise jménem Hat Trick: Chopíte se Sniperky za postavu jménem STAMP a vystřelíte jeden náboj a THE END konec tečka. Co je to za misi ? Naprosto jsem nepochopil jak tohle může souviset z příběhem. Jedinné co jsem zjistil je to že nějaký starý dědula v Talibánu vycvyčil nějakého Tvrďaka který je moc panovačný a nějaksi o sobě myslí. Navíc hra obsahuje spoustu chyb které musím bohužel vytknout: Nepřátelé opět lítají jako splašené kozy, ale zase se umějí perfektně krýt což není zvykem. Když zabijete protivníka za chvilku zmizí a nic po něm nezůstane a navíc z některých ani nevypadne zbran. Když najdete už nějakou tu zbran [ kterých je ve hře strašně málo ( konkrétně: AKM, 870, AK47, AK74 a to je asi všechno) tak bud máte málo nábojů nebojů a nebo to stojí za prd. to není teda moc velký arsenál*1* V BF3 bylo různých zbraní jak nasráto a to se mi líbilo*3* ] MultiPlayer jsem nehrál, ale podle videí usuzuji že bude fajn. Jedinné nepříjemné překvapení pro mě bylo, když v předposlední misi na lodi přišel ten hajzl o kterém ani nevím jak se jmenuje vzal GLOCKa a prostřelil "Matce" palici. Zíral jsem z otevřenou hubou proč mi zabili mého oblíbence z celé hry. Nový MoH není nic nového a bohužel je zklamáním a já se na něj tak strašně těšil. Mé oblíbené mise byly: Honičky v autech ( takový Need for Speed: Warfighter *1* ) a dvě poslední. Toť vše. Kdyby měl hodnotit číselně tak nebudu zase takový kritik, protože sérii MoH jsem měl rád a stále mám rád a přesto bych tomuto dílu mrsknul 7/10 aspon za tu snahu a celkem fajn dobře odehraných 6 hodin zabytý čas. Bohužel takhle vydím situaci Medal of Honor Warfighter. Promin kámo, ale v té staré klasice II. světové si měl zůstat. Snad se poučíš a vrátíš se ! Pokud ANO příjemně překvapíš. A už jsem zvědavý z čím po tomhle příjdeš. *3*
    • Polovica veci o com tu tocis som nezazil.Napriklad ze by bolo malo zbrani....Neviem podla mna si hral zabugovanu cracknutu verziu warezak ale mne tam kazda mrtvola hadzala nejake ine zbrane s inou optikou atp.Nie len spominane 4 typy. Neviem co si hral za verziu...
    • Dik za ten spoiler o "Matce", jsi fakt frajer. Na to je tu tag 'spoiler', vis?

Ze ja vubec tyhle prispevky ctu... nejradsi bych si nafackoval.
      • nemas rad spoilery a chodis na fora o hrach ? :O..heh
        • JohnyTheZik
          Co to s tim ma co do cineni :D?
          Na forech o hrach nemusi bejt o spoilerech ani slovo.
    • Magister_Peditum
      U delšího textu, jako je tenhle, bych doporučoval použít odstavce.
    • 12 smajliku..kdybych nevedel ze jsem na tiscali tak bych myslel ze to je seznamka..
  • Cypri
    Já se jen modlím, aby nám EA dalo Dragon Age 3 ve kvalitách odpovídajících alespoň prvnímu dílu.

Prosím ať to nedopadne takhle...
    • Když už se lidi modlí k akciové společnosti, něco je hodně špatně. Zamyslete se nad sebou sakra. Jestli chcete konečně kvalitní hru, tak ji musíte udělat sám. Od producentských molochů vzejde jediné, hra s cílem oslovit mainstream formou rozsáhlé marketingové kampaně a minimalizace nákladů na její vývoj, když se vám takové hry nelíbí, nechoďte do kina na Hollywoodský odpad, herní průmysl ovládá stejná skupina lidí, jsou úzce spojení s tím filmovým, mě by do kina nikdo nedostal ani omylem, to si můžu jít vymýt hlavou rovnou na buzerplac do armády.
      • Cypri
        Ok tak já prostě udělám hru... oh wait... já to neumím.

Když byl DA:O kvalitní, proč by nemohla být trojka? Dvojka mě nebavila ani trochu ale věřím že kdybcyh jí dal trochu víc šancí dojel bych jí taky. Jen jsem neměl chuť se sebezapírat, protože už to pro mě nebyl tolik Dragon Age.

Když to zvládli poprvé tak to přece může bejt dobrý i potom.
        • No...že třeba ME měl taky sestupnou tendenci
      • Magister_Peditum
        Vytvořit hru není to samý, jako si usmažit řízek - každý to nedokáže. *15* A do kina s prominutím budu chodit i nadále. *3*
      • walltar
        Já se přiznám, že udělat hru bych nezvládl a asi bych to ani nechtěl ... hrát hru kterou sem udělal sám a vím o ní všechno už by mě nabavilo. Navíc pracovat v herním průmyslu nikdy nebyl můj sen.
    • walltar
      K téhle modlitbě se klidně přidám.
      • Já ani ne.

Bude prča jestli bude DA3 pěkně na nic.
        • Cypri
          http://gifsforum.com/images/gif/fuk%20you/grand/587524278.gif
          • Dej si SWtOR, brácho. To tě uklidní. *3*
  • Mato1987
    je smutné kam sa medal of honor prepadol, keď si vspomeniem na allied assault, tak mi je vážne smutno až doplaču z toho :(
    Nehovorím že predošlí medal of honor z 2010 bol zlý ani že warfighter je zlá hra, multiplayer má celkom dobrý a je založený na celkom slušnej týmovej spolupráci, ale kampaň bola neskutočne krátka , chaotická a celkovo som mal pocit, že to bolo narýchlo zbúchané. Ešte aj postavy v tých trhaných videách boli otrasne vymodelované, celkovo mi medal of honor 2010 čo sa týka kampane sadol viacej, naopak čo sa týka multiplayeru je warfighter lepší...Je naozaj škoda že kampaň tak odflákli, mne sa napr v medal of honor 2010 páčila sniperská misia a misia s helikoptérou, tuto nič také nebolo, namiesto toho sem dali tie trápne naháňačky na autách...je to škoda, warfighter mal potenciál, v multiplayeri to aj naplnil, no kampaň bola naozaj úprimne povedané oničom *13*
    • I Pacific Assault byl lepší než tohle nebo předcházející díl. :)
  • Proč jen tu recenzi dělaly všem to bylo jasné *1*
  • Call of Duty alespoň Activision umí jako žánr. Medal of Honor už v minulém dílu byl hodně nemastný neslaný a skoro nic mě na něm nebavilo.
  • MishKonn
    Zkusil jsem torrent "demo" čistě ze zvědavosti:
    1) vešel jsem do hry na nejtězší obtížnost
    2) zastřelil pár nepřátel zezadu
    3) položil výbušninu na zadek nějakého náklaďáku
    4) odpálil
    VÝBUCHY, VŠUDE LÍTAJÍ OBŘÍ KONTEJNERY, VÍC VÝBUCHŮ, JEŠTĚ VÍC VÝBUCHŮ, JEŠTĚ VÍC KONTEJNERŮ, STOJÍM, NEKRYJU SE, STŘÍLÍ PO MNĚ NEPŘÁTELÉ, STŘÍLÍ PO MNĚ DALŠÍ NEPŘÁTELÉ, STŘÍLÍ PO MNĚ HELIKOPTÉRA, JÁ JSEM POŘÁD NAŽIVU (možná vidím pár kapek krve ve výhledu? Oh...)
    5) Alt+F4
    6) Uninstall
    • walltar
      http://www.youtube.com/watch?v=JOHyD49DaeA&feature=g-u-u ... já ani tentokrát nebudu stahovat demo ... stačlo mě tohle video.
      • Cypri
        Tohle když jsem viděl, tak mě napadlo něco vy smyslu "noo tak třeba to jen hraje na easy nebo jen medium" ale když kolega výše píše že to hrál na nejtěžší a má tam totéž??
        NO THANKS...
        • MishKonn
          Poslední hra tohohle typu (CoD, tedy donedávna jen CoD, teď už CoD a MoH), která mě jakž-takž bavila (v SP, v MP nikdy), byla Modern Warfare 2, ale jsem nikdy nedokázal hrát na jinou, než nejtěžší obtížnost...takže tak...
          • Cypri
            Já právě taky hraju teď všechny moderní střílečky/rpg(celkem často) na nejtěžší, protože dnešní "Hard" odpovídá dřívějšímu "medium (někdy easy)" takže asi tak.

Netvrdím že nejsou výjimky.
  • Spiker01
    Moc se mi to nelíbí, je zvláštní, co t jednoho enginu dokážou Dice a Danger Close...
    • DICE do toho dokazi na.rat tri prd.le modrych filtru ze noc pak vypada jako epic fail. *11*
  • To vaši kamarádi v EA Czech nebudou moc rádi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší