Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
ja uz bych se nejradsi na to ciselny hodnoceni vykaslal, i kdyz chapu, ze to zveda ctenost a laka lidi jako trol. text recenze spis naznacuje 2-3/10. 5/10 je prumer. nicmene, citoval bych z "jak hodnotime":
"3 - Špatná
Zklamání na celé čáře. Přestože hra technicky nějak drží pohromadě a funguje, najdete v ní místo zábavy jen zbytečný balast. Pokud vás hra vůbec přes nedodělky a nedomyšlenosti pustí k hraní samotnému. Hry v této kategorii můžete politovat, ale jinak ruce pryč od nich."
to presne odpovida textu recenze.
posledni veta ale moc ne: "Onu pětku v hodnocení tedy zatím chápejte spíš jako čtyři a půl, a pomyslný půlbod si přihoďte, až se v EA a Danger Close rozhodnou, že jste trpěli dost a odčiní své chyby." v textu jsou zmineny absolutne fundamentalni chyby, ktere patch neopravi ani ve snu. -
-
Souhlas 5 by měla být průměr, na co sami na to recenzeti rádi upozorňují...
-
-
spis je to pro me dalsi duvod odstranovat si cisilka ze vsech recenzi. urcite by na to slo udelat plugin do prohlizece. tezko muzu shrnout kvalitu hry do jednoho cisla a tvarit se, ze je to ok.
mimochodem, mit toto jako specialni ficuru na games by byl hodne originalni napad :).
a druhe mimochodem: s petrem jsem na podcastu #100 narazil na tema hodnoceni. hodne toho dostava 8cky. petr rikal, ze proste hry co jsou na nic ani moc nechce recenzovat (ani zadavat). pravda, tady jsme na petce, ale kolik jinych her si 3 zaslouzi?
-
-
-
a já žil v tom že hra s tak dobrou grafikou nemuže být špatná :( chyba xD
-
-
hry niesu o grafike a kto si to mysli tak si myslí špatne.
-
-
Ať se vykašlou na Frostbite 2 a zkusí návrat do druhé světové. Pořád by se našlo nějaké to nové téma.
-
-
Ve Frostbite 2 se dá udělat i druhá světová ;)
-
-
Nesuhlasím z vetou - nuda z minula, predchádzajúci diel bol geniálny sice to nebolo nič revolučné ale malo to dobrý nápad a to celu hru zhrnutu do jednej operácie. Mne sa to páčilo. Tomuto dielu sa vyhnem pretože sa snaži o to o čo sa prvý diel nesnažil vobec a to je kopírovanie.
-
A co ze to je kopie toho nebo tamhletoho , nebo ze to nestoji za nic.Litaj tam vojaci s puskama tak se to bude prodavat. Lidi exkrementy kupuji, tak je vyrabeji , az kupovat prestanou tak bude klid. Vzdyt o to jde , podojit nejakej zanr az do dna a rvat to mezi lidi dokud kupujou. Kdyz lidi nevedi kdy prestat tak dojici taky ne. Aby k tomuhle nedoslo tak bylo treba dat 5/10 celosvetove vsem hram tohohle typu tak pred tremi lety :)
-
Tady je trochu ingamu...
http://www.stream.cz/uservideo/767677-60-minut-medal-of-honor-warfighter-ceska-recenze -
-
pozrel som si to a som z toho uplne mimo... tak je to dobré alebo zlé:D každopádne RE6 dostal aj 0,1/10 a mám ho doma a je perfektný...
-
-
Každá recenze je subjektivní ... najdou se lidi kteří tu hru zkusí a dají jí 2/10 a lidi co jí propadnou (pokud to vůbec u tohohle jde) a dají jí 10/10 ... jediná možnost je zkusit.
-
-
ja som po prvom diele zvedavy a to sa priznám, pvrý diel ma nadchol ale toto už je trošku z iného sudku no, hlavne mi to pripomina COD čo nehovorím že je špatne ale napr v prvom diele som sa zžil s prostredim a atmosférou a tu? zasa cestovanie kade tade viem, že to je pestrost ktoru sa snazi hra ponuknut ale ruku na srdce MOH nebol o pestrosti nikdy ale o atmosfére a to práve dokazala jednotka vyčarovat uplne nádherne. Toto bude zasa len nejaký presun za presunom a skok sem skok tam. Počkam si na zlavu.
-
-
-
-
a další nafouknutá bublina splaskla *1* hra je místy strašná a občas příšerná
-
Naprosto vyjímečně souhlasím s recenzí, ta hra by si nesouložila ani starou krychli za obraz dát. Z tak profanujícího sígru lze vydedukovat pouze a jen konglomerátní fašuš chomáče pilin, a pak komu tady zvoní hrana?
Podepsán, Alois Čupikakaču
Za Danu Vávru na hard hrad Leoš Vochomůra a princ z Izraele
Ať žije bůh, náš všemohoucí! -
EA + Frostibite + Modern Combat FPS = Exkrement
Existune snad jedina hra postavena na Frostbite ktera by za neco stala ? -
-
Uvidime az vyjde treti Army of Two.
-
tk třeba BfBC2 postavený na FrostBite 1. generace nebyl vůbec špatnej a Bf3 tky za něco stál..
-
Mas pravdu. NFS run = odpad, moh warfighter = odpad, bf3 = SP je odpad a v mp byly v základu 2 pouzitelny mapy. + bugy jako zasekavani o předměty, umírání za rohem atd. *4*
-
-
Tebe potkat a slyšet tohle tak ti nakopu držku... Bf3 že je odpad? Ty jsi odpad ty trole jeden... Vadí ti ta hra nějak? hraješ jí? Nehraješ? tak si jí ku*va neber do huby...Hlavně že ty nejsi odpad ty retarde...
-
Tak teď se musíme držet protože příjde Command and conqer: F2P, BF4 a Dragonage 3 ... a to bude jízda. *1*
-
-
-
Nový Medal of Honor mě vpravdě též velmi zklamal :(. Jediné co nabízí je vynikající audiovizuální a grafická stránka hry díky Frostbite 2 enginu.
Je to krátké, nezáživné, nic nového nepřinášející.
Předchozí díl byl mnohem lepší - nechápu, co se na něm autorovi nelíbilo :P. Prý jen díky MP to obstálo :D:D. Já snad lehnu :D.
Battlefield 3 mne bavil více. Je to možná spíše MP hra, ale SP část se též, dle mne, vyvedla ;).
Pokud bude další MOH, doufám, že bude již lepší, než Warfighter :P. A mohlo by se to vrátit do WW2 ;). Nějak mi toto období už začíná scházet :D. -
-
ano, já i kvůli 2WW teď hrál Mortyr 4, žádná sláva, ale větší, leč ještě o něco kratší zábava než nový MoH :), Důležitější byl pocit, že hraju hru na starym hradě za druhé světové :)
-