Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Mám jedinou množinu dotazů. Přijede i Mikuláš? Co se stalo s trollem diskuzním? A proč tolik reklam?
-
-
Ty jo, tak trolla je mi fakt líto ten kluk si tady už pěknou řádku měsíců honil ego :D chudák co ted bude dělat .... *7*
-
-
Si najde nějaký jiný fórum. Vůbec nesejde na tématu...
-
-
Ne, Ban (Tak nic...), AdBlock
-
-
A nevíte kam přešel? Byl hlavním důvodem, proč jsem přispíval, četl zdejší diskuze a navštěvoval tento server. Kam šel troll? Bez něj už je to tady o ničem, všichni si hrajete na vážné, přitom je herní průmysl posledních deseti let jedna velká komedie bez šťastného konce.
S úctou, Váš Karel Kandelábr -
-
On se semtam vrátí, ale modelátoři mažou všechny jeho stopy.
-
-
-
-
Kur**a, vždyť ta hra dosahuje asi tak minimálně stejných kvalit, jako všechny předešlé moderní FPS (ano, MWx..) + audiovizuální zpacování(1-2 body) a dostane 5, zatímco ty ostatní 8,9 ? Kde je, do p**e chyba? může mi to někdo vysvětlit jako pětiletému dítěti?
-
-
Vysvětlení:
Je to naprostá sra*ka! -
-
To COD *** taky *1* *2*
-
-
No ano, jenže aby se něco změnilo, tak prostě musí nadejít čas, aby tyhle hry začaly dostávat nízká hodnocení. Předpokládám, že Black Ops 2, pokud bude na stejné úrovni, taky dostane stejnou známku. Nemá cenu donekonečně dávat 8 nebo 9 hrám, který nechceme hrát.
-
-
Někdo to asi hrát chce, když to má milionový prodeje. *3*
-
-
Neřekl jsem, že to nikdo hrát nechce, řekl jsem "nechceme hrát" a tím jsem měl na mysli náročnější hráče ;) Justin Bieber má taky obří prodeje :D
-
-
-
-
-
-
Ja by som hru vobec nehodnotil podla tejto recenzie. Ked sa Vam nepaci prosim , EA vam vrati peniaze. A dali aj slusnu akciu ked mas premium tak mas 50% zlavu (neviem ci to este funguje) takze za polovicnu ceny BF3 ky mas obstojnu hru.Multak uz riesia , vydali mnoho patchov a monoho z spominanych bugov co su v recenzia tam uz vobec nie su. Nebudem hru hodnotit ja sa bavim v MP do tej chvile nez sa objavia nejaky aimboter ^%#$!*&@ , potom je to onicom.
Len pridam na zaver stary dobry song :
http://www.youtube.com/watch?v=9cdmLTRs9zw -
budem suhlasit ak CoD dostane rovnaky pocet bodov..mna hra bavila..graficky bola na tom velmi dobre - sice ziaden crysis bo BF3, ale stale lepsie ako CoD. skriptovanie ma sralo menej ako v CoD a pribehovo sa to da prirovnavat k CoD..priemerna hra to jednoznacne..ale preco nadavat na nieco co je u inej znacky vyzdvihovane..len to nechapem
-
-
Nemám rád COD, ale můžu prosím vědět, jak můžeš souhlasit jen tehdy, pokud COD dostane tohle hodnocení, ale ještě si ho ani nehrál? A musim říct, že tohle na mě nepůsobilo dobře ještě před vydánim, novej COD je mi daleko sympatičtější (hlavně díky příklonu k sci-fi) a obávám se, že rozhodně bude lepší než tohle...
-
-
Ach jo, kam až musí tahle série padnout *9*
Jdu stáhnout emulátor a pustit si úplně první (nejlepší) díly na PSX.
zde ukázka soundtracku:
http://www.youtube.com/watch?v=DqO4wHrP1HA -
Tomáš Marný je skutečné recenzantovo jméno nebo je to jen nějaký pseudonym?
-
Dojel jsem akorát singl na Hard a žádná velká sláva to nebyla, ale zahrání nelituju, protože jsem se prostě místy bavil a né že né.:) Držela mě u toho celkem solidní grafika, obtížnost, vyklánění zbraní a ty různý dopravní mise...tu schovávačku bych fakt nečekal.:)
Za mě by to byla 6, ale zato poctivá. -
No tak s touto recenziou by som suhlasil ak by sa pozerali podobne kriticky aj na tie Exkrementy ala CoD .Aspon by som tuto recenziu bral trozku vaznejsie ale takto. CoD dostane v priemere na inych weboch 8/10 alebo nedahboze 9/10 tak co tiscali games nespravy ? Da CoD tak isto. MoH:W dostal v rpiemere 5/10 co nevidim tiscali games da 5/10....zujimave.
Myslim si ze BF3 bola vyborna hra v MP , single neriesim taktiez neriesim single u MoH:W , suhlasim hra nie je inovativna ,nie su tam nejake extra novinky okrem "buddy" featurky a je tam vela classov plus odomykatelnych veciciek.Ano je to brainwashing ale mozeme to tiez obhajovat tym co tu vsetci brania CoD seriu : je to na odreagovanie , proste si zastrielas a hotovo. Ale napriklad v CoD je stale posraty perk "second Chance" a sniperky strielajuce do bot = death. A predsa hra obdrzala 9/10 . No ja vazne neviem ale vase recenzie mi pripadaju hodne "kopiracke" a uz sa vobec nesnazite o odborne "objektivne" hodnotenia...sthe ako seria MoH a CoD , kopirujete...ja by som Vam tiez nedal viac ako 4/10 Tiscali/Games... -
-
Pokud vím, MW3 jsem dával 7 a to ještě kvůli multiplayeru... nějaká další lež v záloze?
-
-
Pisal osm nieco o MW3 ?
Pisal som vseobecne o CoD serie ako takej a ak si spravne pamatam tak MW1 bolo posledne CoD, potom prisli same blbosti a predsa ste tam strielali vysoke hodnotenia.
A ked uz, uz I tych 7/10 pre MW3 je prehnane...
-
-
A nedali MoH 5 všichni kvůli tomu, že to je prostá sra*ka a CoD 8 kvůli tomu, že přece jen alespoň tenhle žánr nakoplo?
-
-
CoD tenhle zanr nakoplo akorat tak do pr.ele *5*
-
Aha nakoplo a co to nakoplo? Nakoplo mne to do hlavy, že to je americkánská komerční s*ačka, která je plná klišé. Nezaslouží si o nic lepší hodnocení nž BF nebo MoH...
Já vyrůstal na MoH i CoD od MW1 jsem hrál akorát WaW a BO, jelikož se z toho stal humus..
-
-
súhlasím s tebou a napadlo ma presne to isté, dali 5? dáme 5 nie? dali 10? dáme 10 nie?
-
-
Nedočetl jsem, ale musím reagovat. První třetina článku se dá úspěšně naroubovat na Call of Duty MW1,2,3 i BOps. Proč tedy nedostávají taky tak nízké hodnocení (a to mají navíc strašnou grafiku). CODMW3 má na metacritics 88/100.
-
-
Třeba by Tomáš Marný (No to máš marný) dal i MW3 5/10 ... ten co píše renezi dává hodnocení.
-
-
Doufám, že si napíše recenzi i na Black Ops 2!
-
-
-
ano moderná im nejde to je jasne s druhou svetovou to vedia ,alebo nech sa na to vykašlú a nech robia automobilové zavody v single im to celkom šlo dobre som sa bavil *1* *1* *1* auta držali lepšie ako NFS a akčnosť tam bola *1* *1* *1*
-
-
no práve tie sekcie robil Criterion takže ta sklamem:)
-